Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

Efaplast yra kietesnis, sakyčiau į jo sudėtį įeina molis; paperclay yra minkštesnis ir jo sudėtinė dalis - celiuliozė.

http://www.paperclay.com/
Atsakyti
Nu ir as pasimaivysiu biggrin.gif
mano "Auksaake"
user posted image

vel rodau nuoga...vistiek visos mes cia moterys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 07 balandžio 2009 - 20:50
oo figura pagerejo, lyginant su ta pirmaja X> tuoj ivaldysi visiskai proporcijas smile.gif
Atsakyti
Na, tiesa sakant, norejau kiek platesniu klubu ir laibesnio liemens (nenoriu naturaliu zmogisku proporciju), bet kol kas esu visai patenkinta tuo kas gavosi smile.gif
Atsakyti
na as tikras nesusipratimas..man vis reikia paaiskinimo tavo grazulka is plauku ir akiu bei makiazo primena gorgonja o tie seksualus papaisymai ant pilviuko indiskus motyvus..nagi isduok kas ji blush2.gif .......
Atsakyti
Tei, grazuole tavo garbane. Man patinka jos moteriska figura. Sita jau dailesne uz pirmaja thumbup.gif .Kokio ji dydzio?
ramushka, o tavo vyriukas cia nosies neikisa? Teks Tei savo pliksiukei rubelius ant staigio siut tongue.gif blush2.gif
Papildyta:
Dar uzmirsau- rooma, ar galima tada teigti,kad paperclay savo konsistencija kazkas tarpinio tarp fimo ir efaplasto? Ar paperclay irgi toks minkstas kaip fimo? Tiek fimo ir efaplasto turiu,kad ranka nekyla dar vienos mases pirkti schmoll.gif
Atsakyti
Tei - wauu!!!
Man primena visaip pagarsejusio ant Lietuvos Ezopo drauge, nezinau koks ten jos vardas. Ir tikrai - kazkokie indiski motyvai ant jos?? Man kaip grazu kad kunas ispiestas... Na bet ir kantrybes pas tave... blink.gif

QUOTE(mimo @ 2009 04 08, 01:18)
Ar paperclay irgi toks minkstas kaip fimo?

paperclay zymiai minkstesnis uz fimo. Bet teesu isbandziusi sias dvi mases, kitu negaliu pakomentuoti...
Atsakyti
QUOTE(shiZZla @ 2009 04 07, 12:59)
POI SPINNER

56 cm

Paper Clay

%)
smile.gif

My Webpage

pasiziuriu i tavo leles,ir toks ikvepimas ateina bigsmile.gif reikes kazka kurt g.gif
Atsakyti
Fantastiska Tei lelyte, bet as tundra uzduosiu klausima blush2.gif blush2.gif o ji visa cia islipdyta ir kunelis?
Atsakyti
Tei, gražuolė tavo nudistė thumbup.gif , iš ko plaukai padaryti?
Fimo ir Paperclay visiškai skirtingos masės, iš fimo kol veidą nulipdai tai belaikant rankose visai suminkštėja ir deformuojasi pakaušis wacko.gif , Paperclay man šiek tiek primena lipdymą iš molio tik mažiau plastiška nes yra popieriaus sudėtyje tokie lyg ir plaušeliai jaučiasi. O iš kepamų man labiau Living Doll patiko turiu dar Fimo bet nusipirkau Living Doll nes palyginus su fimu tai vienas malonumas su juo dirbti, nesuminkštėja iki "tekėjimo" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 04 08, 09:04)
Tei, gražuolė tavo nudistė  thumbup.gif , iš ko plaukai padaryti?
Fimo ir Paperclay visiškai skirtingos masės, iš fimo kol veidą nulipdai tai belaikant rankose visai suminkštėja ir deformuojasi pakaušis  wacko.gif , Paperclay man šiek tiek primena lipdymą iš molio tik mažiau plastiška nes yra popieriaus sudėtyje  tokie lyg ir plaušeliai jaučiasi. O iš kepamų man labiau Living Doll patiko turiu dar Fimo bet nusipirkau Living Doll nes palyginus su fimu tai vienas malonumas su juo dirbti, nesuminkštėja iki "tekėjimo"  doh.gif

o kokio atspalvio gaunasi nulipdzius is living doll ar ji dar reikia dazyti.....as tai isbandziusi paprasta ore stingstanti ir fimo............na fimo man lyg ir nieko.....grazei gaunasi bet padaryti graziai sunkoka.....nes vienu mirksniu gali kanors nuspausti viename gale palygini o kitame duobe nuo pirsto.......o labai knisa tai kad sterilioj aplinkoj turi tai daryti nes jis kaip magnetas traukia mikro dulkeles.....tai dar kiek sugaisti jas adata ir pincetu nurinkti....... blink.gif ....na bet rezultatas vistiek grazu......sianakt dar viena kudikeli pasoviau i krosni ir jis jau pas mane ant saulutes sildosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 08 balandžio 2009 - 08:54
ramushka, pažiūrėk mano albume ( parašas wink.gif ) su oranžine suknele iš Living doll smile.gif, man asmeniškai pati masė tris kart labiau nei Fimo patiko, jau kai visai neturėsiu kitų masių tai prie Fimo grįšiu smile.gif
Atsakyti