Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(Rethimna @ 2010 03 31, 14:48)
O tai čia mokėjimas daryti epidurį kai moteį padaro neigalia (turiu mintyje, kad kenčia nugaros skausmus jau ne vienerius metus)      g.gif
Perskaitykite daugiau temos ir suprasite apie ką aš kalbu.

o kas nustatė, kad nuo epidūro g.gif juk didelis procentas gimdžiusių nugaros skausmus įsigyja jau nėštumo metu ir nereikia nei jokio epidiūro schmoll.gif

QUOTE(Joana @ 2010 03 31, 17:28)
kad budavo 50, nebent pabrango  g.gif

100 lt jau nuo praeitų metų balandžio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2010 03 31, 14:36)
vienviete 100lt,o dviviete i kuria nieko salia neguldo 60 berods mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2010 03 31, 21:46)

as ne apie ta, kur viskas yra namu salygom, o apie dvivite, kur daugiau nieko neguldo, ta budavo 50, o ana tai zinau, kad 100 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joana: 01 balandžio 2010 - 07:35
taip ir as buvau prasifiltravusi, kad ta, i kuria nieko neguldo dabar kastuoja 50 Lt, o ta, kur kaip viesbuty, kuriam nera tual. popieriaus (kaip juokes slaugutes) - 100 Lt doh.gif . Kai neseniai pagimdzius pareikalavau kazkurios is siu, gavau is akuseres pasiulyma gultis i vienviete nemokama palata. Nzn kiek tokiu yra, bet as buvau labai patenkinta smile.gif . Aisku nera tualeto vietoje, bet judeti juk ir reikia, o pati palata gale koridoriaus tai visi personalo apsilankymai budavo veliausiai pas mane, kas mane l.dziugino, ne kaip seniau, kai gimdziau ir gulejau mokamoje, o anksciausiai atsibelsdavo ir valytis ir su tais chalatais ir termometrais ir pagaliau vizitacija. Tiesa, paprasius, leido ir vyrui ant ciuzinuko miegoti, kad man pamacytu thumbup.gif
Atsakyti
truputi ne i tema 4u.gif

QUOTE(ccikas @ 2010 04 01, 10:36)

Labas, ccikai, su dukrytės gimimu, malonu sutikt forume pažįstamus, iš profilio turėtum pažint mus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joana: 01 balandžio 2010 - 10:31
QUOTE(calykusu @ 2010 03 31, 22:46)
o kas nustatė, kad nuo epidūro g.gif juk didelis procentas gimdžiusių nugaros skausmus įsigyja jau nėštumo metu ir nereikia nei jokio epidiūro schmoll.gif

O tas, kad teta gimdė ir po gimdymo viskas buvo gerai. bet kai buvo operuojama po keliu metų gimda nuo to ir prasidėjo tie skausmai.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 30, 19:57)
Matau labai mažai žinote apie epidūrį kurį. Žinau ne vieną moterį kuriom darė epidūrį ir visos kenčia siaubingus nugaros skausmus. Epidūris dar blogiau nei PC, nes ji daro į stuburo nervus. Nemoka pas mus daryti to epidūrio      schmoll.gif

na cia ir as galiu papriestarauti pati su epiduru gimdziau ir jokiu nepatogumu nepatyriau schmoll.gif nugaros skausmai po gimdymo kiek esu skaiciuosi buna kaip jau sake igyti nestumo metu, o po gimdymo savaime suprantama kad kuri laika jauciasi nugara , nes pasikeicia svorio centras.
QUOTE(jurrrte @ 2010 03 31, 12:51)
Sveikutes,
norejau jusu paklausti kaip Panevezyje situacija su vienvietemis mokomomis palatomis?
man planuojamas CP, kadangi nestumas rizikos grupei priskirtas, tai gine sake, kad ......

viena ausim esu girdejus kad jeigu daro cp tai i mokamas neguldo nes atseit ilgai guli labai.... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2010 04 06, 11:50)
na cia ir as galiu papriestarauti pati su epiduru gimdziau ir jokiu nepatogumu nepatyriau  schmoll.gif  nugaros skausmai po gimdymo kiek esu skaiciuosi buna kaip jau sake igyti nestumo metu, o po gimdymo savaime suprantama kad kuri laika jauciasi nugara , nes pasikeicia svorio centras.

viena ausim esu girdejus kad jeigu daro cp tai i mokamas neguldo nes atseit ilgai guli labai....  unsure.gif

1. baik gincytis biggrin.gif cia tikrai teisybe, kad nuo epiduro gali turet nugaros problemu verysad.gif
2.nu dar graziau blink.gif o tai kaip jie gali neguldyt, jei uz tai mokami pinigai, juk mano teise rinktis.ir koks jiem skirtumas ar as ten gulesiu savaite, ar per ta laika dvi moterys gules g.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2010 04 06, 12:31)

2.nu dar graziau blink.gif o tai kaip jie gali neguldyt, jei uz tai mokami pinigai, juk mano teise rinktis.ir koks jiem skirtumas ar as ten gulesiu savaite, ar per ta laika dvi moterys gules g.gif

po gimdymo gulima 3 paras, tai iseina 300 lt uz vienviete palata. Bet jei nusprendzia neisleisti ir laikyti ilgiau, tai moketi nereikia (tik nepamenu, ar ir tu 300 lt nereikia moketi, ar tik uz kitas dienas, kiek laiko nereikia moketi) del to ir neapsimoka po CP i mokama guldyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2010 04 06, 12:39)
po gimdymo gulima 3 paras, tai iseina 300 lt uz vienviete palata. Bet jei nusprendzia neisleisti ir laikyti ilgiau, tai moketi nereikia (tik nepamenu, ar ir tu 300 lt nereikia moketi, ar tik uz kitas dienas, kiek laiko nereikia moketi) del to ir neapsimoka po CP i mokama guldyt  ax.gif

tai jei zmogui cp padaro, tai jis pagules ir be norimos palatos unsure.gif kaip visada - ziuri, tik kad jiem nauda butu unsure.gif
Atsakyti
Na nezinau is kur pas jus tokia info del palatu... mano drauge gimde vasario gale ir gulejo mokamoj palatoj po CP smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniuke: 06 balandžio 2010 - 13:49
QUOTE(Raudona_Braske @ 2010 04 06, 11:50)
viena ausim esu girdejus kad jeigu daro cp tai i mokamas neguldo nes atseit ilgai guli labai....  unsure.gif

Pirma karta girdziu,su pirmu gulejau,bet ir moket reikejo uz visas dienas mirksiukas.gif
Atsakyti