Sveikos.Nebijokit Panevezio gimdymo namu, viskas ten gerai.
Neseniai gimdziau, likau patenkinta personalu tiek gimdykloje, tiek pogimdyviniame skyriuje guledama jau su leliuku. Gimdziau prie S.Alantaites, nieko blogo negaliu pasakyti apie sia daktare, nors kalbu teko prisiklausyti ivairiausiu. Priziurejo, vis uzeidavo pasiteirauti, kaip jauciuosi, pabaigoj visa laika buvo kartu. Personalas tikrai rupestingas.
Pogimdyviniame skyriuje irgi prieziura gera, jei kas neaisku, klausi, sesutes mielai paaiskina, pacios ateina pasiteirauti, kaip gyvenam. Teko ir nakti patrugdyti, mielai padejo.
Kas galvojat samdytis akusere, manau uz Irmute geresnes tikrai nerasit
Nuostabi moteris, be galo rami, silta, tikra savo srities profesionale, kad daugiau tokiu zmoniu, kaip ji.
Visoms sekmes ir nebijokit, viskas bus gerai
Neseniai gimdziau, likau patenkinta personalu tiek gimdykloje, tiek pogimdyviniame skyriuje guledama jau su leliuku. Gimdziau prie S.Alantaites, nieko blogo negaliu pasakyti apie sia daktare, nors kalbu teko prisiklausyti ivairiausiu. Priziurejo, vis uzeidavo pasiteirauti, kaip jauciuosi, pabaigoj visa laika buvo kartu. Personalas tikrai rupestingas.
Pogimdyviniame skyriuje irgi prieziura gera, jei kas neaisku, klausi, sesutes mielai paaiskina, pacios ateina pasiteirauti, kaip gyvenam. Teko ir nakti patrugdyti, mielai padejo.
Nuostabi moteris, be galo rami, silta, tikra savo srities profesionale, kad daugiau tokiu zmoniu, kaip ji.
Visoms sekmes ir nebijokit, viskas bus gerai
QUOTE(*miau_miau* @ 2010 05 24, 15:46)
tik jos dėka šitas mano gimdymas buvo
QUOTE(rasute @ 2010 05 04, 15:34)
Ir aš noriu pakartotinai užduoti klausimuką, į kurį atsakymo kaip ir nebuvo. Labai noriu akušerės Irmos Kunčienės, bet niekas neatsakė, kiek dabar kainuoja ją pasisamdyti Ir aplamai domina kaip vyksta tas susitarimas - ar susitariat kur susitikti ir aptariat, ar telefonu?
aš kaip ir buvau su šia akušere susitarus, bet kai prasidėjo gimdymas man jos kaip ir neprireikė, nes tuo metu buvo akušerė Užkurelienė- tikrai labai maloni ir visa kita ko gali tikėtis iš akušerės.
O Kunčienei jei tariesi su ja kainuoja 500 lt, nors ji pati man konkrečios sumos nepasakė, bet kiek teko girdėti kaina tokia.
Bet mano pasiūlimas visoms būtų jei jau labai bijot gimdyti ar papulti į netinkamą priežiūrą susitarkit iš anksto su kokia akušere ar gyditoja,, o jei atvaževę matysit , kad viskas ir taip vyksta kaip ir turi vykti, juk paprasčiausiai galit ir nebesikviesti tos akušerės ar gyditojos.
O susitarimas taip ir vyksta , kad susitari, kad jei prireiktų skambinsi , bet kuriuo metu ir iškviesi į savo gimdymą, juk už tai ir mokam pinigus.
Užkurelienė-tai labai super akusere,geresnes ir malonesnes ne neisivaizduoju mano gimdymas buvo komplikuotas,ir deka akuseres ir gyd vaidoto sinkeviciaus supuoju gyva ir sveika suneli.jei kas samdyti planuojates kad butu prie jusu per gimdyma,nuosirdziai rekomenduociau si gydytoja ir tik sia akusere
QUOTE(rozinemergaite31 @ 2010 05 20, 19:58)
gal kas gimdet pas daktare Antanaviciene?
Aš gimdžiau prie Ž.Antanavičienės. Tikrai paliko labai gerą įspūdį Nuosekliai ir ramiai aiškino kas ir kaip vyksta
O as gimdziau su akusere Vanda (tik pavardes nezinau), tai milijonas aciu jai Nebuvau susitarus, bet nemanau, kad imanoma geresne prieziura ir bendravimas net ir uz pinigus
Gal kuri zinote,kokie dydytojai dabar budi gimdyklose?
QUOTE(myliu @ 2010 05 25, 13:47)
O as gimdziau su akusere Vanda (tik pavardes nezinau), tai milijonas aciu jai Nebuvau susitarus, bet nemanau, kad imanoma geresne prieziura ir bendravimas net ir uz pinigus
sita akusere buvo ir prie manes pasikeitus pamainai, prie jos ir gimdziau, nu superine moteriske:)tik is pradziu erzino, kad vis kalbina, nes jau mirti ruosiausi:)))
na dar ir Petrauskas kartu buvo, b et jos net nesamdziu buvo labai maloni ir faina.
o pries ja atvaziavus buvo tokia Daiva..ganetinai jauna - tai ta isvis neispasakyta..taip ji ten viska ka galima geriausia suorganizavo vos atvaziavus.