Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(Joana @ 2009 12 11, 11:17)
mokėt reikia už išbūtas paras, bet dabar kie žinau ta palata kainuoja nebe 50, o 100 lt parai

taip, mokama palata kainuoja 100lt parai. mokama uz tris paras, o jei tenka uzsibuti ilgiau, tai moketi nebereikia uz sekancias paras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just me... @ 2009 12 11, 11:59)
taip, mokama palata kainuoja 100lt parai. mokama uz tris paras, o jei tenka uzsibuti ilgiau, tai moketi nebereikia uz sekancias paras  mirksiukas.gif

tada ne taip supratau vadinasi, galvojau mokėt reikia už išbūtą laiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Just me... @ 2009 12 11, 12:59)
taip, mokama palata kainuoja 100lt parai. mokama uz tris paras, o jei tenka uzsibuti ilgiau, tai moketi nebereikia uz sekancias paras  mirksiukas.gif

nu man tai nereikejo moket uz 3 paras, buvau tik dvi, uz tiek ir mokejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2009 12 11, 13:43)
nu man tai nereikejo moket uz 3 paras, buvau tik dvi, uz tiek ir mokejau mirksiukas.gif

ir as buvau 2 paras, uz dvi ir mokejau. ta prasme apmokamos yra trys paros, o visos sekancios, 4-ta, 5-ta ir t.t para, jei tenka uzsibuti, tai jos jau nemokamos, uz jas nebereikia moketi. na tikiuos suprantamai parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Just me... @ 2009 12 11, 15:14)
ir as buvau 2 paras, uz dvi ir mokejau. ta prasme apmokamos yra trys paros, o visos sekancios, 4-ta, 5-ta ir t.t para, jei tenka uzsibuti, tai jos jau nemokamos, uz jas nebereikia moketi. na tikiuos suprantamai parasiau  mirksiukas.gif

aaa mastau.gif aisku biggrin.gif
Atsakyti
bet tai kiek zinau 100 lt ta palata kur saldytuvas ir televizorius, bet galima imti ir ta kur dvi viete tiesiog moki 50 lt kad palatoje butum viena ir nieko nepaguldytu. nors man taip sake birzelio men sesele, o kaip dabar yra tai net nezinau.
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2009 12 10, 21:27)
labutis, man labai idomu jei imi mokama palata ta kur už 50 lt kad salia nieko nebūtų reikia mokėti tik už tris paras ar tiek laiko kiek būni. siaip tai norėciau imti tik kazkaip baisoka jei tektu pabuti ilgiau nes us pirma tai prabuvau 5 paras.

Moki uz tiek dienu kiek guli smile.gif
QUOTE(Joana @ 2009 12 11, 10:17)
mokėt reikia už išbūtas paras, bet dabar kie žinau ta palata kainuoja nebe 50, o 100 lt parai

drinks_cheers.gif
QUOTE(Just me... @ 2009 12 11, 11:59)

Reikia reikia,nuo balandzio pasikeite viskas ti....iki to laiko tikrai nereikadavo uz paildomas dienas moket smile.gif

Mokama palata kainuo 100 para,o paprasta palata kurioje tau nieko neguldo ikaimynus kainuoja 50 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 12 12, 16:21)
Moki uz tiek dienu kiek guli  smile.gif
drinks_cheers.gif

Reikia reikia,nuo balandzio pasikeite  viskas ti....iki to laiko tikrai nereikadavo uz paildomas dienas moket  smile.gif

Mokama palata kainuo 100 para,o paprasta palata kurioje tau nieko neguldo ikaimynus kainuoja 50  smile.gif

nu bent jau praeita menesi tai nereikejo, tai gal visgi nepasikeite niekas... gimdziau lapkricio gale ta pacia diena su pazystama, abi emem mokamas palatas, mes gulejom 2 paras r uz dvi ir mokejom, o jiems teko 5 pasibuti, tai mokejo uz tris paras, o sekancios nemokamai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just me...: 12 gruodžio 2009 - 18:42
QUOTE(Just me... @ 2009 12 12, 19:39)
nu  bent jau praeita menesi tai nereikejo, tai gal visgi nepasikeite niekas... gimdziau lapkricio gale ta pacia diena su pazystama, abi emem mokamas palatas, mes gulejom 2 paras r uz dvi ir mokejom, o jiems teko 5 pasibuti, tai mokejo uz tris paras, o sekancios nemokamai buvo.

o kokias jus emete ar po 100 lt ar po 50 lt tas palatas
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2009 12 12, 20:47)
o kokias jus emete ar po 100 lt ar po 50 lt tas palatas

mes ememe uz 100lt parai.
Atsakyti
QUOTE(Just me... @ 2009 12 12, 18:39)
nu  bent jau praeita menesi tai nereikejo, tai gal visgi nepasikeite niekas... gimdziau lapkricio gale ta pacia diena su pazystama, abi emem mokamas palatas, mes gulejom 2 paras r uz dvi ir mokejom, o jiems teko 5 pasibuti, tai mokejo uz tris paras, o sekancios nemokamai buvo.

Nebent vel atkeite atgal tvarka....nes rugpjuti tikrai reikejo moket uz tiek kiek guli smile.gif
Atsakyti
o kaip del tos palatos ir kada tartis?
atvaziuoji gimdyti ir iskart sakyt, pagimdzius noriu i mokama palata, ar kaip?? blush2.gif
Atsakyti