Sveiki Teveliai,
pavasaris jau beveik atkeliavo. Tuoj visa diena duksime lauke Gyvename nuosavame name ir norime nupirkti dukrytei mediniu supuokliu, karstykliu, smelio deze. Zodziu, kad butu kuo vaikui uzsiimti kieme.
Patarkite, kas zinote kur ir ko galima isigyti normalios kokybes ir patraukliomis kainomis
Labai šauni tema man taip pat aktualu būtų šie dalykai, nes būtinai kažko reikia lauke prie namo gal kas suteiks info kur Kaune pasidairyti šių dalykų
O gal kieno vyrai patys meistravo?Idomu butu suzinoti kaip sekesi, ar sunku?
Susimeistrauti patiems irgi ideja. Idomu butu jei kazkas pasidalintu patirtim
Aciu Jokubeliomama.
Nepavyko jiems prisiskambinti dar. Gal kartais turite ju mobilu tel?
Nepavyko jiems prisiskambinti dar. Gal kartais turite ju mobilu tel?
"Senukuose" galite pasidairyt visokiu supyniu ir smelio deziu.Jie dabar is praeitu metu uzsilikusias ispardavineja mazesnemis kainomis,tik zinoma mediniu negausite.Pas juos metalines ir plastikines.Mes savo maziukui nupirkom tokias plastikines ant zemes dedamas supamo arkliuko principu,paskui pakabinamas i medi,na ir smelio deze.Sode mums manau pilnai uzteks pramogu.Uz tas plastikines supynes sumokejau 60 lt,na o smelio deze medine su dangciu,praeita rudeni nupirkau zaislu isparduotuveje uz 40 lt.Buvo mazas defektukas,viena dezes lentute iskilusi ir truko keliu varztu,bet kai tevelis surinko ta deze,tai tos itrukusios lentutes net nesimato.
Tai vat manau verta ir tokiuose prekybos centruose bei mazose parduotuvelese pasidairyt.
Tai vat manau verta ir tokiuose prekybos centruose bei mazose parduotuvelese pasidairyt.
Mes turim smėlio dėžę iš čia Ežerėlio vaivorykštė
Jie gamina ir sūpynes ir visa kita iš medžio Man patinka jų produkcija, dabar ir darželis lyg iš jų užsakinės lauko žaidimų aikštelę
Jie gamina ir sūpynes ir visa kita iš medžio Man patinka jų produkcija, dabar ir darželis lyg iš jų užsakinės lauko žaidimų aikštelę
QUOTE(katuka @ 2009 03 22, 14:05)
Mes turim smėlio dėžę iš čia Ežerėlio vaivorykštė
Čia neblogas puslapis, reiks smulkiau pasidomėt
O dar prie bazės, kur dabar karuselės yra iš medžio šulinių, karstyklė, namukų ir t.t. tai adresas būtų http://www.eskalada....cts.php?lang=lt
As ir ieskau, noriu uzsakyti, daug kas daro - kas su medziu dirba, bet ir kainos daznai nemazos, dabar bandysius kambint ir tartis su Rugosa
su ezerelio vaivorykste labai jau atsiliepimai margi, tai manau nevaizuosim ziuret
yra beje dar keletas panasiu temu sm, ten yra kontaktu ir numeriuku
su ezerelio vaivorykste labai jau atsiliepimai margi, tai manau nevaizuosim ziuret
yra beje dar keletas panasiu temu sm, ten yra kontaktu ir numeriuku
butu saunu jei koks super tetis apsiimtu mums cia padet