QUOTE(Donatute @ 2009 10 30, 17:09)
Gal kas gali pasakyti su katra gydytoja galima susitarti dėl cezario.
su bet kuria, kuria tu pasitiki O ju tikrai yra is ko pasirinkt. Na jei paklaustum kuri gydytoja CP geriau rinktis: ta, ta ar ana, tada jau gal ir labiau padetume
Man labai keista cia labai aptarinejami gydytojai, bet apie gimdimo namus tai nelabai ka ir suzinai. Taip tikejausi kad kazkas keitesi kai gimdziau dukryte, bet kaip suzinojau kad pogimdyvinese palatose nesikeicia niekas o ypac seseliu elgesys. Nes susidariau nuomone kad svarbu tik atidirbti o paaiskinimu tai nelabai ir sulauksi dabar gimdyti vel sausi tai idomu gal kas keiciasi
QUOTE(asta sal @ 2009 11 02, 00:31)
Man labai keista cia labai aptarinejami gydytojai, bet apie gimdimo namus tai nelabai ka ir suzinai. Taip tikejausi kad kazkas keitesi kai gimdziau dukryte, bet kaip suzinojau kad pogimdyvinese palatose nesikeicia niekas o ypac seseliu elgesys. Nes susidariau nuomone kad svarbu tik atidirbti o paaiskinimu tai nelabai ir sulauksi dabar gimdyti vel sausi tai idomu gal kas keiciasi
O kas čia gali labai pasikeisti: gydytojai tie patys, personalas irgi nemanau, kad 100 proc. pasikeitęs Dėmesio tai žiūrint kiek ir kam reikia, o patarimų yra ten kas duoda, gal tiesiog papuolė tokios pamainos Nors mano patirtis ir prisiminimai su kai kuriom seselėm irgi ne patys geriausi, bet buvo kas ir maloniai bendravo Svarbiausia, kad gimdymas vyktų normaliai be nenuspėjamų pasekmių, o daugiau kaip nors išgyvensim tas kelias dienas
o as galiu tik gerai kalbet apie personala po gimdymo.buvo viskas super
QUOTE(vakare.lt @ 2009 10 31, 12:38)
su bet kuria, kuria tu pasitiki O ju tikrai yra is ko pasirinkt. Na jei paklaustum kuri gydytoja CP geriau rinktis: ta, ta ar ana, tada jau gal ir labiau padetume
Tai va aš ir klausiu su katra galima susitarti? Aš norėčiau daryti cezarį tai su katra gali susitarti, nes manau ne visos tam pasirašo.
QUOTE(asta sal @ 2009 11 01, 23:31)
Nezinau,bet man tikriausiai nuskilo,nes su suneliu gulekjom 5 parasa,ir visas personalas buvo
QUOTE(vakare.lt @ 2009 10 31, 10:38)
Tikrai ne su bet kuria/uo ,net su tuo paciu Petrausku susitarus,nebusi garantuotas kad tau padarys CP atejus laikui ,buvo cia pas mus tokiu istoriju
Na aš tai manau, kad čia pradžioj reikia išsiaiškint kas žmogui yra: ar jam yra indikacijos cezariui ir jis ieško gerai tai atliekančio gydytojo ar tiesiog yra noras cezariui be indikacijų.
Aš nežinau ar čia jau puikus būtų daktaras tas, kuris už Lt. gali padaryt bet ką. Tam pačiam Petrauskui Lt. gal ne pačiu pirmu smuiku groja ir pažiūri ne tik ko mamytė nori, bet ir kaip geriau: jai, vaikui
Aš nežinau ar čia jau puikus būtų daktaras tas, kuris už Lt. gali padaryt bet ką. Tam pačiam Petrauskui Lt. gal ne pačiu pirmu smuiku groja ir pažiūri ne tik ko mamytė nori, bet ir kaip geriau: jai, vaikui
sveikos, nėštukės,
gal kuri žinot ligoninės centrinės echoskopijų kabineto telefono nr.?
gal kuri žinot ligoninės centrinės echoskopijų kabineto telefono nr.?
QUOTE(Donatute @ 2009 11 09, 20:13)
Nenoriu aš kentėti skausmų todėl ir noriu cezario. Tai katra gali patarti katra daktarė tai galėtu padaryti.
nu virsune
nepykite,bet nesuprantu tokiu mamu kurios nenori pacios gimdyti vien tik del to,kad skaudes yra tam skirti nuskausminamieji .
o is kur jus zinote,gal jum visai neskaudes? gal jus per pora valandu pagimdysite ir net nespesite pajausti to skausmo?
mano nuomene cezari daro tik tais atvejai kai vaikui arba mamai blogai