Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(Jurada @ 2009 09 15, 15:02)
Labas  4u.gif
Vyresnioji streptokoku gimdant buvo apkrėsta, aš jo nešiotoja. Antrai prieš gimstant jau kažkokių vaistų leido man, kad negautų to streptokoko.
Su antra dukra vaikščiojau pas Alantaitę. Nors ir pasakiau, kad manyje yra tas streptokokas, nesureagavo, nepasirašė net. Mat jau ligoninėj buvo sakyta, jau po pirmos dukros, kad nėštumo metu kažkoks gydymas turi būt skirtas, kad kitas vaikas nebūtų apkrėstas.  g.gif
Ir gal to streptokoko "dėka" ,antrą pagimdžiau 5 sav anksčiau, nors visą nėštumą jaučiausi gerai, išskyrus, kad labai vargino grybelis. Ir gyd skusdavausi, kad išskyros, niežti. Sakė nėštumo metu, gausesnės išskyros normalu. Nors sienom lipk, be įklotėlių  nuo 6 mėn nė dienos.  blush2.gif  doh.gif Tik vieną kartą paskyrė tabletę nuo grybelio.
Dabar lankausi pas Makauskienę. Ačiū jai. Nes 2007, rugsėjo 5 d nuėjau, ir iškart siuntimą į ligoninę, girdi, kaklelis prasiveręs, gimdysi.  doh.gif O ėjau dėl to, kad pastebėjau kraujingas išskyras..
O pas Alantaitę lankiausi kokios 6 dienos prieš tai, nei apžiūros, nei nieko. Gerai, kad tuo metu ji nedirbo, todėl ir lėkiau pas kt gyd. Gal gerb Alantaitė nebūtų tuomet ir siuntimo į ligoninę davus, ir kas žino, kaip būtų pasibaigęs dukrelės atėjimas į pasaulį...  g.gif
Ir nei vienam gyd gimdymo metu nedaviau pinigų. Jie savo darbą ligoninėj gerai padarė, kas priklausė. Dukros sveikos, gyvos.  smile.gif

drinks_cheers.gif as maniau kad tik mano akimis alantaite kazkokia lerva..ji mane neva priziuri..pas ja ko paklausi to negausi..nueinu moralus paskaito susiraukusiu snukiu.kazka uzsiraso ir viso gero..ciukcia kazkokia..gal tikisi kapeikiuku bet as is principo neduosiu..o ir nematau uz ka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2010 01 03, 18:00)
drinks_cheers.gif  as maniau kad tik mano akimis alantaite kazkokia lerva..ji mane neva priziuri..pas ja ko paklausi to negausi..nueinu moralus paskaito susiraukusiu snukiu.kazka uzsiraso ir viso gero..ciukcia kazkokia..gal tikisi kapeikiuku bet as is principo neduosiu..o ir nematau uz ka. schmoll.gif

o Jūs čia rajono, vadinamoj, poliklinikoje lankotės? Man ta alantaitė siaubas kažkoks žemėje, vien pasižėjus silpna pasidaro blink.gif
Atsakyti
norejau paklausti kaip Panevezyje su epidurine nejautra,ar nuvykus gimdyti is kitur -paprasius ja daro?noriu gimdyti su nejautra nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 12 14, 10:36)
aš kai gimdžiau visos trys palatos buvo užimtos. Atrodo nėra pigu, bet labai populiaru smile.gif

kai as gimdziau irgi mokamu palatu nebuvo schmoll.gif
QUOTE(supermama1 @ 2010 01 03, 21:17)
norejau paklausti kaip Panevezyje su epidurine nejautra,ar nuvykus gimdyti is kitur -paprasius ja daro?noriu gimdyti su nejautra nestuke.gif

na manes paklause, ar noresiu...bet galejau kentet ir atsisakiau... kitu nepaklausia ir nesiulo...manau priklauso pas koki gydytoja pakliuni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 01 03, 22:27)
o Jūs čia rajono, vadinamoj, poliklinikoje lankotės? Man ta alantaitė siaubas kažkoks žemėje, vien pasižėjus silpna pasidaro blink.gif

joa as lankausi rajone..labai nepatinka man..klausiau ar galiu pas kita persirasyt, tai man pasake kad turiu tada i kita poliklinika persirasyt jei nenoriu pas alantaite, nes kitaip pas kita gine neperrasines nieks doh.gif nu zodziu..panos nesirasykit pas ja ..nes per visa nestuma jei jis bus pirmas nezinosit nieko..per echo jums neparodys maziuko ir darys ji tik viena karta..pasakys kad krize..nu zodziu..
pavyzdziui man priekaistavo kad nepriaugau svorio..po to kd tyrimai mano blogi(kai klausiau ka daryt susiraukus kazka raso tyli)..nu zodziu iseini su kruva klausimu ..beje jei darbas jai nuo pirmos tai pasirodo darbe po dveiju, jai dzin kad laukiam ..lygtais ji viena tik turi ka veikt o visi kiti gali sedeti ir laukti ponios..nu as is pradziu maniau kad man vaidenas ir gal tik atrodo kad ji bjauri boba kaip as vadinu tokias lerva..bet ziuriu kad mano nuomones nepakeite ir matyt jau nepakeis schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos panevezietes 4u.gif As jau ir astunta savaite kaip nestuke.gif Visai net nesitiki man. Norejau paklausti gal zinote koki gera daktara cia Panevezyje rolleyes.gif gal kam teko susidurti su Bagursku? schmoll.gif Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytee2583 @ 2010 01 09, 00:36)
  gal kam teko susidurti su Bagursku? schmoll.gif  Aciu uz info 4u.gif

aš lankiausi pas Bagurską. Šaunus daktaras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2010 01 09, 00:05)
joa as lankausi rajone..labai nepatinka man..klausiau ar galiu pas kita persirasyt, tai man pasake kad turiu tada i kita poliklinika persirasyt jei nenoriu pas alantaite, nes kitaip pas kita gine neperrasines nieks doh.gif nu zodziu..

Pasižiūrėkite, kada kita daktarė dirba, kuri jums patinka ir nueikite ir susitarkite su ja kad priimtų ir pakonsultuotų, o po to ir persirašykite, manau tai poliklinikai dabar svrabiau žmogų išlaikyt nei netekt - gi visur tie pinigai dominuoja...O jei ne tada drąsiai eikit pas kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, aš pasidalinsiu savo patirtimi apie gimdymą ir po jo. Pagimdžiau dukrytę sausio 3 d. ir esu tikrai labai patenkinta viskuo. akušerės tai pasikeitė, nes keitėsi jų pamaina, o gydytojas tai Janušauskas buvo ir galiu pasakyti kad tikrai malonios akušerės tik nežinau nei vienos nei kitos pavardės g.gif niekam nedaviau nei prieš gimdymą nei po gimdymo, bet tikrai padėjo mano mergytei ateiti į šį pasaulį biggrin.gif po gimdymo tai ir tikrai buvo viskas gerai akušerės malonios, gydytoja tiek mano tiek vaikų tikrai malonios, ir kalba ir pasako ir rūpinasi. Visada pasako jei yra klausimų kad kreiptumėmės. mokamos palatos neėmiau ir likau patenkinta nes buvome kartu su tikrai malonia moterimi, tai pakalbėdavome ir tas laikas greičiau praeidavo biggrin.gif niekas manęs nenuvilė ir likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,gimdziau pries daugiau kaip menesi tai man labai patiko akuseres prieziura, tiesiog super, visada su sypsena,tik va vardo neisidemejau ax.gif O gimdziau prie Abramavicienes ar kokia ten tai nepatiko ji man visiskai, kazkokia susiraukus, ir per gimdyma tik kelias minutes pabuvo salai, ir isejoi kita gimdykla. Vyras dalyvavo gimdyme tai po to akuserei dave 100lt uz gera darba. Emen mokama palata, tai buvo labai ramu gera,vyras buvo 24val pr para kartu, tai nebuvo taip sunku vaikeli priziuret, nes prireikus visada paduodavo. O ir personalas buvo fainas, visos tokios draugiskos smile.gif
Atsakyti
o kaip ta Abromaviciene mazdaug atrodo.kai gulejau pora dienu potologiniam, viena tokia buvo ziezula:)))bet pavardes nzn, gal cia ta pati?smile.gif
o seseles tai man irgi patiko visos kurios buvo, trada isvaziuojant saldainiu prikrovem joms, nes man buvo prinese, o as nevalgau:)tai isvis islydejo iki duru su sypsena:)

Tiesa..ar daug gimdanciu dabar?man idomu kokie sansai gautio mokama palata?nes ant dienu gali tekti isvaziuoti unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
o aš su blogom žiniom nyui ryto....
avarijoj žuvo abu ginekologai Žurumskiai.....jie nauji buvo, bet gal kam teko susidurti.... sad.gifsad.gifsad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noja78: 11 sausio 2010 - 08:59