Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(mju_mju @ 2009 03 29, 15:57)
latexas naudojamas labai placiai, ivairiems dalykams, pvz pirstines juk buna latexines. helowyno kaukes, is jo galima isliet bet kokia kauke jei pasidarai negatyvine forma, tipogi ji galima tept ant audinio kaip sakiau, galima i ji mirkyt plona paralona ir jis gaunasi toks kaip drebuciai..na cia pavyzdziai. latexas duotu efekta tarsi daiktas butu guminis, be to jis yra elastingas. cia turbut gera deja pabandyt leles pvz kelnes aptept.. g.gif
Papildyta:
Egita, fainos tavo raganaites  bigsmile.gif  o is ko tu jas darei, jei ne paslaptis?

jo cia mane tas lateksas sudomino......mat manes prase kad nulipdyciau lele gote lotuliukas.gif , va je o gal latekso gotei ir nereikia, juoda suknia isdazytas snukuti ilgi kerzavi batai ir psio..................na bet kai pagalvoju noreciau lateksa isbandyti tokia visa blizgia pvz kate is betmeno padaryti bigsmile.gif
Atsakyti
o taip, kate is betmeno ir man jau buvo sovus i galva..idomu turetu but ja daryt. as tai isivaizduoju va tokia technika jei nori aptemtu zvilganciu drabuziu: latexa isdziuvusi nupurksti blizgiais juodais aerozoliniais dazais. sita technika reiktu pabandyt ant paprastos chirurgines pirstines, paziuret ar aerozolis gerai kimba ir nenutrupa (ir ar tikrai pakankamai blizga).
Be to moteriai - katei gal butu galima naudoti lakine oda, bet kiek man yra tekia susidurt ji dazniausiai buna dirbtine ir ne tokia lanksti kaip naturali.
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 03 30, 11:05)
o taip, kate is betmeno ir man jau buvo sovus i galva..idomu turetu but ja daryt. as tai isivaizduoju va tokia technika jei nori aptemtu zvilganciu drabuziu: latexa isdziuvusi nupurksti blizgiais juodais aerozoliniais dazais. sita technika reiktu pabandyt ant paprastos chirurgines pirstines, paziuret ar aerozolis gerai kimba ir nenutrupa (ir ar tikrai pakankamai blizga).
Be to moteriai - katei gal butu galima naudoti lakine oda, bet kiek man yra tekia susidurt ji dazniausiai buna dirbtine ir ne tokia lanksti kaip naturali.

tai manau kaip jau ir buvo mineta kad ta chirurgine butu galima klijuoti ant leles ir dazyti...gal maziau terliones nei tepamas silikonas......................nu ka bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 30 kovo 2009 - 10:57
ai, beje, silikonas ir latexas visiskai skirtingos medziagos. silikonu bent jau senukuose yra pirkti kokiu tik nori.
Atsakyti
QUOTE(Marquise @ 2009 03 30, 09:08)
Tei, atrodo ismanai si klausima,  ax.gif tai gal gali siek tiek placiau pakomentuoti? smile.gif man idomu, ar tinka bet kokia medziaga ispaisymui su akriliniais dazais ir antras klausimas - ar nudazius dazais dar tepamas kazkoks sluoksnis "uztvirtinimui", jei taip, tai koks? smile.gif

na tiek as ir ismanau, va mergaites kazkada pasidalino patirtim is kursu:
"sendinto" audinio technika pagal Irina Goriunova

jei trumpai, tai technika tokia: rubas raukiamas, siuvamas, klijuojamas - zodziu tvirtinamas ant leles.
po to visas audinys imirkomas klijais (PVA) kai isdziusta dazomas.

is patirties galiu pasakyti, kad graziau kai audinys turi stambesne tekstura arba ivairus mezginiai, kapronai ir neriniai, nes pvz. silkas po imirkymo klijais labaiu primena popieriu nei audini.

o isvirsaus uztvirtinti niekuo nereikia, mes akriliniai dazai savaime neturetu buti tepliojantys ar pan.
Nors as gal nupurksciau matiniu laku, kad dulkes maziau gertu (na as cia gal i viska ziuriu per daug praktiskai smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 30 kovo 2009 - 11:32
Sveikos lėlininkės,

labai žaviuosi jūsų darbais ir pati bandau gaminti lėles. Užtikau šio to internete, tikiuosi tokiom pradedančiom kaip aš pravers:

Lėlės galvos gamyba

Kaip išgauti skirtingas veido išraiškas

Forumas lėlių kūrėjams

Sėkmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2009 03 30, 14:49)
Sveikos lėlininkės,

labai žaviuosi jūsų darbais ir pati bandau gaminti lėles. Užtikau šio to internete, tikiuosi tokiom pradedančiom kaip aš pravers:

Lėlės galvos gamyba

Kaip išgauti skirtingas veido išraiškas

Forumas lėlių kūrėjams

Sėkmės kūryboje  4u.gif

Patiko ta nuoroda apie galvos gamyba.. nes man vis nesiseka padaryti vaikiska veiduka, vis koks senukas gaunasi doh.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Egita L., man tavo raganaiciu rubeliai patiko. Tik veidukai baime keliantys, bet tam jos ir raganaites smile.gif
sige, aciu uz nuorodas. Mane ypac forumas sudomino-reikes pasiknaisioti, gal kokiu geriu rasiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mju_mju @ 2009 03 29, 16:57)
latexas naudojamas labai placiai, ivairiems dalykams, pvz pirstines juk buna latexines. helowyno kaukes, is jo galima isliet bet kokia kauke jei pasidarai negatyvine forma, tipogi ji galima tept ant audinio kaip sakiau, galima i ji mirkyt plona paralona ir jis gaunasi toks kaip drebuciai..na cia pavyzdziai. latexas duotu efekta tarsi daiktas butu guminis, be to jis yra elastingas. cia turbut gera deja pabandyt leles pvz kelnes aptept.. g.gif
Papildyta:
Egita, fainos tavo raganaites  bigsmile.gif  o is ko tu jas darei, jei ne paslaptis?

user posted image
Labai džiaugiuosi,kad mano raganiukes kažkas pastebėjo rolleyes.gif .Dariau jas is paprasčiausio modelino,tik paskui didesnis galvosūkis buvo kuo jas padengti,kad nebijotų drėgmės .Gal galėtumėt kas patarti notworthy.gif Dabar darau raganių šeimynėlę,tiesa dar neužsiauginom plaukučių ir neturim rūbeliu ax.gif todė nekaip atrodom.....Na po kelių dienų atrodysim kitaip. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egita L. @ 2009 04 02, 23:21)
Labai džiaugiuosi,kad mano raganiukes kažkas pastebėjo rolleyes.gif .Dariau jas is paprasčiausio modelino,tik paskui didesnis galvosūkis buvo kuo jas padengti,kad nebijotų drėgmės .Gal galėtumėt kas patarti notworthy.gif Dabar darau raganių šeimynėlę,tiesa dar neužsiauginom plaukučių ir neturim rūbeliu ax.gif todė nekaip atrodom.....Na po kelių dienų atrodysim kitaip. rolleyes.gif

Seimyna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nebespeju visom dalint pagyru, bet labai dziugina visos naujienos, taip ir toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 03 balandžio 2009 - 07:54
o sita seimyna ne tokia jau ir raganiska...man visai panasu i senuciuku viens kita meilei apkabinusiu porele
Atsakyti
stai ir vel as sugriztu su lelyte......

user posted image]elfas[/URL]

Atsakyti