man taip pat be proto elfas patiko

QUOTE(ramushka @ 2009 04 03, 12:47)
sutinku.............misija tokia buvo va tik niekaip nesumastau kaip ja uzmaskuoti tokios smulkios juosteles iki siol neradau....nes tas elfuks jau senai padarytas ir tik del to apsiuvimo niekam nerodytas
....pazadau pasitaisyti

gal plonu vašeliu apsinertų gražiai..

QUOTE(hausinka @ 2009 04 03, 17:57)
Veidas labai daznai atrodo vyriskas tik nulipdzius, bet kai gauna makiaza ir plaukus, labai smarkiai pasikeicia... Pabandyk, gal ne tokios jau jos ir vyriskos tos galvos paaiskes...
labai tikiuosi, kad taip ir bus:) trečias vidas jau lyg ir moteriškesnis

o dama tai fantastiška

niu va jau pataisiau beliko kad vyras fotosesija atliktu............tas mano elfas gana minetiurinis.....kad ji butu galima vaseliu apnert...sugalvojau gudrybe....ivertinsit kaip gavosi......
na hausinka pavarei.....o ta naujoji su taskiukais
........
hausinka o kiek kepi modelina pagal instuktaza 130 laipsniu 30 minuciu? nusipirkau balto modelino ir dabar galvoju kam ka is jo vaiduokliuka reiks lipdyti
ir dar klausimukas o kaip "kolgotkes" pasiuvai
,,,o batuku grazumelis......gal saku lel nema ?

hausinka o kiek kepi modelina pagal instuktaza 130 laipsniu 30 minuciu? nusipirkau balto modelino ir dabar galvoju kam ka is jo vaiduokliuka reiks lipdyti

QUOTE(ramushka @ 2009 04 03, 21:05)

Jau kazkada minejau, kad pas mane dujine "carska" - vienas krastas leidzia, temperatura nesireguliuoja, tai kiek nutaikau, tieki ir kepu... Sitos dvi gerai iskepe, o vat siandien viena galva kepiau, tai visiskas pravalas gavosi, vieni zvynai

Pedkelnes pasiuvau is "gifiuro"... o vat to pasakymo "gal saku lel nema ?" tai nesupratau... Ka cia tu norejai paklaust, neissifruoju

QUOTE(hausinka @ 2009 04 03, 22:17)
Jau kazkada minejau, kad pas mane dujine "carska" - vienas krastas leidzia, temperatura nesireguliuoja, tai kiek nutaikau, tieki ir kepu... Sitos dvi gerai iskepe, o vat siandien viena galva kepiau, tai visiskas pravalas gavosi, vieni zvynai
Tai vat nieko del laiko ir temp negaliu pasakyt, nes kiekviena karta man loterija
Zadu pirkt normalia krosnele, bet vis neprisiruosiu... Bandyk pagal instrukcija issikept koki pavyzduka, kad nebutu gaila jei nesigautu... 
Pedkelnes pasiuvau is "gifiuro"... o vat to pasakymo "gal saku lel nema ?" tai nesupratau... Ka cia tu norejai paklaust, neissifruoju

ech kokia nesgrabna as...raideliu praleidau....nemaza?.....mat detales pradirtos ir batuikai grazus....na o del kepimo man kas kart vis kitaip gaunasi......supratau kad net nebutina tu 30 min ...tai va ir klausiu gal ir tu taip darai....trumpiau kepi

QUOTE(ramushka @ 2009 04 03, 23:57)
ech kokia nesgrabna as...raideliu praleidau....nemaza?.....mat detales pradirtos ir batuikai grazus....na o del kepimo man kas kart vis kitaip gaunasi......supratau kad net nebutina tu 30 min ...tai va ir klausiu gal ir tu taip darai....trumpiau kepi 

Zinok as is nuojautos kepu

o is kokio fimo tu hausinka darai? ar is to kur mazom plytelem, ar is to kur art manijoj brangesnis? kazin kuo jie ten skiriasi? yra tas fimo specialiai lelems didesniu kiekiu art manijoj...
ir dar del lako man labai idomu, kazkas minejot akrilini laka. ar jis dailes reikmenyse parduodamas ar senukuose
?
Hausinkos lelytes super! man tos damos sukuosena klasiska, atrodo kazkaip sudetinga tokia padaryt, taip idomiai sugalvojai. o ta su taskuciais svajinga ir labai subtili lelyte
ir dar del lako man labai idomu, kazkas minejot akrilini laka. ar jis dailes reikmenyse parduodamas ar senukuose

Hausinkos lelytes super! man tos damos sukuosena klasiska, atrodo kazkaip sudetinga tokia padaryt, taip idomiai sugalvojai. o ta su taskuciais svajinga ir labai subtili lelyte

QUOTE(mju_mju @ 2009 04 04, 12:47)
o is kokio fimo tu hausinka darai? ar is to kur mazom plytelem, ar is to kur art manijoj brangesnis? kazin kuo jie ten skiriasi? yra tas fimo specialiai lelems didesniu kiekiu art manijoj...
As lipdau is Fimo pupen (spec. lelems), 500g pakuote, kainuoja 47 Lt, perku Jogailos gatvej dailes reikmenu parduotuveleje, dar kaip studentei padaro 10 % nuolaida, tai dar pigiau biskiuka gaunasi

Del lako nezinau, nenaudoju.
O damutes sukuosena tik atrodo sudetinga, bet is tikro labai paprasta. Virinau plaukus ant pagaliuko suvyniotus, kad susigarbanotu, ir gavosi viena didele spirale... Tai as jos neissklaidziau, o tiesiog taip visa ja ir priklijavau, ir visas mandrumas

hausinka, naujoji lelyte super
-man patinka strazdaneles-veidukas atrodo nenuobodus; sukuosena, suknele ir gietrutes ledines
raudonoji dama irgi grazi, jei netingi-is arciau batukus nupaveiksluok
kas man truputeli nepatinka-tai sukneles medziaga. ji tokia sunki atrodo
As jai koki pasijoni gal pasiuciau, kad suknele pustesne butu ir ne taip sunkiai kristu. Bet tai tik mano nuomone-lele is esmes grazute

QUOTE(mimo @ 2009 04 04, 14:02)
hausinka, naujoji lelyte super
-man patinka strazdaneles-veidukas atrodo nenuobodus; sukuosena, suknele ir gietrutes ledines
kas man truputeli nepatinka-tai sukneles medziaga. ji tokia sunki atrodo
As jai koki pasijoni gal pasiuciau, kad suknele pustesne butu ir ne taip sunkiai kristu. Bet tai tik mano nuomone-lele is esmes grazute 

del damutes sukneles... na medziaga tai nera sunki, labai lengvai is tikro krenta, gal tik nuotraukoje ji tokia kietoka atrodo. O pasijonio tai speceliai nedejau, nes norejau, kad tokia ta suknele ir butu, nepasiputusi, "saules klioso". Aciu labai uz ivertinimus. Man asmeniskai ta su strazdanom mielesne... idesiu veliau batuku nuotraukas kai nufotkinsiu