o kur ta Kosel dirba?
QUOTE(Vuti @ 2009 09 13, 10:00)
o kur ta Kosel dirba?
Na as kiek zinau ji dirba Pilenu seimos klinikoje (pirmadieniais) ir rajono poliklinikoje.
Labas
Vyresnioji streptokoku gimdant buvo apkrėsta, aš jo nešiotoja. Antrai prieš gimstant jau kažkokių vaistų leido man, kad negautų to streptokoko.
Su antra dukra vaikščiojau pas Alantaitę. Nors ir pasakiau, kad manyje yra tas streptokokas, nesureagavo, nepasirašė net. Mat jau ligoninėj buvo sakyta, jau po pirmos dukros, kad nėštumo metu kažkoks gydymas turi būt skirtas, kad kitas vaikas nebūtų apkrėstas.
Ir gal to streptokoko "dėka" ,antrą pagimdžiau 5 sav anksčiau, nors visą nėštumą jaučiausi gerai, išskyrus, kad labai vargino grybelis. Ir gyd skusdavausi, kad išskyros, niežti. Sakė nėštumo metu, gausesnės išskyros normalu. Nors sienom lipk, be įklotėlių nuo 6 mėn nė dienos. Tik vieną kartą paskyrė tabletę nuo grybelio.
Dabar lankausi pas Makauskienę. Ačiū jai. Nes 2007, rugsėjo 5 d nuėjau, ir iškart siuntimą į ligoninę, girdi, kaklelis prasiveręs, gimdysi. O ėjau dėl to, kad pastebėjau kraujingas išskyras..
O pas Alantaitę lankiausi kokios 6 dienos prieš tai, nei apžiūros, nei nieko. Gerai, kad tuo metu ji nedirbo, todėl ir lėkiau pas kt gyd. Gal gerb Alantaitė nebūtų tuomet ir siuntimo į ligoninę davus, ir kas žino, kaip būtų pasibaigęs dukrelės atėjimas į pasaulį...
Ir nei vienam gyd gimdymo metu nedaviau pinigų. Jie savo darbą ligoninėj gerai padarė, kas priklausė. Dukros sveikos, gyvos.
Vyresnioji streptokoku gimdant buvo apkrėsta, aš jo nešiotoja. Antrai prieš gimstant jau kažkokių vaistų leido man, kad negautų to streptokoko.
Su antra dukra vaikščiojau pas Alantaitę. Nors ir pasakiau, kad manyje yra tas streptokokas, nesureagavo, nepasirašė net. Mat jau ligoninėj buvo sakyta, jau po pirmos dukros, kad nėštumo metu kažkoks gydymas turi būt skirtas, kad kitas vaikas nebūtų apkrėstas.
Ir gal to streptokoko "dėka" ,antrą pagimdžiau 5 sav anksčiau, nors visą nėštumą jaučiausi gerai, išskyrus, kad labai vargino grybelis. Ir gyd skusdavausi, kad išskyros, niežti. Sakė nėštumo metu, gausesnės išskyros normalu. Nors sienom lipk, be įklotėlių nuo 6 mėn nė dienos. Tik vieną kartą paskyrė tabletę nuo grybelio.
Dabar lankausi pas Makauskienę. Ačiū jai. Nes 2007, rugsėjo 5 d nuėjau, ir iškart siuntimą į ligoninę, girdi, kaklelis prasiveręs, gimdysi. O ėjau dėl to, kad pastebėjau kraujingas išskyras..
O pas Alantaitę lankiausi kokios 6 dienos prieš tai, nei apžiūros, nei nieko. Gerai, kad tuo metu ji nedirbo, todėl ir lėkiau pas kt gyd. Gal gerb Alantaitė nebūtų tuomet ir siuntimo į ligoninę davus, ir kas žino, kaip būtų pasibaigęs dukrelės atėjimas į pasaulį...
Ir nei vienam gyd gimdymo metu nedaviau pinigų. Jie savo darbą ligoninėj gerai padarė, kas priklausė. Dukros sveikos, gyvos.
Buvau pas gydyoją Babarskienę. Pirmas įspūdis: normali, bendraujanti, paaiškinanti gydytoja Gal kiek nusistačiusi prieš interneto platybes, nes net neužsiminus, kaip pasiskaičiavau, kad man jau beveik 11 savaičių, pradėjo: ai jūs dabar visos gudrios su tuo internetu, viską jum jis paskaičiuoja, viską išaiškina, tik už jus nepagimdo Šiaip, lankysiuos pas ją, aišku karts nuo karto apsilankysiu ir pas Petrauskus, bet kaip pasvert, pamatuot, pažiūrėt ir pagrindiniams tyrimams atlikt - man ji tinka
QUOTE(vakare.lt @ 2009 09 16, 14:47)
Buvau pas gydyoją Babarskienę. Pirmas įspūdis: normali, bendraujanti, paaiškinanti gydytoja Gal kiek nusistačiusi prieš interneto platybes, nes net neužsiminus, kaip pasiskaičiavau, kad man jau beveik 11 savaičių, pradėjo: ai jūs dabar visos gudrios su tuo internetu, viską jum jis paskaičiuoja, viską išaiškina, tik už jus nepagimdo Šiaip, lankysiuos pas ją, aišku karts nuo karto apsilankysiu ir pas Petrauskus, bet kaip pasvert, pamatuot, pažiūrėt ir pagrindiniams tyrimams atlikt - man ji tinka
Na, Babarskienė tokia savotiška,kartais kai pasako Aš tai josklausiau dėl streptokoko tyrimo, tai irgi sakė kas čia per mada užėjus, bet siuntimą parašė be jokių spyriojimusi
QUOTE(teptuke @ 2009 09 21, 16:15)
Na, Babarskienė tokia savotiška,kartais kai pasako Aš tai josklausiau dėl streptokoko tyrimo, tai irgi sakė kas čia per mada užėjus, bet siuntimą parašė be jokių spyriojimusi
prie ko čia mada? nu blyn, negi sunku ištirti? ašdėl to,kad tas tyrimas buvo nepadarytas su naujagimiu sūnum turėjau ligoninėj gulėt, nabagėlis pirmom dienom gavo krūvą antibų tai kas geriau,ar leliuką gydyt ir paskui neaiškios pasekmės, ar padaryt tą tyrimą dėl šventos ramybės
Sveikutes, noriu pasidalinti ir savo ispudziais apie musu GN: pirmiausia, personalas tikrai super, tiek gimdykloje, tiek pogimdyminiame skyriuje. Akuseres tikrai malonios, visada paaiskina jei ko klausi, kadangi buvau operuota, tai nekarta kvieciausi ir nakti, kad suleistu nuo skausmo vaistu ar, kad paduotu leliuka ir nei karto neisgirdau nepasitenkinimo zodziu. Tikrai galiu tik pasakyti visam personalui nuosirdu ACIU Antra, noriu patarti toms, kurios dvejoja del mokamos palatos- tikrai verta nepagaileti pinigiuku. Kai guli viena, visa dienos ritma susidelioji pagal save ir savo leliu- prausieis, miegi tada kada nori, netrukdo nei salia gulinti kaimyne, nei jos lankytojai, o dar be to, nereikia jaudintis, kad ir tavo lankytojai trukdys kam nors.
Sveikos gal kuri buvot susidurusi su gydytoja Ovsianiene? kelios dienos atgal buvau pas ja echoskopo darytis, tai gydytoja buvo absoliuciai arba girta, arba kazkokiu vaistu uzvartojusi visiskai nesiorentavo aplinkoje... gal kokiu nuomoniu turit apie ja? pirma syki atsiduriau tokioje situacijoje
Ši gydytoja, turi problemų su alkoholiu, todėl geriau vengti, apsilankymų pas ją.
QUOTE(Just me... @ 2009 10 01, 15:09)
Sveikos gal kuri buvot susidurusi su gydytoja Ovsianiene? kelios dienos atgal buvau pas ja echoskopo darytis, tai gydytoja buvo absoliuciai arba girta, arba kazkokiu vaistu uzvartojusi visiskai nesiorentavo aplinkoje... gal kokiu nuomoniu turit apie ja? pirma syki atsiduriau tokioje situacijoje
Na man teko viena karta darytis ligoninei echo butent pas ja. Tai as jokiu problemu nepastebejau, tik gal teko kokia 10min. paguleti ir palaukti kol ji pabaigs telefonu bendrauti, bet atsiprase. Ji viska man parode, papasakojo apie kudikeli. Tai net nezinau, gal cia ta diena isimtis buvo
QUOTE(tere @ 2009 10 01, 14:32)
Antra, noriu patarti toms, kurios dvejoja del mokamos palatos- tikrai verta nepagaileti pinigiuku. Kai guli viena, visa dienos ritma susidelioji pagal save ir savo leliu- prausieis, miegi tada kada nori, netrukdo nei salia gulinti kaimyne, nei jos lankytojai, o dar be to, nereikia jaudintis, kad ir tavo lankytojai trukdys kam nors.
QUOTE(Just me... @ 2009 10 01, 15:09)
Lankausi pas ja jau 6 metai........jokiu problemu su ja niekad nesu turejus,ir tik jai galiu but dekinga ir busiu visa likusi gyvenima kad turiu dvi savo princeses