Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(masiania @ 2009 04 25, 15:01)
Na jo, reiketu pasverti savo galimybes
Bet kurti lele pagal „uzduota“ tema juk niekas nedraudzia wink.gif
Is savo patirties znau, kad griezti remai privercia labiau stengtis, drausmina , vercia pasitempti ir pabandyti pasokti auksciau bambos wink.gif
Tiesa, jusu darbu nemaciau. Galima kur nors paziureti?

cia aisku kaip kam, bet as asmeniskai negaliu kurt normaliai pagal uzduotis, kai darau sau laisva tema, tukstanti kartu geriau gaunas ir daugiau meiles buna c:
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2009 04 25, 16:01)
Na jo, reiketu pasverti savo galimybes
Bet kurti lele pagal „uzduota“ tema juk niekas nedraudzia wink.gif
Is savo patirties znau, kad griezti remai privercia labiau stengtis, drausmina , vercia pasitempti ir pabandyti pasokti auksciau bambos wink.gif
Tiesa, jusu darbu nemaciau. Galima kur nors paziureti?

deja dar neturiu ka parodyti blush2.gif bet kai turesiu butinai parodysiu. labai mazai laiko tam turiu,kolkas bandau tik ax.gif
Atsakyti
Aš atėjau parodyti savo Fyfą. Šiandien kursuose Klaipėdos Artmanijoj ją padariau.
Pirmas rimtesnis bandymas, tad labai nekritikuokit blush2.gif
user posted image
Jos ūgis 40 cm. Nuotraukoje truputį sustumta atrodo g.gif Ir jos sijonukas iš tikro yra žalias.
Atsakyti
vovere, kruta lele thumbup.gif Kaip pirmoji-tai tikrai nebloga. Pirstukams galejai daugiau demesio skirti wink.gif Sijonas grazus, veidelis gan dailus, plaukai irgi tvarkingai prilipinti...kiek matosi. Saunuole!
coliuke, ideja tavo isties grazi. Taciau musu gal dar mazokas burelis,o ir mokinames dar visos. Virtualioje parodoje mielai sudalyvauciau kadanors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 04 26, 23:09)
vovere, kruta lele thumbup.gif Kaip pirmoji-tai tikrai nebloga. Pirstukams galejai daugiau demesio skirti wink.gif Sijonas grazus, veidelis gan dailus, plaukai irgi tvarkingai prilipinti...kiek matosi. Saunuole!
coliuke, ideja tavo isties grazi. Taciau musu gal dar mazokas burelis,o ir mokinames dar visos. Virtualioje parodoje mielai sudalyvauciau kadanors smile.gif

Ačiū 4u.gif
Dėl pirštukų tai taip, juos reikia tvarkyti. Tiesiog jau skubėt reikėjo nes ilgai ir taip užtrukom, nebesinorėjo užlaikyt žmonių. Juos darėm iš medžiagos tai vat yra kaip yra blush2.gif Galvoju perdaryt kaip nors. Tik dar nežinau kaip.
O manęs jau pora žmonių paprašė lėlytes padaryti blush2.gif Matyt patiko mano Fyfutė biggrin.gif Tik nežinau ar galėčiau taip pagal užsakymą imt ir padaryt. Dar reik ne vieną padaryt, kad ne gėda būtų rodyt ax.gif
Atsakyti
gera ideja masiania........virtuali paroda ir ne tik..............kadaise gvildenome tema pasimatymu ar pamenat.............speju kad ir sarasiukas pasimete............juk smagu butu kokioj lauko kavinaitej (ar pas katra terasoj) susibegti su savo lelytem paplepeti....nes seip leliu tema bendraminciu savpo pazystamu rate tikrai neturiu............o kaip smagu butu Vilniuje user posted image susibegti i darbsciuju bureli
Atsakyti
Merginos, gal galėtumėt man padėti ax.gif Aš noriu įsigyti lėlytės veiduko formavimui tą pagaliuką su guminiu galiuku. Mačiau internete kaip juo dirbama, nugis fainiai būtų. Juolab, kad mano ilgoki nagučiai trukdo pirštais švelniai darbuotis blush2.gif Nežinau kur tą daiktą gauti. Gal kur esat užmatę internete? Ebay galėčiau nusipirkt, bet nežinau kaip jis angliškai vadinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 27, 12:43)
Merginos, gal galėtumėt man padėti ax.gif  Aš noriu įsigyti lėlytės veiduko formavimui tą pagaliuką su guminiu galiuku. Mačiau internete kaip juo dirbama, nugis fainiai būtų. Juolab, kad mano ilgoki nagučiai trukdo pirštais švelniai darbuotis blush2.gif  Nežinau kur tą daiktą gauti. Gal kur esat užmatę internete? Ebay galėčiau nusipirkt, bet nežinau kaip jis angliškai vadinasi ax.gif

Parodyk kaip jis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 27, 12:43)
Merginos, gal galėtumėt man padėti ax.gif  Aš noriu įsigyti lėlytės veiduko formavimui tą pagaliuką su guminiu galiuku. Mačiau internete kaip juo dirbama, nugis fainiai būtų. Juolab, kad mano ilgoki nagučiai trukdo pirštais švelniai darbuotis blush2.gif  Nežinau kur tą daiktą gauti. Gal kur esat užmatę internete? Ebay galėčiau nusipirkt, bet nežinau kaip jis angliškai vadinasi ax.gif

viniuje meno muzoje tikrai maciau yra
Atsakyti
QUOTE(raselle @ 2009 04 27, 12:57)
Parodyk kaip jis atrodo.

Va čia su tokiu dirba: http://www.youtube.c...h?v=bzPRayG8b_U

QUOTE(ramushka @ 2009 04 27, 15:00)
viniuje meno muzoje tikrai maciau yra

Iki Vilniaus tikrai dėl to nevažiuosiu, o internete neradau, kad jie prekiautų internetu.
Kažkada čia mačiau merginos kalbėjo apie tuos instrumentus, ruošėsi pirkti. Buvo ir viena nuoroda įdėta, bet ten nebėra.
Atsakyti
kepiau lele is fimo pupen is jinai man suaizejo truputi. idomu kodel g.gif
Atsakyti
as buvau idejusi guminius teptukus ir pasisiuliusi visoms norincioms nupirkti.bet dar nebuvo progos iki tos pardes nulekt verysad.gif kam dega-galima internetu uzsisakyt,imetu nuoroda:
http://www.boesner.c.....Colour Shaper

MAKSA, gal del netinkamos temperaturos taip ivyko? as nors ant 130 uzstatau,bet vistiek sueizeja...mano pecius dar smetoninius laikus atmena doh.gif
Atsakyti