Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(mimo @ 2009 04 08, 00:18)
Dar uzmirsau- rooma, ar galima tada teigti,kad paperclay savo konsistencija kazkas tarpinio tarp fimo ir efaplasto? Ar paperclay irgi toks minkstas kaip fimo? Tiek fimo ir efaplasto turiu,kad ranka nekyla dar vienos mases pirkti schmoll.gif

Taip, teisingai pastebėjai - kažkas tarpinio tarp fimo ir efaplasto.
Čia, matyt, kiekvienai vis kitaip (kalbu apie lipdymo mases). Efaplast man šiek tiek per kietas ir, gal man taip atrodo, greičiau džiūsta ir išdžiūvęs jis kiek kietesnis nei paperclay. Tokie mano pastebėjimai. Ir kaip rašo Pavonija, kad papaeclay mažiau plastiškas, tai man jis pasirodė atvirkčiai - plastiškesnis už efaplastą. Bet kaip minėjau čia, matyt, kiekvienam savo.
Galiu pasakyti tik tiek - reikia pabandyti ir paciam nuspręsti biggrin.gif
Atsakyti
Roma, su Efaplast aš nelyginau Paperclay, nebandžius iš viso Efaplast lyginau su Ladoll smile.gif, aišku kiekviena atsirenka tai kas maloniausia darbui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 04 08, 10:43)
ramushka, pažiūrėk mano albume ( parašas wink.gif ) su oranžine suknele iš Living doll smile.gif, man asmeniškai pati masė tris kart labiau nei Fimo patiko, jau kai visai neturėsiu kitų masių tai prie Fimo grįšiu smile.gif

niugi kokia silta tavo orandzine lelyte..o jau kokio fainumo tas suolelis ant kurio sedi ji.................tai kaip supratau veidukas nedazytas...kaip iskepei taip ir gavosi......ar taip.......tokia svelni spalvyte.....na tiesiog lyginant su tuo bernuzeliu tai aiskiai matosi kad veidelis kempinele dazytas.... na kai baigsiu fimo bandysiu Living Doll.......................o kaip jums ar grazus oras upo lipdyti neatmuse cool.gif
Atsakyti
Bernužėlis gi iš ore stingstančios Premier masės nepaliksi gi nedažyto smile.gif, o tokiu oru niekas ir nelipdo anksčiau pradėta ir vakarai dar yra victory.gif Living doll čia pati šviesiausia masė nežinau kokia bus iškepus tamsesnė dar nepraimtas pakelis.
Atsakyti
pavonija, nebuvau macius tavo lelyciu-labai grazutes ir mielos wub.gif
As jau uzsidegus isbandyti Living Doll...tik reiks kazkaip prisipirktas mases damust doh.gif
O kur neseniai prisijungusios su savo grazuolem? Laukiam pasirodymu smile.gif
Atsakyti
http://www.rebornsho...massen_faq.html
skaitancioms vokiskai. Isvardintos kone visos mases ir kuo jos pasizymi, kam labiau tinka. Pro ir kontra naudojant viena ar kita mase. Jei ka, apie pagrindines galesiu paversti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2009 04 08, 08:57)
Fantastiska Tei lelyte, bet as tundra uzduosiu klausima  blush2.gif  blush2.gif o ji visa cia islipdyta ir kunelis?

aha visa visutele lipdyta. (is medzio mases), po to dengta purskiamu glaistu, akriliniais bei aliejinais dazais... smile.gif
Plaukai is silko (ardziau silkine virve).

kol kas be rubu, tad neatsiskleidzia visas personazas... bet turetu buti elfas smile.gif

Pavonija, nerandu nuorodos i tavo lelytes, o labai noriu paziuret sad.gif...
pakartok jei nesunku wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 08 balandžio 2009 - 17:53
QUOTE(mimo @ 2009 04 08, 00:18)
Tei, grazuole tavo garbane. Man patinka jos moteriska figura. Sita jau dailesne uz pirmaja thumbup.gif  .Kokio ji dydzio?

mazyte ji (lyginant su daugumos mergaiciu daromomis) - 25 cm ugio smile.gif
Atsakyti
tei ,plaukų idėja labai nebloga jei nieko prieš ir aš panaudosiu kada nors smile.gif , o tai sukti galvą tenka kiekvieną kartą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 08 balandžio 2009 - 19:45
naudok i sveikata.... as ir sia ideja is kazkurios forumietes pasiskolinau rolleyes.gif
Atsakyti
Na mergytes darbstuoles lelytes i sona ir puolam kiausinuku dazyti......naudodamasi proga kol dar prie kantuperio sedziu kol dar neuzsuko velykinio stalo rupesteliai sveikinu visas su pavasario didziaja svente ir linkiu graziu sv.Velyku ir gardziu kiausinuku............ir rodausi su paskutinioju darbeliu :

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 04 10, 12:04)
Na mergytes darbstuoles lelytes i sona ir puolam kiausinuku

wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti