Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(Gabii__ @ 2009 11 24, 16:47)
siaip tai ten akusere man ir fainiausia:)))su ja daugiausiai ir bendrausi manau.skambinti jai galima diena nakti, kas be nutiktu, visada maloni ir tt...mes turbut apie ta apcia snekam, nes keik nueinu tai ten ji viena ir ta pati buna.

o gal pamenat kokia jos pavarde? bet juk nestumo metu su ja nebendrausiu ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2009 11 24, 16:58)
o gal pamenat kokia jos pavarde? bet juk nestumo metu su ja nebendrausiu ar klystu?

Amilija Grigoniene. nu fantastiska akuseryte thumbup.gif man taip pat dave savo mobilu numeriuka, skambinau kada tik kas neaisku buvo.
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2009 11 24, 16:58)

pavarde parase.o su ja turbut daugiau ir bendrausi, nei su gydytoja.bus , kad ateisi, tik matavimams, gydytojos net nebus, ji viska padaro.
tik ji siaubinga naturaliste, pries visus vaistus.tarkim man anskti pradejo mausti apacioje kaulus, buvau pas Petrauskiene, sake magni gerti, tai ji pareiske , kad nereikia, nera cia ko:))))nieko negert, siaip[ praeis, tas truputi nervina, bet siaip superine:)gal geriau didesne naturaliste, nei, kad kis visus imanomus bet nebutinai reikalingus vaistus.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kaip jau matote pagal mano liniuotę, prieš dvi savaites susilaukėme mažuliukės dukrytės smile.gif
Gimdžiau Panevėžio gimdymo namuose thumbup.gif
Prieš gimdymą beveik savaitėlę teko pagulėti patologiniame skyriuje, kuriame dirba tikrai šaunus personalas.
Ir apskritai, jei reikėtų dar gimdyti, rinkčiausi tik Panevėžio gimdymo namus, kadangi tiek patologiniam, tiek gimdymo, pogimdyviniam skyriuose buvau šauniai prižiūrėta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nebuvau iš anksto susitarusi nei su vienu gyditoju, niekam nedaviau jokio kyšio, o priežiūra tikrai superinė thumb_yello.gif .
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2009 11 17, 19:13)
i kisene ir kaina 200lt doh.gif

as 100 lt daviau biggrin.gif

QUOTE(Linceone @ 2009 11 17, 23:07)
nu man atrodo, kad gaus smile.gif mūsų forumo mamytė (braske) sakyčiau nieko nemokėjo, o gimdė su epidūru mirksiukas.gif bijau suklysti, bet jei net pasiūlė ar nenori jo rolleyes.gif

man man bet biski klysti, as pati paprasiau ir be problemu padare, tik aisku man pasiseke kad tuo metu dirbo tas anestiozologas kuris daro rolleyes.gif
Atsakyti
Aš taip pat per gimdymą klausiau dėl epidūro, bet akušerė atkalbėjo (nors jei pati būčiau labai norėjusi, būtų padarę), tačiau prasiverčiau ir be jo smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

gal kuri žino, kaip rasti gyd. A.K. Arbataitienę ir kaip su ja susisiekti?
Atsakyti
QUOTE(Joana @ 2009 12 08, 15:44)
Laba diena  4u.gif

gal kuri žino, kaip rasti gyd. A.K. Arbataitienę ir kaip su ja susisiekti?

K. Arbataitienės moterų konsultacija, Algirdo g. 23, Panevėžys, tel. 439295 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 12 09, 19:10)
K. Arbataitienės moterų konsultacija, Algirdo g. 23, Panevėžys, tel. 439295  4u.gif

tai kad nebėra ten netgi konsultacijos, ne tik, kad gydytojos mirksiukas.gif tiek to, jau užsiregistravau pas kitą
Atsakyti
labutis, man labai idomu jei imi mokama palata ta kur už 50 lt kad salia nieko nebūtų reikia mokėti tik už tris paras ar tiek laiko kiek būni. siaip tai norėciau imti tik kazkaip baisoka jei tektu pabuti ilgiau nes us pirma tai prabuvau 5 paras.
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2009 12 10, 21:27)
labutis, man labai idomu jei imi mokama palata ta kur už 50 lt kad salia nieko nebūtų reikia mokėti tik už tris paras ar tiek laiko kiek būni. siaip tai norėciau imti tik kazkaip baisoka jei tektu pabuti ilgiau nes us pirma tai prabuvau 5 paras.

tai kiek paru busit - tiek mokesit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2009 12 10, 21:27)

mokėt reikia už išbūtas paras, bet dabar kie žinau ta palata kainuoja nebe 50, o 100 lt parai
Atsakyti