na labai jau svelni
kokio ji dydzio?

QUOTE(hausinka @ 2009 04 06, 17:36)
jei pastatyta tai 40cm....o sedinti tai

QUOTE(ramushka @ 2009 04 06, 18:46)
jei pastatyta tai 40cm....o sedinti tai
, o akis pati piesiau..........ir blakstienas po kelis spurgiukus sodinau
.......
aciu merginos uz ivertinima......tikiuosi pasitaisiau jusu akyse po to penktadieninio tiap liap svarkelio apsiuvimo...........
.... na dar dvi plikses su batais bet be drabuzeliu turiu...........
rankos nebedaeina iki ju...kur tau kai uz lango saulute o balkone dviratukai rauda....kinkau zirgeliu ir per laukelius 

nu paskutinė tai superinė...

QUOTE(coliukasv @ 2009 04 06, 19:21)
nu paskutinė tai superinė...
žiūrėjau gal kokių 15 min į nuotrauką.. labai gražu..

aciukas

wow Ramushka!
va sita tai tikrai ismyleta
ir veidelis labai mielas, ir sukuosena ir kojytes...
nu zodziu viskas
ant rubelio as tik gal daugiau detaliu prisiuciau (kokiu raukiniu, neriniu ar tiulio skiauteliu, gal karoliuku..), na bet cia gal tik man taip atrodo.
va sita tai tikrai ismyleta

ir veidelis labai mielas, ir sukuosena ir kojytes...
nu zodziu viskas

ant rubelio as tik gal daugiau detaliu prisiuciau (kokiu raukiniu, neriniu ar tiulio skiauteliu, gal karoliuku..), na bet cia gal tik man taip atrodo.

ramushka, berniukeli labai graziai sutvarkei
-tos juosteles tikrai isgelbejo padeti. Naujoji tikra grazuole-jau kojyciu dailumas,kad man tokias
Taip pat pritariu Tei nuomonei,kad dar kokiu "pribumbasu" galetum ant jos rubeliu pridet, perlu i plaukus irist. Dar klausimelis-is kokios mases ja lipdei, ir kokios spalvos?

Ramushka, as irgi suzaveta paskutines leles - tau labai puikiai gaunasi svelnus pasakiski personazai!!!
Ir dar - kad taip ir man toki fotografa.... dabar turiu jau nauja lelyte, bet neturiu nei fotiko, nei fotografo

Ir dar - kad taip ir man toki fotografa.... dabar turiu jau nauja lelyte, bet neturiu nei fotiko, nei fotografo

zyzane aciu uz pagyrima......o as dabar ir galvoju apie tavo lelytes ar tu rodei ar del to kad nenupotkinai tai ir nerodai....man sklerozas turbut

a ir dar pamirsau pasakyti kad kepu is fimo pupen riuzavo ,
o gi pamenat kaip verkslenau kad viena leleyte pagrilinau

Tos pagyros ne veltui , Ramushka,
tikrai graži lėlytė, o apie fotografijų gražumą jau nekalbu , turėtum ir vyrui dalį pagyrų paskirti
, mes čia pavydim tokio meistro

QUOTE(pavonija @ 2009 04 07, 10:50)
Tos pagyros ne veltui , Ramushka,
tikrai graži lėlytė, o apie fotografijų gražumą jau nekalbu , turėtum ir vyrui dalį pagyrų paskirti
, mes čia pavydim tokio meistro 

jo paliaupsinau ji mazumele...tai zinai pradejo pustis tai jam ne ta saule ne tas laikas ne ta nuotaika......mane ant ausu pastato.....o kas man belieka

QUOTE(shiZZla @ 2009 04 07, 11:59)
o koks tai personazas...ziurau ziurau.....nesuprantu ka ji cia daro