Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

Gal kas gali pasakyti su katra gydytoja galima susitarti dėl cezario.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 10 30, 17:09)
Gal kas gali pasakyti su katra gydytoja galima susitarti dėl cezario.

g.gif su bet kuria, kuria tu pasitiki cool.gif O ju tikrai yra is ko pasirinkt. Na jei paklaustum kuri gydytoja CP geriau rinktis: ta, ta ar ana, tada jau gal ir labiau padetume blush2.gif
Atsakyti
Man labai keista cia labai aptarinejami gydytojai, bet apie gimdimo namus tai nelabai ka ir suzinai. Taip tikejausi kad kazkas keitesi kai gimdziau dukryte, bet kaip suzinojau kad pogimdyvinese palatose nesikeicia niekas o ypac seseliu elgesys. Nes susidariau nuomone kad svarbu tik atidirbti o paaiskinimu tai nelabai ir sulauksi ax.gif dabar gimdyti vel sausi tai idomu gal kas keiciasi
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2009 11 02, 00:31)
Man labai keista cia labai aptarinejami gydytojai, bet apie gimdimo namus tai nelabai ka ir suzinai. Taip tikejausi kad kazkas keitesi kai gimdziau dukryte, bet kaip suzinojau kad pogimdyvinese palatose nesikeicia niekas o ypac seseliu elgesys. Nes susidariau nuomone kad svarbu tik atidirbti o paaiskinimu tai nelabai ir sulauksi ax.gif dabar gimdyti vel sausi tai idomu gal kas keiciasi

O kas čia gali labai pasikeisti: gydytojai tie patys, personalas irgi nemanau, kad 100 proc. pasikeitęs unsure.gif Dėmesio tai žiūrint kiek ir kam reikia, o patarimų yra ten kas duoda, gal tiesiog papuolė tokios pamainos g.gif Nors mano patirtis ir prisiminimai su kai kuriom seselėm irgi ne patys geriausi, bet buvo kas ir maloniai bendravo ax.gif Svarbiausia, kad gimdymas vyktų normaliai be nenuspėjamų pasekmių, o daugiau kaip nors išgyvensim tas kelias dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
o as galiu tik gerai kalbet apie personala po gimdymo.buvo viskas super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2009 10 31, 12:38)
g.gif su bet kuria, kuria tu pasitiki  cool.gif O ju tikrai yra is ko pasirinkt. Na jei paklaustum kuri gydytoja CP geriau rinktis: ta, ta ar ana, tada jau gal ir labiau padetume  blush2.gif

Tai va aš ir klausiu su katra galima susitarti? Aš norėčiau daryti cezarį tai su katra gali susitarti, nes manau ne visos tam pasirašo.
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2009 11 01, 23:31)

Nezinau,bet man tikriausiai nuskilo,nes su suneliu gulekjom 5 parasa,ir visas personalas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2009 10 31, 10:38)
g.gif su bet kuria, kuria tu pasitiki  cool.gif O ju tikrai yra is ko pasirinkt. Na jei paklaustum kuri gydytoja CP geriau rinktis: ta, ta ar ana, tada jau gal ir labiau padetume  blush2.gif

Tikrai ne su bet kuria/uo schmoll.gif ,net su tuo paciu Petrausku susitarus,nebusi garantuotas kad tau padarys CP atejus laikui cool.gif ,buvo cia pas mus tokiu istoriju doh.gif
Atsakyti
Na aš tai manau, kad čia pradžioj reikia išsiaiškint kas žmogui yra: ar jam yra indikacijos cezariui ir jis ieško gerai tai atliekančio gydytojo ar tiesiog yra noras cezariui be indikacijų.
Aš nežinau ar čia jau puikus būtų daktaras tas, kuris už Lt. gali padaryt bet ką. Tam pačiam Petrauskui Lt. gal ne pačiu pirmu smuiku groja ir pažiūri ne tik ko mamytė nori, bet ir kaip geriau: jai, vaikui smile.gif
Atsakyti
Nenoriu aš kentėti skausmų todėl ir noriu cezario. Tai katra gali patarti katra daktarė tai galėtu padaryti.
Atsakyti
sveikos, nėštukės,
gal kuri žinot ligoninės centrinės echoskopijų kabineto telefono nr.? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noja78: 10 lapkričio 2009 - 12:22
QUOTE(Donatute @ 2009 11 09, 20:13)
Nenoriu aš kentėti skausmų todėl ir noriu cezario. Tai katra gali patarti katra daktarė tai galėtu padaryti.

blink.gif nu virsune doh.gif doh.gif
nepykite,bet nesuprantu tokiu mamu kurios nenori pacios gimdyti vien tik del to,kad skaudes blink.gif doh.gif yra tam skirti nuskausminamieji .
o is kur jus zinote,gal jum visai neskaudes? gal jus per pora valandu pagimdysite ir net nespesite pajausti to skausmo?
mano nuomene cezari daro tik tais atvejai kai vaikui arba mamai blogai
Atsakyti