QUOTE(Jurmila @ 2009 03 20, 10:20)
Vienas iš trūkumų samdant gydytoją gimdymui yra tas, kad jie skuba. O skubant kartais neišvengiama ir klaidų.

Gydytojas, vidury nakties iškviestas į gimdymą, norės viską baigti kuo greičiau. Gimdyvei iš vienos pusės gal ir geriau, kad viskas greičiau baigiasi, kad mažiau skauda. Bet ar visada tai geriau ir kūdikiui? Gal kartais geriau, kad jis natūraliai ateitų į šį pasaulį, neskubinamas. O gydytojas, jei jis tuo metu nedirba gimdykloje, nori viską kuo greičiau baigti, gauti už tai pinigus ir važiuoti ilsėtis ar dirbti kitur. Tai grynių gryniausias verslas.

Nors, mano nuomone, toks šventas dalykas kaip kūdikio gimimas neturėtų tapti verslu. Na, bet mes patys gydytojus prie to ir pripratinome. Šiais laikais verslas daromas iš visko.
Tai ne vien subjektyvi mano nuomonė. Iš patikimų šaltinių esu girdėjusi, kad pasamdyti ir iškviesti gydytojai nori, kad gimdymas baigtųsi kuo greičiu ir patys gydytojai pripažįsta, kad ne visada tai yra gerai.

ir pilnai pritariu, bet vaziuojant na ura - ne visad gali pakliut geras gydytojas, nepavarges ir "nenupirktas" kitos gimdyves tai paciai akimirkai, gerai kad man pavyko super - nemokejus gavau ir demesi, ir prieziura nerealia (tik del to, po to atsidekojom), tik ju deka, neplysau, nekirpo, po gimdymo galejau priziuret ne tik savo maziuke - bet ir palatos kaimynes (sukarpytos, suplesytos) leliu

Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."