Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(hausinka @ 2009 04 04, 15:39)
del damutes sukneles... na medziaga tai nera sunki, labai lengvai is tikro krenta, gal tik nuotraukoje ji tokia kietoka atrodo. O pasijonio tai speceliai nedejau, nes norejau, kad tokia ta suknele ir butu, nepasiputusi, "saules klioso". Aciu labai uz ivertinimus. Man asmeniskai ta su strazdanom mielesne... idesiu veliau batuku nuotraukas kai nufotkinsiu wink.gif

aha, batukai labai grazus, wub.gif ir man butu idomu is arciau pamatyt.
Atsakyti
Hausinka, strazdanė šarminga 4u.gif
Tik vieną anatominę pastabėlę turiu.. blush2.gif
Paprastai griovelis virš lūpų nesueina į kalniuką. Ir iš šonų griovelio pakraščiai ne tokie iškilę, labiau viršlūpio tęsinys, kuris per vidurį užlūžta ir vėl nusileidžia. Ot sunku paaiškinti, kai nežinau, kaip veido dalis pavadinti.. doh.gif Ant greitųjų savo kreivom rankom papaišiau pavyzduką, gal aiškiau bus:
user posted image
Tikiuosi, kiek aiškiau 4u.gif Ir pataisykit mane kas nors, jei klystu, nes nesu puiki anatomijos žinovė, tiesiog teko piešti veidus.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chuliganka: 04 balandžio 2009 - 16:26
QUOTE(Chuliganka @ 2009 04 04, 17:26)
Hausinka, strazdanė šarminga  4u.gif
Tik vieną anatominę pastabėlę turiu.. blush2.gif
Paprastai griovelis virš lūpų nesueina į kalniuką. Ir iš šonų griovelio pakraščiai ne tokie iškilę, labiau viršlūpio tęsinys, kuris per vidurį užlūžta ir vėl nusileidžia. Ot sunku paaiškinti, kai nežinau, kaip veido dalis pavadinti.. doh.gif  Ant greitųjų savo kreivom rankom papaišiau pavyzduką, gal aiškiau bus:
Tikiuosi, kiek aiškiau 4u.gif Ir pataisykit mane kas nors, jei klystu, nes nesu puiki anatomijos žinovė, tiesiog teko piešti veidus.. blush2.gif

Tai tiesiog į veidrodį reikia pažiūrėti biggrin.gif ir bus aišku
Atsakyti
batukai
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 04 balandžio 2009 - 20:14
hausinka, apakau,kaip dailiai batukai padaryti. Tikrai kruopstus darbas-anei siulo, anei isbegusio klijuko matyti. Saunuole thumbup.gif Reikes man labiau pasitempti ax.gif
Atsakyti
Raudonųjų batelių aš ir pati sau norėčiau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos wink.gif stengiuosi ax.gif nors batus man visada sunkiausia sugalvoti, iki paskutines akimirkos pilnos vizijos neturiu, kai pradedu daryt, tada ir ateina visos mintys savaime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hausinka: 05 balandžio 2009 - 13:03
Nuorodele, norincioms nusilipdyti sarnyrine lelyte:
http://translate.goo...h...-doll&hl=en
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 04 05, 14:39)

liux nuoroda thumbup.gif reiks pasikopint i kompa, kad turet po ranka visada. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 04 05, 14:39)

Hey gera nuoroda! ...hmmm buciau as ja taip pries pusmeti pamacius, kiek laiko nuou eksperimantu buciau sutaupius doh.gif
Papildyta:
mano paskutinis eksperimentas ...ech jau 2 menesius darau....
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 04 05, 21:58)
Hey gera nuoroda! ...hmmm buciau as ja taip pries pusmeti pamacius, kiek laiko nuou eksperimantu buciau sutaupius  doh.gif
Papildyta:
mano paskutinis eksperimentas ...ech jau 2 menesius darau....

Kaip kruopsciai bigsmile.gif labai grazu... labai idomu kaip su rubeliais atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi darbelio cia grazaus doh.gif As tiek kantrybes netureciau.
Netrukus as su savo nauja pasirodysiu...Tokia primityvi lelyte, bet jau dabar man labai miela blush2.gif
Atsakyti