QUOTE(dark @ 2009 03 23, 22:17)
Klausimas apmąstymams-prie ko būčiau pagimdžius, jei nebūtų mano samdytos akušerės? Prie sanitarės ir vyro??? Ar, atsiprašau, ant žemės??? Situacija reali, metai-2007.
P.S. po cezario atbėgo abi gydytojos pas mane ir dar po kelių minučių-Petrauskienė. Aš jau buvau su leliuku. Gerai, kad viskas gerai. Priekaištų joms neturiu, tiesiog tokia situacija.
labutis .siaubas , mane sokiravo tavo papasakota situacija net nesitiki kad taip dar buna gyvenime.gerai, kad viskas gerai baigesi .as tai dar visiska naujoke siuose reikaluose, dar tik planuojam vaikeli, tiksliau jau labai laukiam, tikkkkkkk, niekaip neiseina .kai pasiskaitau tokiu istoriju tai net nejauku pasidaro.aplamai mano nuomemone apie panevezio daktarus na viso to ginekologinio korpuso, yra laaaaaabbbbbbbbbbaaaaaiiiiii ne kokia iskyrus kai kuriuos na petrauskas su petrauskiene tai daugiau tokiu bet yra tokiu kurie aplamai neverti dirbti tokio darbo, net paprasciausio bendravimo su zmonem nemoka.nesmagu taip kalbeti, bet kiek teko susidurti tai siaaaaauuuuuubbbbbbbbbaaaaaaaaaasssssssssss.