ramushka, gražus leliukas išsirito

Jau kudikelio mazumas grazumas
galima susilydit i ji beziurint. As irgi kudikeli lipdau-jau galvyte ir kunelis gatavi-beliko galunes. Po velyku tureciau su 2 lelytemis pasirodyt.
Graziu svenciu

Graziu svenciu

nu mimo super......lopselis darzelis reikalingas....

Vajetau, nu jus man sakykit, kaip imanoma taip graziai ta kuneli nulipdyti????? kik bandziau, tai absoliutus pravalas gaunasi
Paziuriu, ir toks baltas pavydas apima
Dar norejau patarimo, gal kas kokia ideje mestels... Kokia lele tiktu prie provanso stiliaus interjero? "kaimiete" su ziurstukais, skarytem ir pintinem netinka

Dar norejau patarimo, gal kas kokia ideje mestels... Kokia lele tiktu prie provanso stiliaus interjero? "kaimiete" su ziurstukais, skarytem ir pintinem netinka

QUOTE(hausinka @ 2009 04 11, 18:34)

man tai atrodo, kad tokia prancūzaitė tiktų - pūsta suknele iki kelių, gal kokios taškuotos medžiagos, su kaspinu

ir su pudeliu

QUOTE(debesyla @ 2009 04 12, 09:25)
man tai atrodo, kad tokia prancūzaitė tiktų - pūsta suknele iki kelių, gal kokios taškuotos medžiagos, su kaspinu
kaip tik delfyje nuotrauką mačiau
ir su pudeliu

ir su pudeliu

Tai cia kazkas panasaus i ta mano strazdane su taskuota suknele, tik man tos delfio nuorodos kazkodel neatidaro...
QUOTE(hausinka @ 2009 04 12, 13:25)
Tai cia kazkas panasaus i ta mano strazdane su taskuota suknele, tik man tos delfio nuorodos kazkodel neatidaro...
Aha, iš tikrųjų

Tas straipsnis vadinasi "Menas suvokti madą". Na, tokia 50-ųjų stiliaus suknelė tenais, bet tikrai į tavo strazdanę panaši

QUOTE(debesyla @ 2009 04 12, 15:19)
Aha, iš tikrųjų
Tas straipsnis vadinasi "Menas suvokti madą". Na, tokia 50-ųjų stiliaus suknelė tenais, bet tikrai į tavo strazdanę panaši

siaip ne taip isprievartavau as ta straipsni, bet kompas istisai reke, kad virusas ten

mano akimis ziurint, jei interjeras tikrai provancinis (sviesios spalvos, romantisku formu patapyti baldai ir t.t.) tai turetu ir lele buti va tokia romantiska.
Labas rytas,
turiu ant komodos pasisodinus lėlės griaučius,labai jau norėčiau aprengti, bet noriu paklausti patarimo. Ar siūdamos lėlėms drabužius darot iškarpas? Jei taip tai kaip jas darot?? O gal kažkokiu būdu pasiuvat pasakiškus rūbus 'iš akies'?
turiu ant komodos pasisodinus lėlės griaučius,labai jau norėčiau aprengti, bet noriu paklausti patarimo. Ar siūdamos lėlėms drabužius darot iškarpas? Jei taip tai kaip jas darot?? O gal kažkokiu būdu pasiuvat pasakiškus rūbus 'iš akies'?
QUOTE(sige @ 2009 04 13, 09:34)
Labas rytas,
As niekada neturiu net eskizo, jau nekalbant apie iskarpas. Visada siuvu "is akies"... ir dazniausiai galutinis variantas gerokai skiriasi nuo pirminio uzmanymo, nes viskas pas mane koreguojasi ir idejos ateina darbo eigoje

Papildyta:
QUOTE(Tei @ 2009 04 12, 20:18)
mano akimis ziurint, jei interjeras tikrai provancinis (sviesios spalvos, romantisku formu patapyti baldai ir t.t.) tai turetu ir lele buti va tokia romantiska.
Aciu uz paveikslelius