Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(zyzane @ 2009 04 17, 08:19)
Jau jau jau!!! Pagaliau jau smile.gif

Stai maniskes, Pagyrune gaminau pas Shizzla, o Ieva - pas rulle kursuose. Dabar namuose baigineju dar 2, jau savarankiskai  4u.gif

LELES

Man nerodo g.gif
Atsakyti
Sorry, kazka suveplinau matomai. doh.gif

Pagyrune

na ir sita, nors jau dejau ne karta...
Ieva

O kaip dabar? unsure.gif
Atsakyti
Zyzane, dabar matosi smile.gif , bet kaip jaučiasi mokytojos įtaka ir vienos ir kitos rolleyes.gif , atrodo, kad skirtingas žmogus darė wink.gif , potencialo turi thumbup.gif . įdomu kokios sekančios bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 04 17, 10:16)
Zyzane, dabar matosi smile.gif , bet kaip jaučiasi mokytojos įtaka ir vienos ir kitos  rolleyes.gif , atrodo, kad skirtingas žmogus darė  wink.gif , potencialo turi  thumbup.gif . įdomu kokios sekančios bus  drinks_cheers.gif

Tai joooo, plius kad technika visiskai skirtinga abieju, tas man ir buvo labai idomu. O siaip kursuose manau visa laika ta gaminama lele persismelkia mokytojos stiliumi, nes juk kartu viska darom, ziurint, kaip daro mokytoja smile.gif Man ir norisi is visu susirinkti kiek imanoma daugiau, o tada jau ishvesti ta savo stiliu- vienintely ir nepakartojama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2009 04 17, 09:19)
Tai joooo, plius kad technika visiskai skirtinga abieju, tas man ir buvo labai idomu. O siaip kursuose manau visa laika ta gaminama lele persismelkia mokytojos stiliumi, nes juk kartu viska darom, ziurint, kaip daro mokytoja smile.gif Man ir norisi is visu susirinkti kiek imanoma daugiau, o tada jau ishvesti ta savo stiliu- vienintely ir nepakartojama  mirksiukas.gif

vaje kokia israiska.....jau taip isistebeilijusi i ta veidrodeli grazu......valio, laukiam dar jau dabar tavo israiskos....kazi kas gaunasi sumaisius dvi mokytojas o gi mokine zyzane 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 17 balandžio 2009 - 09:21
QUOTE(zyzane @ 2009 04 17, 08:12)
Sorry, kazka suveplinau matomai.  doh.gif

Pagyrune

Ieva

O kaip dabar?  unsure.gif

vau wub.gif
man pagyrūnė labai labai. iš kokios čia masės, primink? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2009 04 17, 09:12)
Sorry, kazka suveplinau matomai.  doh.gif

Pagyrune

Ieva

O kaip dabar?  unsure.gif

Labai gražios lėlės bigsmile.gif
Atsakyti
Ieva is Fimo, Pagyrune is paper Clay.
Atsakyti
zyzane nuostabios lelytes o jau ta pagyrune tai......... bigsmile.gif ...nera zodziu kokia fainuole! ta paper clay technika atrodo labai idomiai. o is kur gavai tos medziagos? kursuose cia dave? man idomu ar lietuvoj yra pirkt to paper clay, ar reikia is uzsienio siustis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2009 04 17, 09:19)
Jau jau jau!!! Pagaliau jau smile.gif

Stai maniskes, Pagyrune gaminau pas Shizzla, o Ieva - pas rulle kursuose. Dabar namuose baigineju dar 2, jau savarankiskai  4u.gif

LELES

saunuole saunuole saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gyvai lelyte visai visai kitaip atrodo thumbup.gif ir pas Shizzla kursuose pagaminta lelyte manau tikrai meniskesne ir gyvibiniskesne gavosi negu pas rulle[nepyk rulle 4u.gif ],matosi,kad lele tikrai turi kazka TOKIO mistiško ir nepakartojamo,lele su siela,o ne tusčia biggrin.gif
Žinai ,ir as tuo paciu metu gaminu dvi lelytes,pasirodysiu mirksiukas.gif ir tavo labai labai lauksiu bigsmile.gif

mergytes,ir Jusu lelytes labai seku ir dziaugiuosi jomis,tik laiko taupymo sumetimais neparasau savo žavejimosi emociju 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet visad uzeinu ir pasizvalgau ir pasigroziu pasidziuagiu:heart heart.gif heart.gif
Atsakyti
user posted image

"Angelėlis taškuotom koinaitėm" hihihi.gif
Atsakyti
vai koks angeliukas....mazutis lyginant su vazoneliu.... ir toks svelnutis vienmarskinis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti