Tai jeigu yra laisvu palatu gal ir guldo i atskiras, bet jokios garantijos, kad bet kada ko nors nepaguldys...
QUOTE(Dumza @ 2010 05 05, 23:45)
As del tu mokamu palatu.As girdejau tokius neoficialius pletkus kad moteris po CP visada guldo atskirai,vienas i palata.As pati tikrai gulejau viena ir niekam nemokejau.Kiek pasidomejau is draugu,pazystamu,kam dare CP IR gulejo vienos nemokomose palatose.Ir aplomai man juokinga su tom mokomom palatom.Man asmeniskai tikrai butu gaila moketi tokius didelius pinigus.
As po pirmo CP buvau pasuiemus paprasta palata ...bet mokejau uz ja kad neguldytu ...antroje dienoje kitai mamytei dare CP ,sesute isivarte jau norejo pas mani guldyt ...bet paskui sako oi gi jus mokat uz palata ...ir pagulde ta mamyte uz sienos ...ir kiek zinau jai pasiseke ,...nes pragulejo visas 5 dienas nemokamai ir viena ,nes per tad dienas daugiau nebuvo CP...
QUOTE(ugniuke @ 2010 05 06, 12:51)
Tai jeigu yra laisvu palatu gal ir guldo i atskiras, bet jokios garantijos, kad bet kada ko nors nepaguldys...
Tik tiek kad kai guldo ,tai guldo cezarinukes su cezarinukem ... neguldo prie cezarinukes naturaliai gimdziusios ..cia man kiek sesutes aiskino
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 05 15, 23:29)
Tik tiek kad kai guldo ,tai guldo cezarinukes su cezarinukem ... neguldo prie cezarinukes naturaliai gimdziusios ..cia man kiek sesutes aiskino
ir jeigu viena mamytė gimdė ryte (iki pietų), o kita vakarop, vakare gimdžiusi mamytė su leliuku palatoje lieka dar parai viena (skiriasi namo išvykimo laikas) ir kitos neguldo, nes palata turi likti tuščia, kad ją dezinfekuotų
sveikos,gal kas gali pasakyti ar niekas nepasikeite ligonineje,ar duoda sexy naktinukus gimdymui?ar savo paluciu reikia atsivesti i gimdykla?gimdziau pries beveik du metus tai viska tuo metu dar duodavo,o dabar girdejau,kad daug kas pasikeite ligoninese ir daug ka savo reikia tureti
gimdykloje naktinius duoda,chalata duoda.po gimdymo ir duoda,bet as jau naudojau savo.duoda ir tas palutes.bet antroje paroje,kai galejau keltis,nes as po CP buvau ,jau naudojau savo vienkartinius iklotus.
Gimdziau preis savaite. Naktinius ir chalata duoda, o vat paluciu tai tik pora... Iskart po perkelimo i palata liepe eit praustis ir detis savo "pampius".
as gulejau mokamoje palatoje, tai tu palu buvo tiek, kad galima buvo su jom palata tris kartus issiplauti ir pagal paskirti pasinaudoti
naktinius ir dave ir palatoje dar keli buvo po gimdymo.
nzn gal todel kad mokama.
naktinius ir dave ir palatoje dar keli buvo po gimdymo.
nzn gal todel kad mokama.
Na keista, bet ir nemokamoje, eilinėje palatoje davė palučių, būtų pakakę ir grindims
o naktinius kas rytą siūlė pasikeitimui
QUOTE(jurguliux @ 2010 05 19, 17:22)
Na keista, bet ir nemokamoje, eilinėje palatoje davė palučių, būtų pakakę ir grindims
tai reiskia tas pats.
cia paminejo, kad nelabai, tai ir pagalvojau, gal tik mokamoje.
nu tai labai gerai,kad viska duoda Vilniuje kai kuriuose gimdymo manuose jau reikia savo naktinukus tureti gimdymui,paluciu gimdymui reikia tureti,epidura reikia nusipirkti jei nori kad nuskausmintu arba atpirkti liginineje,net sklinda kalbos,kad siulu siuvimui reikia tureti
va tik mum pilvuka labai pute pirmom dienom, tai sesele paprase patiem vaistuku nusipirkti, sako ligonine anksciau pati duodavo, o dabar nebelabai isgali..bet visa kita tai tikrai super..viskas yra.
vakar as grizau is GN na tikrai nusiskundimu neturiu,viskas gerai,ir paluciu buvo,ir prieziura,gulejau nemokamoje palatoje.
tiesa,dirba naujas daktariukas is vilniaus vaidotas sinkevicius tai tikrai super geras,rupestingas,parasiau,nes kas mokate ir tariates su daktariukais del gimdymo,tai va pas ji galite drasiai,nes tikrai super
tiesa,dirba naujas daktariukas is vilniaus vaidotas sinkevicius tai tikrai super geras,rupestingas,parasiau,nes kas mokate ir tariates su daktariukais del gimdymo,tai va pas ji galite drasiai,nes tikrai super