Efaplast yra kietesnis, sakyčiau į jo sudėtį įeina molis; paperclay yra minkštesnis ir jo sudėtinė dalis - celiuliozė.
http://www.paperclay.com/
Nu ir as pasimaivysiu
mano "Auksaake"

vel rodau nuoga...vistiek visos mes cia moterys

mano "Auksaake"

vel rodau nuoga...vistiek visos mes cia moterys

Na, tiesa sakant, norejau kiek platesniu klubu ir laibesnio liemens (nenoriu naturaliu zmogisku proporciju), bet kol kas esu visai patenkinta tuo kas gavosi

na as tikras nesusipratimas..man vis reikia paaiskinimo tavo grazulka is plauku ir akiu bei makiazo primena gorgonja o tie seksualus papaisymai ant pilviuko indiskus motyvus..nagi isduok kas ji
.......

Tei, grazuole tavo garbane. Man patinka jos moteriska figura. Sita jau dailesne uz pirmaja
.Kokio ji dydzio?
ramushka, o tavo vyriukas cia nosies neikisa? Teks Tei savo pliksiukei rubelius ant staigio siut

Papildyta:
Dar uzmirsau- rooma, ar galima tada teigti,kad paperclay savo konsistencija kazkas tarpinio tarp fimo ir efaplasto? Ar paperclay irgi toks minkstas kaip fimo? Tiek fimo ir efaplasto turiu,kad ranka nekyla dar vienos mases pirkti

ramushka, o tavo vyriukas cia nosies neikisa? Teks Tei savo pliksiukei rubelius ant staigio siut

Papildyta:
Dar uzmirsau- rooma, ar galima tada teigti,kad paperclay savo konsistencija kazkas tarpinio tarp fimo ir efaplasto? Ar paperclay irgi toks minkstas kaip fimo? Tiek fimo ir efaplasto turiu,kad ranka nekyla dar vienos mases pirkti

Tei - wauu!!!
Man primena visaip pagarsejusio ant Lietuvos Ezopo drauge, nezinau koks ten jos vardas. Ir tikrai - kazkokie indiski motyvai ant jos?? Man kaip grazu kad kunas ispiestas... Na bet ir kantrybes pas tave...
paperclay zymiai minkstesnis uz fimo. Bet teesu isbandziusi sias dvi mases, kitu negaliu pakomentuoti...
Man primena visaip pagarsejusio ant Lietuvos Ezopo drauge, nezinau koks ten jos vardas. Ir tikrai - kazkokie indiski motyvai ant jos?? Man kaip grazu kad kunas ispiestas... Na bet ir kantrybes pas tave...

QUOTE(mimo @ 2009 04 08, 01:18)
Ar paperclay irgi toks minkstas kaip fimo?
paperclay zymiai minkstesnis uz fimo. Bet teesu isbandziusi sias dvi mases, kitu negaliu pakomentuoti...
QUOTE(shiZZla @ 2009 04 07, 12:59)
pasiziuriu i tavo leles,ir toks ikvepimas ateina

Fantastiska Tei lelyte, bet as tundra uzduosiu klausima
o ji visa cia islipdyta ir kunelis?

Tei, gražuolė tavo nudistė
, iš ko plaukai padaryti?
Fimo ir Paperclay visiškai skirtingos masės, iš fimo kol veidą nulipdai tai belaikant rankose visai suminkštėja ir deformuojasi pakaušis
, Paperclay man šiek tiek primena lipdymą iš molio tik mažiau plastiška nes yra popieriaus sudėtyje tokie lyg ir plaušeliai jaučiasi. O iš kepamų man labiau Living Doll patiko turiu dar Fimo bet nusipirkau Living Doll nes palyginus su fimu tai vienas malonumas su juo dirbti, nesuminkštėja iki "tekėjimo"

Fimo ir Paperclay visiškai skirtingos masės, iš fimo kol veidą nulipdai tai belaikant rankose visai suminkštėja ir deformuojasi pakaušis

QUOTE(pavonija @ 2009 04 08, 09:04)
Tei, gražuolė tavo nudistė
, iš ko plaukai padaryti?
, Paperclay man šiek tiek primena lipdymą iš molio tik mažiau plastiška nes yra popieriaus sudėtyje tokie lyg ir plaušeliai jaučiasi. O iš kepamų man labiau Living Doll patiko turiu dar Fimo bet nusipirkau Living Doll nes palyginus su fimu tai vienas malonumas su juo dirbti, nesuminkštėja iki "tekėjimo" 

o kokio atspalvio gaunasi nulipdzius is living doll ar ji dar reikia dazyti.....as tai isbandziusi paprasta ore stingstanti ir fimo............na fimo man lyg ir nieko.....grazei gaunasi bet padaryti graziai sunkoka.....nes vienu mirksniu gali kanors nuspausti viename gale palygini o kitame duobe nuo pirsto.......o labai knisa tai kad sterilioj aplinkoj turi tai daryti nes jis kaip magnetas traukia mikro dulkeles.....tai dar kiek sugaisti jas adata ir pincetu nurinkti.......

ramushka, pažiūrėk mano albume ( parašas
) su oranžine suknele iš Living doll
, man asmeniškai pati masė tris kart labiau nei Fimo patiko, jau kai visai neturėsiu kitų masių tai prie Fimo grįšiu