Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

na jug visada bury turi buti balta varna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip smagu girdet geras zinias apie panevezio gimdymo namus, jau greit ir as ten leksiu biggrin.gif
beje sveikinu nauja mamyte!!!!
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 08 31, 12:22)
kaip smagu girdet geras zinias apie panevezio gimdymo namus, jau greit ir as ten leksiu biggrin.gif
beje sveikinu nauja mamyte!!!!

aciu 4u.gif
beje, viskas buvo daug papraščiau nei čia bei SM prikalbėta, prirašyta biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir aš šviežių atsiliepimų apie mūsų GN ax.gif . Pradedant gimdykla, ir baigiant po gimdyvine priežiūra, nusiskundimų neturiu thumbup.gif O viena kitą pikta teta tikrai buvo, bet čia niekis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigita @ 2009 09 01, 13:48)
Turiu ir aš šviežių atsiliepimų apie mūsų GN ax.gif . Pradedant gimdykla, ir baigiant po gimdyvine priežiūra, nusiskundimų neturiu thumbup.gif O viena kitą pikta teta tikrai buvo, bet čia niekis irnesakyk.gif

Ir aš neturiu nusiskundimų GN smile.gif Nors lyginant su tuo, kas ten buvo prieš 4 metus, tai krizė jaučiasi ir ten blink.gif
Beje, Vaigita, matau gimė mūsų vaikiukai tą pačią dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sveikinu visas jau sulaukusias savo vaikuciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Vaigita @ 2009 09 01, 14:48)

O tai galite tu piktu tetu pavardes parasyti?
Atsakyti
Sveikos

neuzilgo manes laukia CP, gal kas zinot kiek reiktu duoti uz CP? gal kas susiduret ax.gif
buciau dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2009 09 01, 16:43)
Ir aš neturiu nusiskundimų GN  smile.gif Nors lyginant su tuo, kas ten buvo prieš 4 metus, tai krizė jaučiasi ir ten  blink.gif
Beje, Vaigita, matau gimė mūsų vaikiukai tą pačią dieną   mirksiukas.gif

Tikrai bigsmile.gif įdomu kuriuo metu taviškis gimė, manasis tai 4.15 ryte biggrin.gif

QUOTE(Vuti @ 2009 09 01, 18:13)
Sveikutes  4u.gif
Sveikinu visas jau sulaukusias savo vaikuciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O tai galite tu piktu tetu pavardes parasyti?

Man,labai pikta pasirodė moteriškė, kuri maistą nešioja unsure.gif Viena tokia jau nemaloni buvo kad doh.gif doh.gif doh.gif Kas liečia medikus, tai viskas ok ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigita @ 2009 09 02, 15:18)
Man,labai pikta pasirodė moteriškė, kuri maistą nešioja unsure.gif Viena tokia jau nemaloni buvo kad  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kas liečia medikus, tai viskas ok ok.gif

drinks_cheers.gif aš irgi apturėjau malonumą su ta, kuri maistą nešioja, susidurt doh.gif suprantu, kad jos ten gauna mažai, o darbo daug, gal ir pikta... bet tai kuo čia gimdyvės kaltos blink.gif gerai, kad ten nieks nemaitina kas val, tai baika irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigita @ 2009 09 02, 14:18)
Tikrai bigsmile.gif įdomu kuriuo metu taviškis gimė, manasis tai 4.15 ryte biggrin.gif

Manoji gimė 14.21. Priėmė gyd. Žana Antanavičienė (labai liuks thumbup.gif Daktarytė)
Atsakyti
o gal kuri lankotės/lankėtės pas gyd. Babarskienę Smėlynės klinikoje? Laukiu atsiliepimų mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 03 rugsėjo 2009 - 14:47
Labukas visoms smile.gif . Norėjau paklausti dėl mokamu vienviečių palatų. Kaip ir pas ką reikia kreiptis dėl jų. Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Atsakyti