Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(Guerlain @ 2009 05 26, 14:22)
O aš jums liūdna istorija papasakosiu. Žodžiu moteris jaukėsi dvynukų. Paguldė ją į ligoninė ir gydytoja tingėjo ją operuoti tai uždeldė jai tą cezarį kelias dienas. Tai kai po kelių dienų darė cezarį jau vienas vaikelis buvo negyvas    cry.gif    Štai koks "puikus" kolektyvas dirba musų gimdymo namuose.

manau čia kalba pyktis ir liūdesys dėl leliuko netekties unsure.gif manau, kad esmė tikrai ne tingėjime. labai liūdna, kai nutinka taip ir dažniausiai būna kaltinami gydytojai, tik deje, jie ne visada kalti būna. o kas nors paskaičiuoja, kiek leliukų gydytojai išgelbėjo... ir manau, kad kolektyvas visgi yra tikrai puikus. o šeimai, kuriai taip nutiko, didelė užuojauta, tik deje, jau nieko pakeist neįmanoma verysad.gif
ir kaip dark, sakė, jei jau tikrai kalta gydytoja, galima įvykį audituoti...
Atsakyti
QUOTE(*Laume* @ 2009 05 26, 16:00)
Daug kas turi daug ka daryti taip, kaip priklauso, bet nebukim perdaug naivus - realybe kartais labai ziauri doh.gif
Mums belieka tik tiketi ir deti savo pastangas smile.gif

Va būtent, kad daug kas ką gali. Ranka ranką plauna, arba varna varnai akies nekerta. Kai kai kurios čia labai gudrios auditą šu...... Kas iš tų auditų ir t.t. vaikiuko juk nebėra. O dvyniams cezarį iškarto įrašo į knygutę. Iš kur ta mama žino kas vyksta jos pilve ir ką ji gali klausti tų gydytoju. Juk gydytojai geriau žino nei besilaukianti mama.
Atsakyti
As abi savo paneles gimdziau Panevezio GN ir viskas tikrai super gerai guvo! smile.gif Negaliu pasakyti ne vieno blogo zodzio apie musu daktarus.
Labai idomu ka jus kalbetumete jeigu reiketu gimdyti Vilniuje ar Kaune kur "mase" moteru ir prieziura minimali??? Taip kad pas mus nera blogai, o daktaru visur ir visokiu pasitaiko kaip ir gimgyviu... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(drulis @ 2009 06 03, 21:43)
As abi savo paneles gimdziau Panevezio GN ir viskas tikrai super gerai guvo! smile.gif Negaliu pasakyti ne vieno blogo zodzio apie musu daktarus.
Labai idomu ka jus kalbetumete jeigu reiketu gimdyti Vilniuje ar Kaune kur "mase" moteru ir prieziura minimali??? Taip kad pas mus nera blogai, o daktaru visur ir visokiu pasitaiko kaip ir gimgyviu... wink.gif

Pritariu visu 100 proc. drinks_cheers.gif
Pirma gimdziau ir antra ten gimdysiu.
Atsakyti
Valdas Žurumskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matynutis @ 2009 06 04, 21:09)
Valdas Žurumskas smile.gif

Antra dukryte gimdziau prie sio daktaro smile.gif Labai puikus ir ramus daktarelis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes is Panevezio 4u.gif , noreciau prie jusu prisijungti ir paklausti patarimo. mano situacija yra tokia, kad gyvenu ne lietuvoje, bet gryztu gimdyt i gimtine :4 grysiu 35sav, ir net nezinau kaip elgtis kur eit, turiu savo ginekologa, bet pas ji vaiksciodavau privaciai.zodziu esu labai pasimetus ir nebezinau kur eit su kuo tartis kokius dokumentus tvarkytis blush2.gif na man svarbiausia leliuko susilaukt, del visokiu pasalpu man visai nereikia, nes gausiu salyje kurioje ir dirbu ir mokescius moku, smile.gif tiesiog jausiuos saugiau gimdydama savo salyje ir tiek.
Atsakyti
Mergaitės, ką žinot apie daktarę Žurumskienę(jei gerai pavardę parašiau).Mano gydytoja atostogauja, tai rekomendavo eiti pas šią gydytoją dėtis spiralės.
Atsakyti
gydytoja Zurumskiene thumbup.gif
Atsakyti
Gydytoja Žurumskienė tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Po gimdymo man sunkiai gijo siūlės, nes gimdant plyšau, kirpo. Pasidarė sukietėjimas, guzas didelis. Viena gydytoja apžiūrėjusi norėjo kirpti ir iš naujo siūti blink.gif Kitas pasakė, kad nereikia, vaistų išrašė, nuo kurių žiauriai viduriuot pradėjau, pykino, nes paprasčiausiai perdozavau (gydytojas paskyrė per dažnai vartoti) g.gif Kai papuoliau pas Žurumskienę, jai viską papasakojau, ji labai nusistebėjo ir patarė gydytis kitaip. Jos dėka dabar viskas thumbup.gif

O gimdymu Panevėžio GN aš visai patenkinta. Iš anksto niekam nieko nedaviau, tik po to atsidėkojom akušerei. Gimdžiau prie gydytojo Žurumsko, irgi thumbup.gif gydytojas - labai ramus, dėmesingas žmogus. Kadangi tą parą buvo labai daug gimdyvių, tai akušerė visą laiką šalia nestovėjo, bet dėmesio tikrai užteko. Šalia buvo vyras, kuris visą gimdymą labai palaikė. Gal gydytoją ar akušerę verta samdytis tada, kai gimdai viena, kad ramiau, saugiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 06 05, 13:16)
sveikos mamytes is Panevezio 4u.gif , noreciau prie jusu prisijungti ir paklausti patarimo. mano situacija yra tokia, kad gyvenu ne lietuvoje, bet gryztu gimdyt i gimtine :4 grysiu 35sav, ir net nezinau kaip elgtis kur eit, turiu savo ginekologa, bet pas ji vaiksciodavau privaciai.zodziu esu labai pasimetus ir nebezinau kur eit su kuo tartis kokius dokumentus tvarkytis blush2.gif  na man svarbiausia leliuko susilaukt, del visokiu pasalpu man visai nereikia, nes gausiu salyje kurioje ir dirbu ir mokescius moku, smile.gif tiesiog jausiuos saugiau gimdydama savo salyje ir tiek.

tai, kad nieko tokio ypatingo daryti nereikia, nueik pas savo gydytoja, jei turi , kad ir privaciai jokio skirtumo, turek su savimi visada!!! gimdyves kortele, kur bus visa situacija apie tavo nestuma, asmens dokumenta, sodros pazymejima ir kai nubegs vandenys arba pajusi saremius keliauk i gimdymo namus, o jau ten sekmes!
Atsakyti
QUOTE(riestoji @ 2009 06 12, 10:15)
tai, kad nieko tokio ypatingo daryti nereikia, nueik pas savo gydytoja, jei turi , kad ir privaciai jokio skirtumo, turek su savimi visada!!! gimdyves kortele, kur bus visa situacija apie tavo nestuma, asmens dokumenta, sodros pazymejima ir kai nubegs vandenys arba pajusi saremius keliauk i gimdymo namus, o jau ten sekmes!

sveikute, dekui uz atsakyma, bed beda ir yra tame kad neturiu jokio sodros pazymejimo,nes lietuvoje niekada nedirbau blush2.gif baigiau mokslus ir iskeliavau svetur.na bet kuriuo atveju gryzusi pati nuesiu i gimdymo namus ir pasikalbesiu apie situacija. smile.gif greiciausiai per daug del visko nerimauju blush2.gif juk nepaleis gimdyt gatvej jei neturiu sodros pazymejimo biggrin.gif susimokesiu i kasa tada smile.gif
Atsakyti