Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(dzese @ 2010 02 28, 16:04)
nu negirdejau ir as kas panevezy darytu g.gif  g.gif
labai idomu kaip cia is tikro yra g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

pries kelias dienas kalbejau su viena gines sesele is Panevezio,tai ji sake,kad jau daro ir kad labai jie reklamuojasi g.gif bet nespejau paklausti kur daro doh.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2010 02 28, 16:50)
nu nebent ant dienu pradejo darytis.pati dariausi spalio gale, domejausi ieskojau cia, bet teko visgi vaziuoti i Kauna.
Bet siaip jei uz ta kaina kuri dabar eina apie 300 uz ta echoskopa ir nera kur pigiau, tai antra karta jokiu budu nedaryciau.pinigu ismetimas i bala.bent jau mamos ir vaiko klinikoje Kaune.apgailetina sakyciau ten paslauga.

Vilniuje 3D\4D 170lt kainuoja be med. iraso,o su irasu 250lt.
kodel nebesidarytumete?kas nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 02 28, 13:50)
nu nebent ant dienu pradejo darytis.pati dariausi spalio gale, domejausi ieskojau cia, bet teko visgi vaziuoti i Kauna.
Bet siaip jei uz ta kaina kuri dabar eina apie 300 uz ta echoskopa ir nera kur pigiau, tai antra karta jokiu budu nedaryciau.pinigu ismetimas i bala.bent jau mamos ir vaiko klinikoje Kaune.apgailetina sakyciau ten paslauga.

O as vaziavau i Vilniu ir labai patenkinta likau rolleyes.gif 2D ir veliau 3D/4D i ,,Bonus Eventus'' super smile.gif
Atsakyti
o, tai tuomet tavo gydytoja nedare tau echoskopo,kad vaziavai i Vilniu? ar kaip papaildoma dareisi echo?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 02 28, 17:15)
pries kelias dienas kalbejau su viena gines sesele is Panevezio,tai ji sake,kad jau daro ir kad labai jie reklamuojasi g.gif bet nespejau paklausti kur daro doh.gif
Vilniuje 3D\4D 170lt kainuoja be med. iraso,o su irasu 250lt.
kodel nebesidarytumete?kas nepatiko?

na man vilnius nelabai tiko, todel i kauna vaziavau.gal labiau nepatenkinta as ta klinika nei paciu echo.gydytoja nieko nezino, ko bepaklausi.plius snekejome kad jei echo metu bus apsisukes ir ensimatys, tarsimes kad atvaziuuosiu kita karta.tai maige maige, nieko nesimate ir galiausiai susimokejau uz tai, kad nieko nesimate doh.gif aisku is sono maciau viska...
o del echo kaip pacio tokio.net nzn, tokiu panasiu multiku kuriuos iraso ir kuriuos matai ten gali ir internete svetimu paziureti:))))beveik tas pats.matosi vaizdas, bet gal ne toks koki as isivaizdavau:)gimus vaikui realiai aiskiai pamaciau biggrin.gif

ne istikro smagus ir prisiminimas butu ir viska, gal kai man nelabai pasiseke su ta klinika, del to ir ispudziai ne kokie, todel as asmeniskai nebekartociau.nors uz 170 lt, dar gal ir pagalvociau, jei kitu atsiliepimai apie ta klinika butu tik geri.
Atsakyti
QUOTE(orchideja9 @ 2010 03 01, 11:19)
o, tai tuomet tavo gydytoja nedare tau echoskopo,kad vaziavai i Vilniu? ar kaip papaildoma dareisi echo?

Dare mirksiukas.gif vaziavau del saves smile.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2010 03 01, 12:43)
na man vilnius nelabai tiko, todel i kauna vaziavau.gal labiau nepatenkinta as ta klinika nei paciu echo.gydytoja nieko nezino, ko bepaklausi.plius snekejome kad jei echo metu bus apsisukes ir ensimatys, tarsimes kad atvaziuuosiu kita karta.tai maige maige, nieko nesimate ir galiausiai susimokejau uz tai, kad nieko nesimate doh.gif aisku is sono maciau viska...
o del echo kaip pacio tokio.net nzn, tokiu panasiu multiku kuriuos iraso ir kuriuos matai ten gali ir internete svetimu paziureti:))))beveik tas pats.matosi vaizdas, bet gal ne toks koki as isivaizdavau:)gimus vaikui realiai aiskiai pamaciau biggrin.gif

ne istikro smagus ir prisiminimas butu ir viska, gal kai man nelabai pasiseke su ta klinika, del to ir ispudziai ne kokie, todel as asmeniskai nebekartociau.nors uz 170 lt, dar gal ir pagalvociau, jei kitu atsiliepimai apie ta klinika butu tik geri.

Mums tai labai viska isaiskino, net 2 metu dukryte sedejo ir tai bande paaiskinti biggrin.gif o kai antra syki vaziavom tai abiejom sesutem asmeniskai atspaude po broliuko ,,foto'' ir tikrai geru nuotraukyciu padare ir viska paaiskino, ir nesusimascius vaziuociau ten dar karta thumbup.gif
Atsakyti
Jei jau uzvedete kalba apie 3D/4D tai mes irgi daremes ir likome labai patenkinti. Vaziavome i Vilniu, "Bonus Eventus", malonus aptarnavimas, labai siltas darktariukas, puikiai atliko savo darba. Dovanu gavome CD su filmuku, kruva nuotrauku, o svarbiausia - pasimatyma su savo mazyliu bei daug geru emociju !!!
Aisku, echo gali ir nepasisekti, jei leliukas tuo metu saldziai miegos nusisukes ir nenores pasirodyti savo teveliams, musiskis tik biskiuka pasirode, o poto uzmigo ant sonelio prisispaudes, bet is to tragedijos nedarem, tos emocijos pamacius savo vaikuti atpirko viska ! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu va as daugiau manau, jog mum labiau nepasiseke, kad vaikiuko gerai nesimate, o del to jog klinika nekokia pasirinkom.Lyginant gydytojus ten esancius su musiskiais, pas kuriuos as lankiausi, tai jiem toli grazu.Zodziu maza kompetencija turinti klinika.siaip man irgi smagu buvo pamatyti vaikiuka, bet tik kiek pati maciau tiek.kiek paklausi klausimo kokio nieko nepasako ir tt...zodziu reikia tik klinika gera pasirinkti.
Atsakyti
o man toks klausimas iskilo.,o po gimdymo kelinta para namo isleidzia?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 03 07, 11:12)

jeigu pagimdai pati ir po gimdymo tiek tu,tiek vaikelis jaučiatės puikiai išleidžia trečią dieną.Pvz,aš labai lengvai,be plyšimų pagimdžiau šeštadienį9 ryto, o pirmadienį apie pietus buvau išrašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 03 07, 10:12)

bent jau kai aš gimdžiau, seselė sakė, kad išleidžia tada, kai vaikiukui būna dvi pilnos paros suėję ax.gif aš pagimdžiau sekmadienį 16,18, tai išleido tik trečiadienį, nes išleidimai vyksta iki pietų, o antradienį mūsų kleckei nebuvo dviejų parų mirksiukas.gif
Atsakyti
mus irgi trecia para paleido irt 3 paleidzia jei yra padidejusi rizxika del geltos.pas mus buvo, nes as 1 grupes, vaikas gime 2, i teva..tai sake del to rizika didele, todel islaike tris, per kurias gali pasireiksti.
Atsakyti
Mane po CP ,isleido kai pupai buvo 3 paros smile.gif
Atsakyti