Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

na labai jau svelni wub.gif kokio ji dydzio?
Atsakyti
QUOTE(hausinka @ 2009 04 06, 17:36)
na labai jau svelni  wub.gif kokio ji dydzio?

jei pastatyta tai 40cm....o sedinti tai g.gif , o akis pati piesiau..........ir blakstienas po kelis spurgiukus sodinau blink.gif .......

drinks_cheers.gif aciu merginos uz ivertinima......tikiuosi pasitaisiau jusu akyse po to penktadieninio tiap liap svarkelio apsiuvimo........... blush2.gif .... na dar dvi plikses su batais bet be drabuzeliu turiu........... doh.gif rankos nebedaeina iki ju...kur tau kai uz lango saulute o balkone dviratukai rauda....kinkau zirgeliu ir per laukelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 04 06, 18:46)
jei pastatyta tai 40cm....o sedinti tai  g.gif , o akis pati piesiau..........ir blakstienas po kelis spurgiukus sodinau  blink.gif .......

drinks_cheers.gif aciu merginos uz ivertinima......tikiuosi pasitaisiau jusu akyse po to penktadieninio tiap liap svarkelio apsiuvimo........... blush2.gif .... na dar dvi plikses su batais bet be drabuzeliu turiu........... doh.gif rankos nebedaeina iki ju...kur tau kai uz lango saulute o balkone dviratukai rauda....kinkau zirgeliu ir per laukelius  thumbup.gif

nu paskutinė tai superinė... wub.gif thumbup.gif žiūrėjau gal kokių 15 min į nuotrauką.. labai gražu.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 04 06, 19:21)
nu paskutinė tai superinė... wub.gif  thumbup.gif  žiūrėjau gal kokių 15 min į nuotrauką.. labai gražu.. wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciukas wub.gif ir as vis dar atsiziureti negaliu ax.gif
Atsakyti
wow Ramushka!
va sita tai tikrai ismyleta smile.gif
ir veidelis labai mielas, ir sukuosena ir kojytes...
nu zodziu viskas smile.gif

ant rubelio as tik gal daugiau detaliu prisiuciau (kokiu raukiniu, neriniu ar tiulio skiauteliu, gal karoliuku..), na bet cia gal tik man taip atrodo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 06 balandžio 2009 - 21:28
ramushka, berniukeli labai graziai sutvarkei thumbup.gif -tos juosteles tikrai isgelbejo padeti. Naujoji tikra grazuole-jau kojyciu dailumas,kad man tokias ax.gif Taip pat pritariu Tei nuomonei,kad dar kokiu "pribumbasu" galetum ant jos rubeliu pridet, perlu i plaukus irist. Dar klausimelis-is kokios mases ja lipdei, ir kokios spalvos?
Atsakyti
Ramushka, as irgi suzaveta paskutines leles - tau labai puikiai gaunasi svelnus pasakiski personazai!!! thumb_yello.gif
Ir dar - kad taip ir man toki fotografa.... dabar turiu jau nauja lelyte, bet neturiu nei fotiko, nei fotografo smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif aciukas merginos uz patarimus ir pagyrimus...........del detaliu ir man labai norejosi dar koki raukinuka prideti................turiu visa maisa raukinuku tik va visi kokie tai didoki , dejau ir viena ir kita viska vyras isbrokavo (atsirado didysis zinovas stilistas) ir palikau tokia kuklute ....na kartais gal ir gerai sustoti perdauk neperkrovus................kadangi jos rubelis labai lengvas, plazdanti suknele......tai ir paliksiu vienmarskine blush2.gif ........... (ir su liemene blush2.gif )

zyzane aciu uz pagyrima......o as dabar ir galvoju apie tavo lelytes ar tu rodei ar del to kad nenupotkinai tai ir nerodai....man sklerozas turbut unsure.gif ...........o as galiu paskolinti savo fotografa............. lotuliukas.gif as ji sunkiai prikalbu bet zinai kaip tie vyrai svetimiems geri buna blink.gif ............ tik pas mus namie bedele potkinimo kad saulutes mazai matome.......reikia ristis anksti is lovos jei tik saulute ryte pakyla grazi doh.gif nes naturalus apsvietimas geriausia thumbup.gif

a ir dar pamirsau pasakyti kad kepu is fimo pupen riuzavo ,
o gi pamenat kaip verkslenau kad viena leleyte pagrilinau verysad.gif tai va pavyko atsitiesti ir nulipdyti nauja.....gerai kad nemoku ilgai liudeti......ir uzsispyrimas nesvetimas... rolleyes.gif niu ir prisimaiviau gi blush2.gif va taip jau buna kai daug pagiru sulauki....... bet labai miela drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 07 balandžio 2009 - 09:10
Tos pagyros ne veltui , Ramushka, rolleyes.gif tikrai graži lėlytė, o apie fotografijų gražumą jau nekalbu , turėtum ir vyrui dalį pagyrų paskirti biggrin.gif , mes čia pavydim tokio meistro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 04 07, 10:50)
Tos pagyros ne veltui , Ramushka,  rolleyes.gif  tikrai graži lėlytė, o apie fotografijų gražumą jau nekalbu , turėtum ir vyrui dalį pagyrų paskirti  biggrin.gif , mes čia pavydim tokio  meistro  mirksiukas.gif

jo paliaupsinau ji mazumele...tai zinai pradejo pustis tai jam ne ta saule ne tas laikas ne ta nuotaika......mane ant ausu pastato.....o kas man belieka blink.gif ir stoviu......kad tik nuotraukytes grazesnes gautusi lotuliukas.gif
Atsakyti
POI SPINNER

56 cm

Paper Clay

%)
smile.gif

My Webpage

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiZZla: 07 balandžio 2009 - 11:00
QUOTE(shiZZla @ 2009 04 07, 11:59)
POI SPINNER

56 cm

Paper Clay

%)
smile.gif

My Webpage

o koks tai personazas...ziurau ziurau.....nesuprantu ka ji cia daro unsure.gif , na bet menine israiska pastave labai ryski ir personazai su istorija...tik va sitos nesuprantu blush2.gif o ir ugis ogogo.....
Atsakyti