Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(dark @ 2009 03 23, 22:17)

Klausimas apmąstymams-prie ko būčiau pagimdžius, jei nebūtų mano samdytos akušerės? Prie sanitarės ir vyro??? Ar, atsiprašau, ant žemės??? Situacija reali, metai-2007.
P.S. po cezario atbėgo abi gydytojos pas mane ir dar po kelių minučių-Petrauskienė. Aš jau buvau su leliuku. Gerai, kad viskas gerai. Priekaištų joms neturiu, tiesiog tokia situacija.

labutis 4u.gif .siaubas , mane sokiravo tavo papasakota situacija unsure.gif net nesitiki kad taip dar buna gyvenime.gerai, kad viskas gerai baigesi smile.gif .as tai dar visiska naujoke siuose reikaluose, dar tik planuojam vaikeli, tiksliau jau labai laukiam, tikkkkkkk, niekaip neiseina blush2.gif .kai pasiskaitau tokiu istoriju tai net nejauku pasidaro.aplamai mano nuomemone apie panevezio daktarus na viso to ginekologinio korpuso, yra laaaaaabbbbbbbbbbaaaaaiiiiii ne kokia iskyrus kai kuriuos na petrauskas su petrauskiene tai thumbup.gif daugiau tokiu bet yra tokiu kurie aplamai neverti dirbti tokio darbo, net paprasciausio bendravimo su zmonem nemoka.nesmagu taip kalbeti, bet kiek teko susidurti tai siaaaaauuuuuubbbbbbbbbaaaaaaaaaasssssssssss.
Atsakyti
Į Panevezio ligoninę gimdyti nuvaziavau apie 13val. Nors gimdžiau net 5 savaitėmis anksčiau, dėmesio sulaukėm mažai verysad.gif . Per beveik 7val trukusį gimdymą apžiūrėjo tik vieną kartą ir vaikelio tonus klausė tik vieną kartą (neskaitant apžiūros priėmime).
Apie 19val pasakė, kad tuoj paklausys vaikelio tonus. Vyrui pasiūliau, kad kol klausys tonus, gali išeiti prasiblaškyt. Bet taip ir nesulaukėm, kol kas ateis. 20val keitėsi pamaina, aš nusprendžiau prigulti, nes visą laiką supausi ant kamuolio. Tik atsigulus, pajutau tokį spaudimą dubenyje, kas gimdė supras. Vyrui sakau pakviesk ką nors. Jis išeina į koridorių ir poste esančių sesučių paprašo, kad kas nors ateitų, nes kažkas vyksta (tikrai vyriškas prašymas). Praėjo kelios minutės, niekas neateina. Aš jau panikuodama šaukiu, kad vyras kviestų ką nors. Jis vėl išeina į koridorių, poste esančių sesučių klausia ar ateis kas nors, ar ne? Jos nustebusios: O tai niekas neatėjo? ?! blink.gif Jau po antro prašymo į palatą labai greitai prigužėjo baltų chalatų. Gydytoja pažiūrėjo ir išgirdau „jau matosi vaiko galvutė“. Ir prasidėjo daryk tą, to nedaryk, lyg anksčiau niekas negalėjo pasakyt ką ir kaip. Paguldė ant pilvo, uždengė kažkokiu paklotu, sutvarkė virkštelę, susuko šiltai į užklotą ir išnešė į reanimacinę palatą, vyrui, stovinčiam prie durų, dar parodė. Aš savo kūdikėlio taip ir nemačiau ką tik gimusio, kaip dabar juokauju, kitą dieną galėjo bet ką man parodyt, būčiau priėmus kaip savo, nes net nemačiau kaip mano vaikas atrodo. Po visko visi balti chalatai taip pat staigiai dingo, kaip ir atsirado. Nezinau net prie kokios gydytojos pagimdziau blush2.gif Labai laukiau ryto kada galėsiu pamatyti savo mažylę.

Atsakyti
Siaubas, kažkoks, gal tau taip pakliūvo netyčia? Nebegasdinkit, jau ir taip bijau gimdyt.
Atsakyti
Ir dar, perskaiciau visus forumus nuo..iki, ir dar labiau sunerimavau. Su kuo vis gi geriau tartis: su gydytoju ar visgi akusere? Jei gimdymas sklandus, tai kaip ir ner prasmes su gyd. tartis. Gal galite rekomenduoti kokia akusere? Taciau, kiek supratau, tai akusere nera kompetetinga tuo atveju, jei nori gimdyti su epiduru... tai kaip gi apsisprest? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyne @ 2009 04 08, 17:50)
Ir dar, perskaiciau visus forumus nuo..iki, ir dar labiau sunerimavau. Su kuo vis gi geriau tartis: su gydytoju ar visgi akusere? Jei gimdymas sklandus, tai kaip ir ner prasmes su gyd. tartis. Gal galite rekomenduoti kokia akusere? Taciau, kiek supratau, tai akusere nera kompetetinga tuo atveju, jei nori gimdyti su epiduru... tai kaip gi apsisprest?  blush2.gif

Gal pakliuvo netycia, nes uzemiau paskutine gimdykla, daug ta diena gimde, bet taip neziureti vis tiek negalima. Vis del to gimdziau 35sav. schmoll.gif
O su kuo tartis, tai taip, jei gimdymas sklandus, apskritai nereikia su niekuo tartis. Ir nenumatysi, ar tau reikes gydytojo, ar uzteks akuseres pagalbos. Cia sprendimas lyg loterija. Ir nebijok tu gimdymo, nes po visu vargu ir skausmu ateis mazasis jusu zmogus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyne @ 2009 04 08, 17:50)
Ir dar, perskaiciau visus forumus nuo..iki, ir dar labiau sunerimavau. Su kuo vis gi geriau tartis: su gydytoju ar visgi akusere? Jei gimdymas sklandus, tai kaip ir ner prasmes su gyd. tartis. Gal galite rekomenduoti kokia akusere? Taciau, kiek supratau, tai akusere nera kompetetinga tuo atveju, jei nori gimdyti su epiduru... tai kaip gi apsisprest?  blush2.gif

jei samdaisi akušerę ji - pinigais dalijasi su daktaru ax.gif taip kad ir daktariukas gaunasi šiek tiek papirktas ir įpareigotas mirksiukas.gif į moters norą gimdyt su epidiūru daktaras privalo atsižvelgt ir jei nėra kažkokių medicininių problemų pakviest anezteziologą....
va kitas reikals - kai anezteziologas neina blink.gif

merginos, mokamos palatos tikrai 100 lt g.gif blink.gif blink.gif

Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 04 09, 13:44)

merginos, mokamos palatos tikrai 100 lt g.gif  blink.gif  blink.gif

tikrai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, norejau paklausti, ka zinot apie gydytoja Vastakiene. Mano drauge pas ja gimde tai ir man rekomendavo, tai po dvieju savaiciu bandysiu vaziuoti tartis, nes as is kito miesto esu, kazin ar priims anksciau laiko gultis, ar prasidejus saremiams lekti 90 kilometru? g.gif
Atsakyti
[quote=mazekris,2009 04 14, 16:35]
Labutis, norejau paklausti, ka zinot apie gydytoja Vastakiene.

Visiškai nieko nesu girdėjusi apie tokią gydytoją unsure.gif
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamos..
arteja gimdymas, esu susitarusi su gydytoja, bet is praktikos zinau, kad labai padeda ir vokelis akuserei. Gal zinot kokia suma neprasautu pro saly? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurachka @ 2009 04 15, 20:13)
arteja gimdymas, esu susitarusi su gydytoja, bet is praktikos zinau, kad labai padeda ir vokelis akuserei. Gal zinot kokia suma neprasautu pro saly? ax.gif

Kiek teko girdėti, tiek akušerei, tiek gydytojui mokama po gimdymo, prieš tai jie paprasčiausiai neima. Tad jeigu nesitari su akušere ir ji dirbs savo darbą savo darbo metu, tai apsidžiaugs bet kokia suma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurachka @ 2009 04 15, 21:13)

o kiek mokėsi gyditojai? kokios dabar kainos susitarus gyditojai ar akušerei?
Atsakyti