Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

ramushka, gražus leliukas išsirito thumbup.gif
Atsakyti
Jau kudikelio mazumas grazumas wub.gif galima susilydit i ji beziurint. As irgi kudikeli lipdau-jau galvyte ir kunelis gatavi-beliko galunes. Po velyku tureciau su 2 lelytemis pasirodyt.
Graziu svenciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar iki Velyku suspejau savo kudikeli uzbaigti-priimkit i darzeli tongue.gif
user posted image
Papildyta:
P.S. Paspauskite ant nuotraukos-atsidarys didesne atskirame psl. Paspaudus ant uzraso "Vergrössern" dar didesne atsidaro.
Atsakyti
nu mimo super......lopselis darzelis reikalingas.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vajetau, nu jus man sakykit, kaip imanoma taip graziai ta kuneli nulipdyti????? kik bandziau, tai absoliutus pravalas gaunasi doh.gif Paziuriu, ir toks baltas pavydas apima blush2.gif

Dar norejau patarimo, gal kas kokia ideje mestels... Kokia lele tiktu prie provanso stiliaus interjero? "kaimiete" su ziurstukais, skarytem ir pintinem netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 04 11, 18:34)
Dar norejau patarimo, gal kas kokia ideje mestels... Kokia lele tiktu prie provanso stiliaus interjero? "kaimiete" su ziurstukais, skarytem ir pintinem netinka  schmoll.gif

man tai atrodo, kad tokia prancūzaitė tiktų - pūsta suknele iki kelių, gal kokios taškuotos medžiagos, su kaspinu rolleyes.gif kaip tik delfyje nuotrauką mačiau smile.gif http://gyvenimas.del...ph.../js/ec/";}
ir su pudeliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyla: 12 balandžio 2009 - 08:28
QUOTE(debesyla @ 2009 04 12, 09:25)
man tai atrodo, kad tokia prancūzaitė tiktų - pūsta suknele iki kelių, gal kokios taškuotos medžiagos, su kaspinu  rolleyes.gif kaip tik delfyje nuotrauką mačiau  smile.gif 
ir su pudeliu  biggrin.gif

Tai cia kazkas panasaus i ta mano strazdane su taskuota suknele, tik man tos delfio nuorodos kazkodel neatidaro...
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 04 12, 13:25)
Tai cia kazkas panasaus i ta mano strazdane su taskuota suknele, tik man tos delfio nuorodos kazkodel neatidaro...

Aha, iš tikrųjų ax.gif
Tas straipsnis vadinasi "Menas suvokti madą". Na, tokia 50-ųjų stiliaus suknelė tenais, bet tikrai į tavo strazdanę panaši smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 04 12, 15:19)
Aha, iš tikrųjų  ax.gif
Tas straipsnis vadinasi "Menas suvokti madą". Na, tokia 50-ųjų stiliaus suknelė tenais, bet tikrai į tavo strazdanę panaši smile.gif

siaip ne taip isprievartavau as ta straipsni, bet kompas istisai reke, kad virusas ten g.gif Paskui dar paguglinau 50-uju madas smile.gif Yra puikiu sukneliu, kurias ir pati mielai nesiociau, bet dauguma paciu graziausiu ten trumpom rankovem, o man noretusi ilgom, kad visos rankos nereiktu lipdyt blush2.gif Reikes kazka paimprovizuot ta tema. Aciu Debesyla uz ideja 4u.gif Jei dar kas ka pasiulyt turesit, tai rasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

user posted image user posted imageuser posted image
mano akimis ziurint, jei interjeras tikrai provancinis (sviesios spalvos, romantisku formu patapyti baldai ir t.t.) tai turetu ir lele buti va tokia romantiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 12 balandžio 2009 - 19:33
Labas rytas,

turiu ant komodos pasisodinus lėlės griaučius,labai jau norėčiau aprengti, bet noriu paklausti patarimo. Ar siūdamos lėlėms drabužius darot iškarpas? Jei taip tai kaip jas darot?? O gal kažkokiu būdu pasiuvat pasakiškus rūbus 'iš akies'?
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 04 13, 09:34)
Labas rytas,

turiu ant komodos pasisodinus lėlės griaučius,labai jau norėčiau aprengti, bet noriu paklausti patarimo. Ar siūdamos lėlėms drabužius darot iškarpas? Jei taip tai kaip jas darot?? O gal kažkokiu būdu pasiuvat pasakiškus rūbus 'iš akies'?

As niekada neturiu net eskizo, jau nekalbant apie iskarpas. Visada siuvu "is akies"... ir dazniausiai galutinis variantas gerokai skiriasi nuo pirminio uzmanymo, nes viskas pas mane koreguojasi ir idejos ateina darbo eigoje biggrin.gif Bet cia tik pas mane taip, kitos gal kitaip daro, negaliu kalbet uz jas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tei @ 2009 04 12, 20:18)

mano akimis ziurint, jei interjeras tikrai provancinis (sviesios spalvos, romantisku formu patapyti baldai ir t.t.) tai turetu ir lele buti va tokia romantiska.

Aciu uz paveikslelius mirksiukas.gif 4u.gif Labai paskatino ideju generavima mano smegenineje biggrin.gif
Atsakyti