Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

jei guli mokamoj priklauso nuo priziurincios akuseres kaip paskaiciuos dienas mirksiukas.gif pvz as gulejau 3 paras, priskaiciavo 200Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2010 04 06, 12:50)
na cia ir as galiu papriestarauti pati su epiduru gimdziau ir jokiu nepatogumu nepatyriau  schmoll.gif  nugaros skausmai po gimdymo kiek esu skaiciuosi buna kaip jau sake igyti nestumo metu, o po gimdymo savaime suprantama kad kuri laika jauciasi nugara , nes pasikeicia svorio centras.

tai jus viena iš kelių šimtų. Mano viena draugė nuėjo pas gydytoją po epidūrio tai gydytoja iš kart pasakė, kad čia tokios pasekmės. Ir nebesiginčykit, jei nežinot.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 06, 16:10)
tai jus viena iš kelių šimtų. Mano viena draugė nuėjo pas gydytoją po epidūrio tai gydytoja iš kart pasakė, kad čia tokios pasekmės. Ir nebesiginčykit, jei nežinot.

ir aš ir dar viena ir dar tos vienos sesė....nieks nesako, kad nebūna komplikacijų, bet ir jūs neklaidinkit su savo nepatvirtinta statistika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2010 04 06, 12:31)
1. baik gincytis biggrin.gif cia tikrai teisybe, kad nuo epiduro gali turet nugaros problemu verysad.gif

as nesigincyju tongue.gif sutinku kad taip gali buti tik sakau ta ka esu skaiciuosi apie epidura, beto pasnekekim tada ir apie toki dalyka kad darant cezari taip pat yra ivedamas kateteris i nugara kai daroma spinaline nejautra, tad tikrai negalima sakyti kad epiduras yra blogiau ir pavojingiau, cezaris siaip ar taip yra operacija . tik po cp apie nugaros skausmus kazkodel niekas nekalba.
QUOTE(akvadigi @ 2010 04 06, 12:39)
po gimdymo gulima 3 paras, tai iseina 300 lt uz vienviete palata. Bet jei nusprendzia neisleisti ir laikyti ilgiau, tai moketi nereikia (tik nepamenu, ar ir tu 300 lt nereikia moketi, ar tik uz kitas dienas, kiek laiko nereikia moketi) del to ir neapsimoka po CP i mokama guldyt  ax.gif

va va sakau kad as kazka ir girdejau ax.gif tik isitikinus nesu schmoll.gif
Atsakyti
po gimdymo gulima 3 paras, tai iseina 300 lt uz vienviete palata. Bet jei nusprendzia neisleisti ir laikyti ilgiau, tai moketi nereikia (tik nepamenu, ar ir tu 300 lt nereikia moketi, ar tik uz kitas dienas, kiek laiko nereikia moketi) del to ir neapsimoka po CP i mokama guldyt  ax.gif

Ojej, gerai butu, kad ir tu 300 nereiktu atseiket lotuliukas.gif aisku, kad reikia, seniau nereikejo moket tik sekancias, tai galim net specialiai pasilikt ilgiau lotuliukas.gif ir be to jin ner tokia jau vienviete, visai ten yra isskleidziama tokia dalele, a la fotelis, kiek pamenu, vyrui/mamkai/anytai ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
pasiskaiciau as cia pas jus, kad yra zinanciu budinciu daktareliu grafikeli..Kiek menesiu i prieki tas grafikelis yra zinomas? gal pasidalintumeme info?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alborada: 07 balandžio 2010 - 19:01
QUOTE(Raudona_Braske @ 2010 04 06, 11:50)
viena ausim esu girdejus kad jeigu daro cp tai i mokamas neguldo nes atseit ilgai guli labai....  unsure.gif

kaip tik guldo biggrin.gif ,juk laiko dazniausia 5 paras o jei dar komplikacijos tai gaunas ir visos 10...,jiem apsimoka juk smile.gif

Anksciau nereikedavo pries 3 metus +/- ,o kai pakele kainas padare kad moki uz visa laika kuri guli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 11 balandžio 2010 - 00:09
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 04 11, 01:07)
kaip tik guldo  biggrin.gif ,juk laiko dazniausia 5 paras  o jei dar komplikacijos  tai gaunas ir visos 10...,jiem apsimoka juk smile.gif
Anksciau nereikedavo  pries 3 metus  +/- ,o kai pakele kainas padare kad moki uz visa laika kuri guli  smile.gif

Bent jau 2009 rugsejo menesi nesvarbu ar tu po CP, ar ne, nes gali nebutinai po CP reiketi paguleti ilgiau.Atskira palata kainavo vienai parai 100Lt, jei guli dvi paras 200Lt., o jei tenka ilgiau, tai moketi nebereikia.Bent jau as gulejau beveik tris paras,o mokejau tik uz dvi.Ir jei dar butu reikeje guleti ketvirta, penkta, tai moketi nereiketu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuti: 11 balandžio 2010 - 15:48
QUOTE(Vuti @ 2010 04 11, 16:47)
Bent jau 2009 rugsejo menesi nesvarbu ar tu po CP, ar ne, nes gali nebutinai po CP reiketi paguleti ilgiau.Atskira palata kainavo vienai parai 100Lt, jei guli dvi paras 200Lt., o jei tenka ilgiau, tai moketi nebereikia.Bent jau as gulejau beveik tris paras,o mokejau tik uz dvi.Ir jei dar butu reikeje guleti ketvirta, penkta, tai moketi nereiketu....

2009 gruodi po CP gulejau mokamoje, tiesa jos reikejo palaukti, po operacijos pagulejau gimdykloj apie 5 val. kol atsilaisvino mokama palata. Ligoninej buvau 4 paras, lygiai 400 sumokejau.
Na bet po PC negaila, nes visa laika ir vyras ir vaikas salia.
Atsakyti
Gimdziau gruodi ir buvau labai patenkinta. Saunus personalas. Gulejau mokamoj palatos su geltona sofkute vyrui (parai 100 Lt.). Vyra leido pries tai apziureti kaip ta palata atrodo. Buvo televizoriukas.
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2010 04 06, 18:28)
ir aš ir dar viena ir dar tos vienos sesė....nieks nesako, kad nebūna komplikacijų, bet ir jūs neklaidinkit su savo nepatvirtinta statistika smile.gif

Tai jūs neklaidinkit su savo statistika.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 16, 14:18)
Tai jūs neklaidinkit su savo statistika.

tai gal pasidalinkit kokia cia statistika analizuojat, remiates g.gif
be abejo yra tikimybe ir anesteziologo klaidu. bet ivairiu studiju duomenys rodo (E. Daugela, N. Welson, J.Nielson, M. Enkin), kad nugaros skausmus , kaip rimta komplikacija, po gimdymo patiria 18 proc turejusios epidura ir 10 proc. neturejusios . taigi tie 8 proc yra, cia daug ar mazai g.gif as i juos nepapuolu smile.gif
cia as ne apie tuos skausmus, kai nugara po nestumo atsistatineja, arba jau turinciu rimtu problemu su stuburu paastrejima, o apie rimtas komplikacijas, ilgalaikius skausmus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veza: 16 balandžio 2010 - 16:05