Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(mimo @ 2009 04 27, 23:45)
as buvau idejusi guminius teptukus ir pasisiuliusi visoms norincioms nupirkti.bet dar nebuvo progos iki tos pardes nulekt verysad.gif kam dega-galima internetu uzsisakyt,imetu nuoroda:
http://www.boesner.c.....Colour Shaper

Ačiū 4u.gif Gal ir nedega, bet maniškis man daug ką ebay užsakinėja, tai pagalvojau, kad tuo pačiu ir tuos užsakytų. Tik ten vokiškai, reik išsiverst į anglų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 28, 00:02)
Tik ten vokiškai, reik išsiverst į anglų biggrin.gif

"Clay Shaper" - angliškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2009 04 28, 11:20)
"Clay Shaper" - angliškai  mirksiukas.gif

Dėkinga labai notworthy.gif
Atsakyti
Radau ir lietuviškoj int. parduotuvėj kažkokius panašius modeliavimo įrankius (sprendžiau iš nelabai aiškaus vaizdo, nes aprašo jokio nėra ir kažkodėl įdėti prie 'gruntų'...)
va čia
Atsakyti
QUOTE(MAKSA @ 2009 04 27, 21:08)
kepiau lele is fimo pupen is jinai man suaizejo truputi. idomu kodel g.gif

Arba netinkama temperatura, arba neiskentei ir istraukei dar ne visiskai atsalusi darbeli. As iki siol kepdavau senoje orkaiteje, kur jokia temperatura nesireguliuoja, tai visko budavo. O dabar specialiai lelems nusipirkau elektrine krosnele, tai labai gerai iskepa, tik reikia, kad krosnis visiskai atsaltu, tik tada isimt galima. Karta neiskenciau, tai tiesiog akyse zvyneliai atsirado. Na ir dar, zinoma, kepini reikia ideti i salta krosni ir tik tada ijungti kaitinima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 04 28, 22:30)
Arba netinkama temperatura, arba neiskentei ir istraukei dar ne visiskai atsalusi darbeli. As iki siol kepdavau senoje orkaiteje, kur jokia temperatura nesireguliuoja, tai visko budavo. O dabar specialiai lelems nusipirkau elektrine krosnele, tai labai gerai iskepa, tik reikia, kad krosnis visiskai atsaltu, tik tada isimt galima. Karta neiskenciau, tai tiesiog akyse zvyneliai atsirado. Na ir dar, zinoma, kepini reikia ideti i salta krosni ir tik tada ijungti kaitinima wink.gif

taip ir buvo,isemiau neatsalusi doh.gif orkaite tai turetu but tinkama,nes nauja,elektrine. aciu labai uz informacija aciuks.gif sekantis bandymas gal pavyks labiau. cia tik meginimas ir buvo,tai ir nelabai gaila. isbandziau kas tai per medziaga,kad nesugadinciau leles kur daug darbelio ideta. su jusu pagalba gal kada kas ir iseis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, lelininkes!!!

Ikisiu nosy smile.gif
MAKSA, o tu kepei fimo mase??? O skirasi fimo pupen nuo fimo modelino? blush2.gif As tai fimo modelina dedu i salta orkaite ir kepu apie 40-45min 90 laipsniu temperaturoje, ne 130 g.gif
Atsakyti
taip ir as emiau kepti 100 laipsniu ikaitusioje tik.....ir thumbup.gif .....jokio trukio jokio idegio blush2.gif
Atsakyti
Aš dabar darau dar vieną lėlytę. Norėjau sužinoti dėl priemonių. Naudojau ore stigstantį modeliną, bet net nežinau kaip vadinasi, nes pirkau per kursus Artmanijoj ir jis buvo supakuotas permatomam celofane be jokių užrašų schmoll.gif 27 lt. kainavo. Šiaip lipdosi gal ir nieko, bet labai jau sunku kokį gabaliuką prilipdyt prie kito doh.gif Kai reik sulipdymo vietą paslėpt tai reik pavargt. Gerai dar kur nors ant kūno, bet ant veiduko g.gif doh.gif Atrodo, kad taip ir lieka tas perėjimas. Gal reik kokį kitokį pirkt modeliną? Jo visas pakelis 500 g. suėjo 2 lėlėm g.gif Ir tai savąją aš lipdžiau juo ne visą, rankų ir kojų lenkimus palikau, kad lankstyt po to būtų galima. Antrą lėlę dukra tokią pat daro. Sakyčiau nemažai suėjo modelino...
O kaip su kepamu? Gal su juo lengviau dirbti? Ar visi jie tokie, sunkiai gabaliukai susilipdo tarpusavy?
Kodėl renkatės kepamą, o ne ore stigstantį?
Aš norėčiau dar į kokius kursus, kad ir kitokių metodų pamokytų. Vienos lėlės man per mažai buvo blush2.gif
Atsakyti
Na va rodausi savo "senmerge mokytoja" biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 04 29, 11:16)
Na va rodausi savo "senmerge mokytoja" biggrin.gif

Oho bigsmile.gif Noriu tokių batų wub.gif
Kažin ar aš kada nors išmoksiu bent kažkiek panašiai padaryt verysad.gif Kaip pirščiukus tokius padarot? Jezau, nesugrabalioju aš doh.gif O dar tas modelinas - kai ploni pirščiukai tai džiūsta nespėjus jų suformuot, ir trupa tada doh.gif
Atsakyti
grazus plaukuciai ir aulinukai thumbup.gif ..... israiskai kasko noretusi kaskokio jausmo ........ blush2.gif ......pastebejimas kad labai jau sparciai leles darai..............saunuole...............man vis dar mistika pedkelnes kaip ten gale jos atrodo siules gi nepaslepsi ane............... g.gif
na o linkiu kad kita lelyte butu nebe senmerge user posted image o tikra sexulka
Atsakyti