Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(Egita L. @ 2009 04 02, 23:21)
Dariau jas is paprasčiausio modelino,tik paskui didesnis galvosūkis buvo kuo jas padengti,kad nebijotų drėgmės .Gal galėtumėt kas patarti notworthy.gif  rolleyes.gif

O koks modelinas? Jeigu savaime sustingstantis - tai as dazau akriliniai dazais, o po to uzpurskiu akrilinio lako . Po to galima ir drednu skudureliu valyti wink.gif (nuo dulkiu)

ramuska - mielas wink.gif
Veidelis. sukuosena, sparneliai labai patinka. Nuotrauka puiki thumbup.gif As taip nemoku fotkinti...

jeigu kartais busite Panevezyje, kvieciu uzsukti wink.gif
user posted image
http://www.flickr.co...52@N00/?saved=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 03 balandžio 2009 - 10:07
QUOTE(masiania @ 2009 04 03, 11:04)
O koks modelinas? Jeigu savaime sustingstantis  - tai as dazau akriliniai dazais, o po to uzpurskiu akrilinio lako . Po to galima ir drednu skudureliu valyti wink.gif (nuo dulkiu)

ramuska - mielas wink.gif
Veidelis. sukuosena, sparneliai labai patinka. Nuotrauka puiki  thumbup.gif  As taip nemoku fotkinti...

aciukas smile.gif .....
o fotkinti ax.gif ir as taip nemoku....cia gi vis mano brangucio nuopelnai..........buna kad nuotrauka sugadina daikto ivaizdi...o buna kad pabrezia ir net paryskina.....tai cia turbut antras variantas blush2.gif ..........
o kur cia panevezi? busiu...labai smalsu butu uzsukti....nelabai orientuojuosi...ne vietine...cia kaskur sentre..senamiestis...ane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 03 balandžio 2009 - 10:12
oi koks fainas tavo , Ramushka, Jelfas smile.gif thumbup.gif

o šukuosena čia kailiukas?
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 04 03, 11:48)
oi koks fainas tavo , Ramushka, Jelfas smile.gif  thumbup.gif

o šukuosena čia kailiukas?

elfas pukuotasis lotuliukas.gif su kailiuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 04 03, 12:27)
elfas pukuotasis  lotuliukas.gif su kailiuku  ax.gif

o man į akis krito švarkelio apvado siūlytė, aš ją kaip nors maskuočiau blush2.gif o pati lėlytė tai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 04 03, 12:36)
o man į akis krito švarkelio apvado siūlytė, aš ją kaip nors maskuočiau blush2.gif  o pati lėlytė tai labai thumbup.gif

sutinku.............misija tokia buvo va tik niekaip nesumastau kaip ja uzmaskuoti tokios smulkios juosteles iki siol neradau....nes tas elfuks jau senai padarytas ir tik del to apsiuvimo niekam nerodytas blush2.gif ....pazadau pasitaisyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 03 balandžio 2009 - 11:48
Ramushka, labai liuks elfas smile.gif aš turbūt imčiau panažios kaip medžiaga spalvos siūlą, gal kokį 'irisą' ar pan. apsiūčiau taip pat kaip dabar, tik truputį lygesniais dygsniais ir atrodytų kaip apnertas kraščiukas, tada nereikėtų juostelės ieškoti smile.gif

Dabar noriu paklausti patarimo, gal net kelių.
* kaip lipdot galvą, ar ją lipdot iškart ant vielinio karkaso, ar atskirai? Jei atskirai, kaip paskui tvirtinat prie kūno?
** Nulipdžiau dvi galvas, abi vyriškos doh.gif viena net į mano tėtį šiek tiek panaši...Turbūt uždėjus moteriškus palukus ir aksesuarus tos galvos moteriškesnės netaps?
Atsakyti
Ramushka, elfas puikus!!!!!! Plaukai super ir visas veidas!! thumbup.gif Labai labai liuks.

Drabuziu krashtus gelbek karoliukais ir/ar dazhais! (prashosi, prashosi padailinimo), bet veida ismylejau wub.gif
Atsakyti
nu zo...uzsisarmatijau visai turbut pirmas dalykas kuri padarysiu namo parejus tai bus frako tvarkymas.....ten is galo tai kaip frakas atrodi..................
"sige" galvyte visada darau ant vielutes ir folijos gumuliuko taip galva lengvesne gaunasi ir paskiau prirezki rankute kuneli ir kojytes.....namie turiu karkaso nuorodele..vakare idesiu bet pirma svarkiuka pulsiu tvarkyti....neber man pasiteisinimo....(tingine) nepraslydau su kliauza cool.gif .................
Atsakyti
ramushka, superinis elfiukas! Veidelis toks panasus i japonu anime herojus. plaukuciai irgi tokie fainulkos, nors imk ir patarsyk juos-labai labai grazuciai. as irgi galvojau,kad ant apvaduko reiketu karoliuku prisiuti. o gal priklijuoti sviesios odos juostele g.gif

del galvytes lipdymo- as lipdau ant piestuko koto,o po to maunu ant karkaso bei suformuoju kakla. jei lelyte su biustu ir peciais-tai lipdau tiesiai ant karkaso
Atsakyti
ačiū už atsakymus. Aš dabar lipdau ant folijos ir tokio ilgo medinio pagaliuko. Reiškia eikės paskui tą galvą mauti ant karkaso smile.gif

Einu bandyt moterišką veida nulipdyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 04 03, 14:30)
ačiū už atsakymus. Aš dabar lipdau ant folijos ir tokio ilgo medinio pagaliuko. Reiškia eikės paskui tą galvą mauti ant karkaso smile.gif

Einu bandyt moterišką veida nulipdyt  ax.gif

Veidas labai daznai atrodo vyriskas tik nulipdzius, bet kai gauna makiaza ir plaukus, labai smarkiai pasikeicia... Pabandyk, gal ne tokios jau jos ir vyriskos tos galvos paaiskes...
Atsakyti