QUOTE(rasiuxsss @ 2010 06 06, 17:29)
Sveikutės.
Man teko susidurti su keliais gydytojais, nes pries pat nestuma gulejau ligonineje. Pirma priziurejo Paškoniene, apie ja nieko gero negaliu pasakyti iš savo pusės, man ji nepatiko ir nieko nepadarė, kad gimdymas prasidėtu nors bandė ir kakleli pratampyti bet nesigavo jei ten paskatinti gimdymo man. Antra mano akušerė papraše kad mane apžiūrėtu Petrauskienė, po jos apžiūros viskas pradėjo eiti link gimdymo, jau po jos pratampymo kaklelio, nuo kėdės nulipau su skausmais, ir po valandos kirpo vandenis. Na o gimdykloje prižiūrėjo mane Alantaitė, ja esu aš patenkita, man ji daug padėjo, ir asmeniškai man ji labai maloni gydytoja.
Pogimdyviniame skyriuje tikrai laabai fainas personalas dirba, ir sesutės ir gydytojos, tik jei kas neaišku reikia klausti ir viska tau jos padės ir patars.
na as pirma vaika gimdziau pries beveik 2 metus tai apie visa personala tik gerai galiu kalbet. Paskoniene isvis super moteris. mano nestumas buvo komplikuotas, daug teko patloginiam guleti, tai ji mane kaip dukra priziurejo, vis i savo palata gulde, o i gimdykla islydejo buciliu i kakta
ir paskatino su pakrapstymu taip kad veikla iskart prasidejo. apie visus daktarus galiu tik gera pasakyti. ir apie a.a. Zurumskus ir apie Merki, jis kaip tik budejo kai man urosepsis buvo ir apie Petrauskus, nors jau inkstu echoskoija tai jis man skaudziai maigydamas dare
o vat apie alantaite tai tikrai nieko gero negaliu pasakyt, jei ne netycia i palata uzejusi Paskoniene, tai Alantaites priziurima mano svogerka gyvo vaiko tikrai nebutu pagimdzius
o akuseres man visos nuostabios, tiesa buvau nusiziurejus viena ar tai grybauskiene ar tai baravykiene ir ji kaip tik man atvaziavus i gn budejo. tik ne iki galo isbuvo pasikeite pamainos ir atejo kita taip pat nuostabi akusere, tik jau ne pavardes man tada rupejo, dar pamenu kai ji man tarp koju po gimdymo dygsniavo juokavom kaip ji man cia ar kryzeliu ar eglute pasiuvines
as su iekuo nesitariau ir norejau niekam nemoketi, bet uosviene akuserei pabaigusiai mano gimdyma vokeli ikiso jau po visko...
geri tie panevezio gn darbuotojai, na gal valytojos biski kartais grubokos, bet cia jau tap yra, kuo mazesnis sraigtelis, tuo didesnis virsininkas
ir dabar sau galvos nesuku kas budes kai ateis mano busimo vaikucio laikas, tiks visi (isskyrus Alantaite. nors ir ji gali sau but jei tik gimdymas bus be komplikaciju, juk tada akuseres darbuojasi) gal dar pataikysiu pas Janusauska? as laukdamasi pirmos dukrytes pas ji lankiaus, ir dabar norejau, bet jis kaip tik siemet gimdyklose budi o ten grafikus labai velai ir tik menesiui sudaro
skaiciau anksciau klause ar klizmas daro, tai man viena akusere patologiniam paaiskino kodel nedaro atseit ne visada klizma viska isvalo ir personalui daug paprasciau 'surinkti spirutes, o ne plauti nutaskytas sienas'