Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(Veza @ 2010 03 22, 11:07)

mire ir ne viena,  verysad.gif  ir daug leliuku su baisiomis traumomis gime, nes laiku jiems nepadejo gimti.

nemire nuo gimdymo. Nebent nuo komplikaciju, bet ne nuo gimdymo skausmo.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2010 03 23, 02:40)
nemire nuo gimdymo. Nebent nuo komplikaciju, bet ne nuo gimdymo skausmo.

nu as irgi dar nesu girdejusi,kad kas nors mirtu nuo gimdymo skausmu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2010 03 21, 07:52)
Gimdyti-gamtos moterims duota priedermė, nuo to nemirė dar nei viena.

labai "riebiai" pasakyta doh.gif kazin ar buciau gyva sveika po savo nestumu ir savo fiziologiniu savybiu jei ne cp schmoll.gif viduramziais buciau eiline mama, kuri kaip is statistikos - mire gimdydama verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Laume*: 23 kovo 2010 - 20:49
as tai nesuprantu tokios diskusijos.na kuri kaip nori taip daro.nori gimdo naturaliai, nori cp perka.cia dalinames patirtimi, o ne mokom gyventi.juk ne jum darys ta cp, kogi pergyventi, kad ir kaip pries ji esat..jus nepirkit, kam tai atrodo geriau pirks ir viskas.pati gimdziau naturaliai ir gana lengvai, bet nespjaunu ir i cp, ir tai bus mano pasirinkimas.cia atejo zmones paklausti ar nezino su kuo galima susitarti, o ne kas buna po gimdymo.tam yra atskiros temos, kurias jos manau jau perskaite.smile.gif

ir maziau nervu..vaikam persiduoda neigiamos emocijos smile.gif
Atsakyti
Sutinku su Gabii, mergina atėjo su konkrečiu klausimu, o ne paklausyt moralų biggrin.gif manau kad jinai pati puikiai viską žino ir čia yra jos apsisprendimas...
Atsakyti
o gal kuri turit "blatą" GN ir žinot gydytojų balandžio mėn. grafikėlį gimdykloj? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2010 03 20, 19:20)
gimdyt bijo rolleyes.gif l.abejoju, kad CP galima nusipirkt...turbut tada kas antra bijanti skausmu pirktu :rolleyes:manau jau geriau epidiūrą išsirūpint, nor sir šitą dabar labai atsargiai daro...

Matau labai mažai žinote apie epidūrį kurį. Žinau ne vieną moterį kuriom darė epidūrį ir visos kenčia siaubingus nugaros skausmus. Epidūris dar blogiau nei PC, nes ji daro į stuburo nervus. Nemoka pas mus daryti to epidūrio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 30, 18:57)
Matau labai mažai žinote apie epidūrį kurį. Žinau ne vieną moterį kuriom darė epidūrį ir visos kenčia siaubingus nugaros skausmus. Epidūris dar blogiau nei PC, nes ji daro į stuburo nervus. Nemoka pas mus daryti to epidūrio      schmoll.gif

iš ko sprendžiat kad mažai bigsmile.gif aš taip pat žinau ne vieną, kuriai nėra jokių komplikacijų, beje esu viena iš jų ax.gif ir ką reiškia nemoka daryt, kaip jūs įsivaizduojat mokėjimą ir nemokėjimą g.gif ir kaip galima sulyginti epidiūrą su CP g.gif nu nesvarbu, tema ne apie tai...
Atsakyti
Sveikutes,
norejau jusu paklausti kaip Panevezyje situacija su vienvietemis mokomomis palatomis?
man planuojamas CP, kadangi nestumas rizikos grupei priskirtas, tai gine sake, kad Anyksciuose man nedarys CP, o sius i Panevezi.
tai noreciau suzinoti kokios kainos mokomos vienvietes palatos.
buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2010 03 31, 00:00)
iš ko sprendžiat kad mažai bigsmile.gif aš taip pat žinau ne vieną, kuriai nėra jokių komplikacijų, beje esu viena iš jų ax.gif ir ką reiškia nemoka daryt, kaip jūs įsivaizduojat mokėjimą ir nemokėjimą g.gif ir kaip galima sulyginti epidiūrą su CP g.gif  nu nesvarbu, tema ne apie tai...

O tai čia mokėjimas daryti epidurį kai moteį padaro neigalia (turiu mintyje, kad kenčia nugaros skausmus jau ne vienerius metus) g.gif
Perskaitykite daugiau temos ir suprasite apie ką aš kalbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 31 kovo 2010 - 13:50
QUOTE(jurrrte @ 2010 03 31, 12:51)
Sveikutes,
norejau jusu paklausti kaip Panevezyje situacija su vienvietemis mokomomis palatomis?
man planuojamas CP, kadangi nestumas rizikos grupei priskirtas, tai gine sake, kad Anyksciuose man nedarys CP, o sius i Panevezi.
tai noreciau suzinoti kokios kainos mokomos vienvietes palatos.
buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif

vienviete 100lt,o dviviete i kuria nieko salia neguldo 60 berods mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šypsenėlė24: 31 kovo 2010 - 14:36
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2010 03 31, 15:36)
vienviete 100lt,o dviviete i kuria nieko salia neguldo 60 berods mirksiukas.gif

kad budavo 50, nebent pabrango g.gif
Atsakyti