Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 10, 20:40)
blink.gif  nu virsune doh.gif  doh.gif
nepykite,bet nesuprantu tokiu mamu kurios nenori pacios gimdyti vien tik del to,kad skaudes blink.gif  doh.gif yra tam skirti nuskausminamieji .
o is kur jus zinote,gal jum visai neskaudes? gal jus per pora valandu pagimdysite ir net nespesite pajausti to skausmo?
mano nuomene cezari daro tik tais atvejai kai vaikui arba mamai blogai

drinks_cheers.gif ir as norejau ta pati parasyt, bet kazkaip pagalvojau, kad ne man cia moralizuot smile.gif
nei viena nenori kentet, bet kas butu, jei visos CP daryutusi ...
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2009 11 10, 21:58)
drinks_cheers.gif  ir as norejau ta pati parasyt, bet kazkaip pagalvojau, kad ne man cia moralizuot smile.gif
nei viena nenori kentet, bet kas butu, jei visos CP daryutusi ...

as tikrai nemoralizuoju schmoll.gif as tik pasakiau savo nuomone ax.gif pati pirma gimdyma kankinausi 16valandu doh.gif ir vis garsiai pagalvodavau apie nuskausminamuosius,bet kai jau paprasiau ju tai daktaras pasake,kad jau stumti reikia,o ne apie nuskausminima galvoti,apie cezari net minciu nebuvo schmoll.gif kai tau po visko padeda tavo kudiki ant krutines visi skausmai pasimirsta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na aš tikiuos kad mes tokių daktarų neturim, kurie be reikalo už pinigus CP daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 11 10, 23:29)
na aš tikiuos kad mes tokių daktarų neturim, kurie be reikalo už pinigus CP daro unsure.gif

siais laikais tokiu daug verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 11 09, 19:13)
Nenoriu aš kentėti skausmų todėl ir noriu cezario. Tai katra gali patarti katra daktarė tai galėtu padaryti.

Gimdžiau pati natūraliai ir mačiau kaip sesė kentėjo po CP, tai manau, kad geriau pačiai atkentėt tas kelias valandas, o ne paskui kankintis kelias paras jei nėra rizikos, o tik išpindėjimo reikalas gaunasi CP ax.gif Ir apie epidūrą savo nuomonę turiu, vien jo liekamieji reiškiniai doh.gif draugė masažistė, tai jos daugiau kaip pusė klienčių su nugaros skausmais būtent po epidūro vaikšto blink.gif CP daro tada, kai jau yra didelė rizika mamai arba kūdikiui, o jei paniškai bijai skausmų, gal geriau buvo įsivaikint leliuką ir figūros nėštumas nesugadintų, ir dėl krūtinės nereiktų galvot ką padaryt, kad pienas nebėgtų ir ji nesusigadintų blink.gif Piktai aš čia, bet...
Tarkis su savo gydytoja, pas kurią vaikštai, manau dar ne tiek išgirsi kiek SM blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2009 11 11, 12:13)
Gimdžiau pati natūraliai ir mačiau kaip sesė kentėjo po CP, tai manau, kad geriau pačiai atkentėt tas kelias valandas, o ne paskui kankintis kelias paras jei nėra rizikos, o tik išpindėjimo reikalas gaunasi CP ax.gif Ir apie epidūrą savo nuomonę turiu, vien jo liekamieji reiškiniai doh.gif draugė masažistė, tai jos daugiau kaip pusė klienčių su nugaros skausmais būtent po epidūro vaikšto  blink.gif CP daro tada, kai jau yra didelė rizika mamai arba kūdikiui, o jei paniškai bijai skausmų, gal geriau buvo įsivaikint leliuką ir figūros nėštumas nesugadintų, ir dėl krūtinės nereiktų galvot ką padaryt, kad pienas nebėgtų ir ji nesusigadintų  blink.gif Piktai aš čia, bet...
Tarkis su savo gydytoja, pas kurią vaikštai, manau dar ne tiek išgirsi kiek SM  blink.gif

as cia truputi ne i tema blush2.gif man ir be epiduro ziauriau nugara skauda doh.gif doh.gif o dar kai pastojau tai net sedeti negaliu verysad.gif skausmai nezmoniski doh.gif kai pagalvoju apie antra gimdyma tai nezinau ar epiduro prasyciau schmoll.gif gal geriau as pakentesiu tuos saremius
Atsakyti
o man su epidiūru ir jokios nugaros neskauda. Nesigasdinkim. Jei ne žinojimas, kad galima tokį dalyką gaut turbūt antram vaikui būčiau ir nepasiryžus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 11 11, 12:59)
o man su epidiūru ir jokios nugaros neskauda. Nesigasdinkim. Jei ne žinojimas, kad galima tokį dalyką gaut turbūt antram vaikui būčiau ir nepasiryžus smile.gif

nezinau ar tai tiesa,bet esu kazkur skaiciusi,kad po epiduro nugara skauda todel kad anesteziologas blogai idure blink.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 11, 12:18)
nezinau ar tai tiesa,bet esu kazkur skaiciusi,kad po epiduro nugara skauda todel kad anesteziologas blogai idure blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va čia ir rizika, kaip tai panevėžiečiais nepasitikiu schmoll.gif nu, kad ir šventasis darytų, bet visiems ranka gali sudrebėt biggrin.gif tikiuosi, kad ir antrą pagimdysiu kosminiu greičiu ir neprireiks jokių epidūrų ar CP lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 11 10, 21:29)

Oi patikek turim ir dar kiek......
QUOTE(vakare.lt @ 2009 11 11, 13:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif va čia ir rizika, kaip tai panevėžiečiais nepasitikiu  schmoll.gif  nu, kad ir šventasis darytų, bet visiems ranka gali sudrebėt  biggrin.gif tikiuosi, kad ir antrą pagimdysiu kosminiu greičiu ir neprireiks jokių epidūrų ar CP  lotuliukas.gif

O as pasitikiu,man dure du kartus ir abu labai sauniai pataike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 11 14, 00:30)
Oi patikek turim ir dar kiek......

O as pasitikiu,man dure du kartus ir abu labai sauniai pataike  smile.gif

kokia pavarde?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 14, 10:47)
kokia pavarde?

Kieno smile.gif

Jei to kas dare epidura ,tai man ji dare du skirtingi daktarai ir tikrai ju pavardziu nepasakysiu ,nes viena kart dare extra atveju tai man pavarde maziausia rupejo,bet buvo toks zylas pagyvenes jau gerai vyrukas smile.gif ,o antraji karta dare toks aukstas tamsus vyriskis,kiek paskui domejaus jis ale geriausias kuris ismano savo darba smile.gif
Atsakyti