Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 03 09, 01:26)
Mane po CP ,isleido kai pupai buvo 3 paros  smile.gif

kaip anksti jus isleido g.gif
Atsakyti
Man įdomu gal kas samdėsi irmą akušerę? Kiek ji dabar ima? Man sak, bet pasirodė per daug. Draugė gimdė, tai mokėjo mažiau įdomu ar pas ją įkainiai pasikeitė ar kaip čia.
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 03 10, 17:28)
Man įdomu gal kas samdėsi irmą akušerę? Kiek ji dabar ima? Man sak, bet pasirodė per daug. Draugė gimdė, tai mokėjo mažiau įdomu ar pas ją įkainiai pasikeitė ar kaip čia.

Irmą? Tariausi su ja du kartus-abu kartus likau labai patenkinta. Kainų neklausiau ir nesakė, davėm savo nuožiūra. Tai buvo prieš penkis ir tris metus, todėl sumos įvardint nematau reikalo, bet tai buvo kiek mažiau, nei tuo metu duodavo gydytojam.
Šiaip akušerė puiki: profesionalumo atžvilgiu, žmogiškumo, šiltumo, bendravimo, mokėjimo palaikyt, patart, na drąsiai rekomenduoju visoms.
Atsakyti
Gimdžiau ir aš prie jos pirmą mergytę smile.gif ir esu labai patenkinta, bet kaina pasakė per didelę.. sad.gif Tai nežinau ar mes galėsim sau tai leisti šiuo metu.. Nes dvigubai daugiau nei davėm prieš 2,5metų, kada buvo tikrai geresni laikai..
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 09, 13:42)
kaip anksti jus isleido g.gif

Na taip, jei gerai jauties ko ti gulet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 03 11, 13:00)
Na taip, jei gerai jauties ko ti gulet  smile.gif

na taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 22, 12:53)
juk ir be tarimosi gali gauti epidura g.gif

pirma kart tai taip ir gavau bet kas garantuos kad dabar taip bus smile.gif
pvz girdejau kad petrauskas arba baugurskas, neleidzia daryti nes naturalumo salininkai ir pan. net nekviecia anesteziologo... ir keleta draugiu kurios dabar gimde tai net i kalbas daktarai nesileidzia apie tai...
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 02 22, 18:50)
Negi nėra mamyčių kurios pirkosi CP? Galit gali ką parekomenduoti.

Gal galit katra atsakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 18, 23:51)
Gal galit katra atsakyti    blush2.gif

matyt, kad nėra tokių už tai nieks nieko ir neatsako mirksiukas.gif manau, retai, kas perkasi CP, bent jau aš nei iš giminės, nei iš draugų rato nesu girdėjus, kad toks atvejis būtų smile.gif be to, panevėžio GN už naturalų gimdymą, dėl CP sprendžia ne vienas gydytojas, o jų ten nemažai susirenka, taip, kad jei vieną gydytoją nupirksi, būtų sunku nupirkt kelis rolleyes.gif bet čia tik mano pamąstymai, o ne tikros žinios kaip kas vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 19, 00:51)
Gal galit katra atsakyti    blush2.gif

Kiek esu girdejusi, tai kas nori tartis del CP , vaziuoja gimdyti i Kauna.Ten lengvai susitaria.
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2010 03 19, 12:05)
matyt, kad nėra tokių už tai nieks nieko ir neatsako mirksiukas.gif manau, retai, kas perkasi CP, bent jau aš nei iš giminės, nei iš draugų rato nesu girdėjus, kad toks atvejis būtų smile.gif be to, panevėžio GN už naturalų gimdymą, dėl CP sprendžia ne vienas gydytojas, o jų ten nemažai susirenka, taip, kad jei vieną gydytoją nupirksi, būtų sunku nupirkt kelis rolleyes.gif bet čia tik mano pamąstymai, o ne tikros žinios kaip kas vyksta 4u.gif

Visiskai pritariu. Mano mergaite sedejo galva aukstyn ir tai 4 gydytojai susirinke svarste ka daryti. Tikrai nemanau, kad imanoma nusipirkt CP Panevezy.
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2010 03 19, 11:05)

Aš tai manau, kad nusipirkti cp įmanoma... o niekas neatsako, nes apie tai garsiai niekas nenori kalbėti biggrin.gif
Aš pati abu vaikus gimdžiau pati, apie cp net negalvojau, tai konkrečiai Rethimnai nieko negaliu patarti... Pabandyk užklausti gydytojos pas kurią lankaisi...
Atsakyti