Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

Man tai irgi visos idejos sauna dirbant. net audinius delioju ant lelytes ir derinu prie veido ir tt. zinoma turiu kazkokia ideja pradine uz ko uzsikabint, bet drabuziu modeliai ir pasiuvimas gaunasi siuvant. buna net taip, kad pvz sugalvoju virsutine dali, o apatines niekaip nepriderinu doh.gif unsure.gif breziniu drabuziams tikrai nedarau, kerpu is akies ax.gif
Atsakyti
As paveluotai su savo postu..
pirmiausia-aciu uz pagyras mano kudikeliui 4u.gif Ji yra 9 cm(nuo pakausio iki istiestos kojytes pirstuku). Ka as galiu apie ja pasakyt...o gi tai,kad ji tik is toli graziai atrodo. I rankas paemusios pakrauptumet-visur pirstu antspaudai, zvyneliai, prilipusios dulkeles, spaudai nuo kepimo...Labai negraziai prilipdziau galvyte ir kojytes, ruryte isvis neaisku i ka panasi-slepsiu po pampersu. Kai ja isdaziau-tai didzioji dauguma trukumu uzsimaskavo blush2.gif Ja belipdant sukuriau poema "Nekenciu FIMO!!!"(perdedu,aisku). Kaip as keikiausi, kiek kartu norejau viska pro langa sveisti.Man ta mase tiesiog bega is ranku-vos paimu lelyte-tai ir susminga ji. Turbut reikia saldytuve tupet,kad kazkas padoraus nusilipdytu. Ir darbo vieta issveiciau-steriliau buvo nei gimdykloj, bet vistiek lelyte taip dulkemis aplipo,kad atrodo,jog ja po lova lipdziau doh.gif. Va-issiliejau ir lengviau pasidare tongue.gif
Visoms, norincioms lipdyti kudikelius, siulau pasinaudoti sia nuoroda:
http://www.youtube.c...re=channel_page
Klipuko gale yra adresiukas-nueikite ten ir rasite daugiau tutorialu.
Kuneliui as is vielutes pasidariau torsa,kuri apviniojau folija. Ant pastarosios jau formavau kuneli pagal ta klipuka, prilipdziau galvyte ir kojytes, rankytes.
Taip pat naudojausi siuo psl. http://dollgarden0.t...ll/dollmain.htm

Griztant prie klausimelio apie rubelius...As irgi siunu/klijuoju tiesiai ant lelytes be jokiu breziniu. Galutinis variantas labai skiriasi nuo pirmo sumanymo.
Atsakyti
ačiū labai už atsakymus dėl aprengimo. Jau pradėsiu aprenginėt savo lėlę ir aš, nes sėdi "sinteponinė gražuolė" ant komodos krašto ir laukia savo apdarų smile.gif

Per Velykas buvau pas savo močiutę ir negalėjau nenufotografuoti jo prieš 15, ogal ir daugiau metų darytus lėlės Merės Popins

user posted image
Atsakyti
geras thumbup.gif thumbup.gif o is ko ta meri popins...atrodo kap is fimo.......negi tada buvo tokiu dalyku g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 04 14, 10:20)
geras  thumbup.gif  thumbup.gif o is ko ta meri popins...atrodo kap is fimo.......negi tada buvo tokiu dalyku  g.gif

ne, čia turbūt vadinasi tekstilinė. Veidas kojine aptrauktas ir kojos taip pat smile.gif kažkada Kaune vyko lėlių paroda Lėlių teatre, reikėjo pagaminti lėles pagal vaikų literatūros kūrinius, šita lėlė toj parodoj dalyvavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 04 14, 10:34)
ne, čia turbūt vadinasi tekstilinė. Veidas kojine aptrauktas ir kojos taip pat smile.gif kažkada Kaune vyko lėlių  paroda Lėlių teatre, reikėjo pagaminti lėles pagal vaikų literatūros kūrinius, šita lėlė toj parodoj dalyvavo smile.gif

Labuka. Vis paskaitau čia pas jus, nusprendžiau jau ir pakalbinti blush2.gif
Graži lėlė, įdomi. Teisingai supratau - močiutės daryta? Tai čia pas jus taip iš kartos į kartą perduodamas pomėgis? Šaunu 4u.gif
Atsakyti
sige, labai idomi lelyte. Man patiko paltuko fasonas tongue.gif , uzsegimas labai grazus. Ten gal keliu rusiu sagos? Nelabai iziuriu. Tik paltuko apacia truputeli pataisyciau-atrodo lyg atsiknojusi g.gif
vovere, sveika prisijungusi prie musu saunaus burio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 04 14, 13:48)
sige, labai idomi lelyte. Man patiko paltuko fasonas tongue.gif , uzsegimas labai grazus. Ten gal keliu rusiu sagos? Nelabai iziuriu. Tik paltuko apacia truputeli pataisyciau-atrodo lyg atsiknojusi g.gif

Ačiū už priėmimą 4u.gif
Ruošiuosi į lėlyčių gaminimo kursus, tad čia pas jus vis nosį įkišu pasidomėti ax.gif Seniai esu vieną lėlytę iš modelino padariusi, bet net nuotraukos jos neturiu... Dabar bandau vėl. Bet kažkoks ne toks modelinas šį kartą pasitaikė. Džiūsta arba per greit arba per lėtai doh.gif Veidukas taip greit džiūvo, kad nespėjau jo formuot, smakras lėlytės net įdubo vėliau džiūnant, tai ji tokia besmakrė gavos lotuliukas.gif doh.gif Katinas dar užšoko ir koją sulaužė doh.gif Teks taisyt.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 04 14, 13:48)

mimo, ačiū už pagyrimą, kaip jau sakiau, čia mano močiutės siūta lėlė, prieš kokį 15 metų, tai palto skvernų ji turbūt netaisys. O sagos ten ne sagos, bet toki plastikiniai žvyneliai užsiūti.

vovere, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
dedu nuorodele rusu forumo galybe lelyciu reikia tik palndzioti
http://art.dollplane...4...=0&start=20
Atsakyti
Jau jau jau!!! Pagaliau jau smile.gif

Stai maniskes, Pagyrune gaminau pas Shizzla, o Ieva - pas rulle kursuose. Dabar namuose baigineju dar 2, jau savarankiskai 4u.gif

LELES
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2009 04 17, 07:19)
Jau jau jau!!! Pagaliau jau smile.gif

Stai maniskes, Pagyrune gaminau pas Shizzla, o Ieva - pas rulle kursuose. Dabar namuose baigineju dar 2, jau savarankiskai  4u.gif

LELES

nezinau ar taip turi but, bet meta picasos logina D: ar neprisiloginus picasos turinio nerodo?
Atsakyti