as pati gimdziau panevezio gimdymo namuose. buvau susitarus su gydytoja, bet ji kaip tik ta diena isvyko ir tikrai nesitikejau, kad ta diena gimdysiu, kai atvaziavau budejo kitas gydytojas, toks jaunas pavardes nepamenu, bet visiskai atsiputes per 8 valandas tik karta atejo, sesele is viso atejo pasakek o cia reki bus baisiau, galvojau mirsiu pjaukit jei taip ir gimdyt reikes, bet 8 ryte atejo kita pamaina Bogurskas budejo taip suuuuuuuper aptarnavimas, kokia akusere maloni, gloste, viska pasakojo, ramino, pats gydytojas koks demesingas ne tas zodis, daviau abiems pinigu nors niekas net neprase, tiesiog kaip paskatinimas, padeka uz toki nuostabu darba ir aptarnavima, nors cia daug kas sako kad taip ir turi jie dirbti be pinigu, bet as tiesiog taip savo padeka isreiskiau, ir antra ir trecia KARTA PAS JI GIMDYSIU!
Labas, as abu kartus gimdziau Panevezio Gimdymo namuose ir negaliu ne vieno blogo zodzio pasakyti, gydytojai papuole Vienas minusiukas- gulejome 3 aukste, tai lovos kietumas ..labai nepatogu....
Dar norejau uzduoti viena klausimeli.. Gal kuri zino ginekologo, dirbancio gimdymo namuose, pavarde. Vardas Valdas, o pavarde.... lyg is Ž raides... Tamsus, vidutinio amziaus aciu
Dar norejau uzduoti viena klausimeli.. Gal kuri zino ginekologo, dirbancio gimdymo namuose, pavarde. Vardas Valdas, o pavarde.... lyg is Ž raides... Tamsus, vidutinio amziaus aciu
pries 9men gulejau panevezio ligonineje su gresianciu,turejau guleti nesciuju patologiniame,na bet ten vietu nebuvo tai pagulde i ginekologini,nieko niekam nedaviau,bet prieziura buvo gera tikrai negaliu skustis,viskas ok. Gimdziau taip pat Panevezy,taip pat niekam nieko nedaviau,o ziurejo taip kaip ir kitas. O ir kitom kurios dave ir ta diena gimde,jokio demesio negalejo daugiau parodyti,nes ta diena daug gimdyviu buvo,net13tai ten lakste visi tekinom vos suspedami nuo vienos prie kitos. Kolektyvas ten geras,rupestingas,o gimdyti vistiek mes pacios turim,niekas uz mus nepagimdys.Nedaviau ir ne del to kad neturiu,bet man taip atrodo.
QUOTE(linosska @ 2009 05 21, 16:55)
Labas, as abu kartus gimdziau Panevezio Gimdymo namuose ir negaliu ne vieno blogo zodzio pasakyti, gydytojai papuole Vienas minusiukas- gulejome 3 aukste, tai lovos kietumas ..labai nepatogu....
gal zurumskas?
teks ir man antra panevezyje gimdyti,kazkaip neramu pasidare paskaicius na bet tikiuosi viskas bus gerai...
QUOTE(gige252 @ 2009 05 26, 09:34)
teks ir man antra panevezyje gimdyti,kazkaip neramu pasidare paskaicius na bet tikiuosi viskas bus gerai...
gi neskaitykit - ner ti blogai - paziurekit kiek patenkintu mamyciu , o yra ir tokiu kurioms visur butu blogai . Siaip paskaitykit kiek pozityviu postu tu, kurios niekam nieko nedave
Manau jei jau labai bijot - nuvaziuokit ir apsilankykit pati
blogai ten tikrai nera, mes turejom ta pagerinta palata su teliku, vienute, tai super ir saldytuvas ir dusas atskiras yra... faina visai, malonus kolektyvas labai, sesutes ateina viska parodo, pataria jei kas neaisku, visa paskaita gavau kaip maitinti kaip islaikyti maitinima kuo ilgiau, ir viskas ok, dabar jau mums beveik 7 meneiai as dar maitinu taip sutinku su daugeliu merginu duok nedaves gimdyti tikrai vistiek paciai reikes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cia auksine taisykle ir pati svarbiausia, as nei i kvepavvimo kokius kursus ejau niekur, jau kai eina tas gimdymas tai eina
QUOTE(Guerlain @ 2009 05 26, 14:22)
O aš jums liūdna istorija papasakosiu. Žodžiu moteris jaukėsi dvynukų. Paguldė ją į ligoninė ir gydytoja tingėjo ją operuoti tai uždeldė jai tą cezarį kelias dienas. Tai kai po kelių dienų darė cezarį jau vienas vaikelis buvo negyvas Štai koks "puikus" kolektyvas dirba musų gimdymo namuose.
Ar tokia nelaime nutiko jums ar tik vienai moteriai ir tada jau paminekit ta gydytoja
QUOTE(Guerlain @ 2009 05 26, 13:22)
O aš jums liūdna istorija papasakosiu. Žodžiu moteris jaukėsi dvynukų. Paguldė ją į ligoninė ir gydytoja tingėjo ją operuoti tai uždeldė jai tą cezarį kelias dienas. Tai kai po kelių dienų darė cezarį jau vienas vaikelis buvo negyvas Štai koks "puikus" kolektyvas dirba musų gimdymo namuose.
Kai nutinka didelė nelaimė, žmonėms lengviau apkaltint kažką, o ne tiesiog susitaikyt, kad taip nutiko deja....
Kai laukiesi dvynių-nėštumas yra rizikingas ir gydytojai tikrai ,,šokinėja". Be to dėl cezario datos sprendžia ne viena kažkokia gydytoja, o gydytojų konsiliumas. Jei mamai buvo neramu, neaišku ar pan. galima buvo prašyt papildomai apžiūrėt. Dvynių besilaukiančiai tikrai nebūtų atsakę.
O jei jau viena gydytoja savavališkai atidėjo operaciją keliom dienom ( !!!!!), ko pasekoje vaikelis žuvo-yra medicinos auditas tam reikalui ir medikų atsakomybė.
Daug kas turi daug ka daryti taip, kaip priklauso, bet nebukim perdaug naivus - realybe kartais labai ziauri
Mums belieka tik tiketi ir deti savo pastangas
Mums belieka tik tiketi ir deti savo pastangas
QUOTE(Guerlain @ 2009 05 26, 14:22)
liūdna labai...kaltinat visą kolektyvą o gal gamtą ar dievą reiktų kaltint jei kalbat apie tą patį atvejį, kai taip įvyko praeitą mėn., tai kiek aš žinau, vieno iš to dvynuko virkštelė buvo kažkaip ten įaugus ir to pamatyt nebuvo įmanoma...
kalčiausi dabar liko gydytojai...
labai užjaučiu jei tai nutiko jums