Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

Klausykit, merginos, as paziurejau ta nuoroda ornamentai.lt ir man uzkliuvo blakstienos. Vis galvoju panaudoti, bet kazkaip nemaciau pirkti. o cia ziauriai brangios pasirode - 28 Lt. blink.gif
Kur jus sita geri perkat ir kokiom mazdaug kainom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 04 22, 09:47)
Klausykit, merginos, as paziurejau ta nuoroda ornamentai.lt ir man uzkliuvo blakstienos. Vis galvoju panaudoti, bet kazkaip nemaciau pirkti. o cia ziauriai brangios pasirode - 28 Lt.  blink.gif
Kur jus sita geri perkat ir kokiom mazdaug kainom?  4u.gif

as tai dirbtines blakstienas po kelis plaukelius dedu doh.gif vargo dauk o rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai senasnaujas čia perku , bet irgi ne ką pigiau jau 3 blakstienų sunaudojau, su blakstienom gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai masciau pirkt siaip ne leliu, o zmoniu priklijuojamas. man rodos vistiek pigiau nei 28lt (niekad nepirkau, tai kainu ir nezinau), po to tai jas pakarpai kiek reikia ir lelem tiktu
Atsakyti
SVEIKUTĖS! PIRMASYK BANDAU RAŠYTI Į FORUMĄ,TAI NEŽINAU KAIP PAVYKS...

LAAABAI GERA TEMA thumbup.gif LABAI SUDOMINOT. RADAU DAUG NAUDINGOS INFO APIE LELYTES. ESU BANDZIUS,BET SENIAI,KAI DAR TOKIU GERU MEDZIAGU NEBUVO

Atsakyti
Tos lėlėms skirtos blakstienos tai minkštos kaip tikros o kaip žmonėms skirtos? Nes kažkada pirkau pigias tai tokios baisios kaip plastmasinės buvo rolleyes.gif , o ta blakstienų juostelė 20 cm. vienai lėlės akiai 1 cm. maždaug tai vos ne 10 lėlių galima, na jei pagadinant tai 7-8 lėles su blakstienomis galima padaryti wink.gif smile.gif
Atsakyti
As kol kas naudoju zmonems skirtas (kuoksteliais). kainavo kazkur 10 Lt jei teisingai prisimenu. uztenka kokiom 4/5 lelem jei su protu naudojant ir negadinant smile.gif

atrodo va taip:
user posted image
cia aisku 10 kart padidinta smile.gif

o siaip tos uz 28 Lt manau nera labai brangu, nes ju gi ten gana daug, ir ne vienai lelai uztektu.
jauciu kai baigsiu tas kur turiu dabar, reikes nusipirkti tu specialiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 22 balandžio 2009 - 18:41
aisku jei ketini 10leliu daryt, tai manau galima pirkt ir tas specialias. bet as noriu bent ta viena pasibaigt. tai del vienos pirkt nekazka D:
Atsakyti
O aš pirkau "Atmanijoj", berodas 4 ar 5 Lt už juostelę, nepamenu ax.gif
Atsakyti
merginos gal kur matet juodu tiesiu plaukuciu......na ne peruku parduotuveje tongue.gif bet specialiai lelems...gerose akyse maciau tik baltus tiesius....o labai reikia juodu....nes peruka pirkti brangokai gautusi speju
Atsakyti
na žiūrint kokio dydžio lėlė ir kokius plaukus naudoji, jei dirbtiniai, tai šinjonai nėra brangūs. Aš savo ryžai lėlei naudojau šinjoną, kanavo iki 10Lt, tiesa ne visai tiesūs plaukai, šiek tiek lenkti. Ten tų plaukų dar kokiom 4 lėlėm užtektų. ax.gif
O natūralūs aišku labai brangiai gaunasi, ten jau viena sruogelė apie 10Lt g.gif
Atsakyti
as turejau plauku kasa sviesia, vaikystej plaukus nusireziau. ir rugseji kraustemes i naujus namus, ir as taip paziurejau i plaukus "ai vistiek niekur nepanaudosiu" ir ismeciau D: o po poros menesiu lele pradejau daryt. dabar kaip gaila D: o siaip del sintetiniu nezinau, bet prisimenu kazkada su sese nukirptus plaukus dazem pigiausiais dazais. tai gerai nusidaze. gal ir dirbtiniai dazytus? tada nusipirkus persidazai kokia nori spalva c:
Atsakyti