QUOTE(Gabii__ @ 2009 12 13, 22:31)
aciu labai
labai gundausi ja pasiimti, reiks ziuret, ar vyras gales buti kartu.is vienos puses galvoju, kad man tai nebus labai reikalinga ir nesvarbu kad kaimynai bus..bet pagalvoju, o gal kaip tik noresis ramybes..ir niekaip neapsisprendziu
na kai gimdziau pirma - buvau kategoriska - VYRAS LIKS NAKCIAI!!!! bet dziaugiuosi, kad pasiliko vyro pussesere, kuri daug daugiau supranta apie kudikius (pati buvo pagimdziusi pries beveik metus, antra leliuka)
zodziu taip: po gimdymo man is lovos sunku atsistoti, o ka jau kalbeti apie ejima ir dar su vaiku rankose. labai dziaugiuosi kad buvo zmogus, kuris viska uz mane padare: pervyste, atnese leliuka, nakti atsikele, kai springo ir t.t.
antra nakti - pasiliko mama, nes taip pat nenorejau kad MB butu vien todel, kad ir as bijojau prisiliesti prie kudikio ir jis ne ka daugiau uz mane suprato.
dabar, ziuresim pagal aplinkybes, ar mama su vyresneliu bus, ar MB, tada kazkuris pas mane nakvos GN. nes tikrai, labai daug padeda, ypac pirmas 2-3 dienas, kai jegu visai nera net zingsniui zengti.