QUOTE(vakare.lt @ 2009 10 14, 13:52)
Valdiškai lankausi pas Babarskienę, o vakar dėl visa ko nuėjau pas Petrauskienę ir eilinį kartą nusivyliau "valdiška" priežiūra: nuo pat pradžių man tas pilvas vis kietėjo, per du apsilankymus vis skundžiausi tuo, Babarskienė pasiūlė gerti magnį padidintom dozėm ir daug vandens, bet iki galo problema neišsisprendė, todėl ir nuėjau pas Petrauskienę (pas ją
su pirma vaikščiojau), rezultate: gimdos uždegimas, ko pasekoje ir traukiasi ir kietėja gimda. Gaila, bet nebuvo galimybės, kad pažiūrėtų echoskopu iš kart
Po savaitės vėl einu ir jei namų gydymas vaistukais nepadės, gausiu gultis į ligoninę
Visi gydytojai geri, kol neatsitinka ko rimtesnio
Taigi Babarskiene mano pasitikėjimas krito
na aš lankausi pas Babarskienę, bet privačiai, ir tikrai negaliu skūstis.. kadangi jau tris kartus gulėjau ligoninėje, tai teko susidurti su tikrai nemažu skaičiumi daktarų.. bet savo daktarę laikau vieną geriausių..
keista girdėt kad tau nepastebėjo gimdos susitraukinėjimų, nes mane kaiptik prieš porą savaičių būtent dėl šios priežasties ji paguldė į ligoninę, be to pati pasiskambina į ligoninę ir man, pasiklausinėja kaip laikausi ar viskas gerai.. todėl labai keista girdėti, kad kažkas gali skūstis..