Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (3)

QUOTE(yyla @ 2009 03 27, 21:33)
Dekui Tei uz nuoroda ,labai idomu bigsmile.gif

ir as ikelsiu nuorodeleMy Webpage

Nuostabios cia leles, labai meniskos, fantastiskais kostiumais wub.gif . aciu uz puikia nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
beje, Tei, latexa galima tepti ant audinio (audini uztempt ant leles ir tept), jis siaip yra skystas ir toks gelsvas gaunasi panasiai kuno spalvos, bet galima i ji deti dazo pigmento (irgi skysto, bet jokiu budu ne vandens pagrindu) taip nusidazytum kaip nori. bet siaip Lietuvoj nemaciau niekur latexo pirkt, tik kazkoki maza indeli neaisku meno muzoje ir brangu.
Atsakyti
cia ramushka apie lateksa klause irnesakyk.gif hihihi.gif

Atsakyti
O ką tas lateksas duotų? Reiktų gal pabandyti g.gif Turiu aš jo, pirkau veltų šlepečių padams tepti, kad neslystų ir taip greit nediltų (beje-tam tikslui jis ir skirtas). Jo pirkti būna ten, kur prekiauja vilna, bet ne visur. Mačiau kažkada Veltinio namuose (Vilniuje) bei int. pard. "Vilnos fabrikas".
Atsakyti
sveikos 4u.gif
suprantu, kad jūs darote interjerines lėles, ne vaikams skirtas, bet man įdomu, ar tinka vaikams tokios, kur galva, rankos (kiek kyšo iš rankovės), kojos (iki čiurnos) iš modelino, o visas kūnelis minkštas ? Nuo kokio amžiaus vaikui saugu duoti tokią lėlę?
norėčiau krikštadukrai padaryti lėlytę, bet ji dar labai maža... ax.gif
Atsakyti
kusachius-mažiems vaikams, man atrodo, geriausiai tinka medžiaginės minkštos lėlės arba su plastikinėm rankytėm/kojytėm. JEi nori pati pasiūt, siūlau užeit į siuvimo/siuvinėjimo skyrelį, ten yra tema "Valdorfo lėlytės", kur yra visos nuorodos ir siuvimo instrukcijos. Pasidomėk, labai įdomią, gražią, natūralių medžiagų lėlytę pasiūtum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 28, 12:18)
kusachius-mažiems vaikams, man atrodo, geriausiai tinka medžiaginės minkštos lėlės arba su plastikinėm rankytėm/kojytėm. JEi nori pati pasiūt, siūlau užeit į siuvimo/siuvinėjimo skyrelį, ten yra tema "Valdorfo lėlytės", kur yra visos nuorodos ir siuvimo instrukcijos. Pasidomėk, labai įdomią, gražią, natūralių medžiagų lėlytę pasiūtum  mirksiukas.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif manau kol kas atsisakysiu tos minties, nes nulipdyti dar turėjau šansų, o vat pasiūti -niekaip. Nemoku visai ax.gif Pasiliksiu tą mintį ateičiai, kai paaugs mergiotė biggrin.gif
Atsakyti
Vaikams tos lipdytos nelabai, visgi modelinas yra daug trapesnis uz plastika. Tad nebent mergyte labai atsargiai su ta lele zaistu (o tokiu mergyciu labai retai buna smile.gif )
tad Ievuschka teisi, geriau jau siuta. smile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image tuk tuk priimkit ir mane i savo namelius vacation1.gif Čia mano dvynukės, padariau prieš mėnesį
Atsakyti
user posted image user posted image išmokau įkelti didesnes nuotraukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egita L.: 28 kovo 2009 - 22:25
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 28, 02:50)
O ką tas lateksas duotų? Reiktų gal pabandyti  g.gif Turiu aš jo, pirkau veltų šlepečių padams tepti, kad neslystų ir taip greit nediltų (beje-tam tikslui jis ir skirtas). Jo pirkti būna ten, kur prekiauja vilna, bet ne visur. Mačiau kažkada Veltinio namuose (Vilniuje) bei int. pard. "Vilnos fabrikas".

latexas naudojamas labai placiai, ivairiems dalykams, pvz pirstines juk buna latexines. helowyno kaukes, is jo galima isliet bet kokia kauke jei pasidarai negatyvine forma, tipogi ji galima tept ant audinio kaip sakiau, galima i ji mirkyt plona paralona ir jis gaunasi toks kaip drebuciai..na cia pavyzdziai. latexas duotu efekta tarsi daiktas butu guminis, be to jis yra elastingas. cia turbut gera deja pabandyt leles pvz kelnes aptept.. g.gif
Papildyta:
Egita, fainos tavo raganaites bigsmile.gif o is ko tu jas darei, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2009 03 27, 19:32)
Tas "sendinimas" yra papračiausia tapyba. Lėlės rūbas tiesiog dažomas akriliniais dažais, raukšlės pabraukomos šviesesne spalva nei visas rūbas.
Tik rankų miklumas ir jokios apgaulės smile.gif

Tei, atrodo ismanai si klausima, ax.gif tai gal gali siek tiek placiau pakomentuoti? smile.gif man idomu, ar tinka bet kokia medziaga ispaisymui su akriliniais dazais ir antras klausimas - ar nudazius dazais dar tepamas kazkoks sluoksnis "uztvirtinimui", jei taip, tai koks? smile.gif
Atsakyti