na jug visada bury turi buti balta varna
kaip smagu girdet geras zinias apie panevezio gimdymo namus, jau greit ir as ten leksiu
beje sveikinu nauja mamyte!!!!
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 08 31, 12:22)
kaip smagu girdet geras zinias apie panevezio gimdymo namus, jau greit ir as ten leksiu
aciu
beje, viskas buvo daug papraščiau nei čia bei SM prikalbėta, prirašyta
Turiu ir aš šviežių atsiliepimų apie mūsų GN . Pradedant gimdykla, ir baigiant po gimdyvine priežiūra, nusiskundimų neturiu O viena kitą pikta teta tikrai buvo, bet čia niekis
QUOTE(Vaigita @ 2009 09 01, 13:48)
Turiu ir aš šviežių atsiliepimų apie mūsų GN . Pradedant gimdykla, ir baigiant po gimdyvine priežiūra, nusiskundimų neturiu O viena kitą pikta teta tikrai buvo, bet čia niekis
Ir aš neturiu nusiskundimų GN Nors lyginant su tuo, kas ten buvo prieš 4 metus, tai krizė jaučiasi ir ten
Beje, Vaigita, matau gimė mūsų vaikiukai tą pačią dieną
Sveikutes
Sveikinu visas jau sulaukusias savo vaikuciu
O tai galite tu piktu tetu pavardes parasyti?
QUOTE(Vaigita @ 2009 09 01, 14:48)
Sveikos
neuzilgo manes laukia CP, gal kas zinot kiek reiktu duoti uz CP? gal kas susiduret
buciau dekinga uz atsakymus
neuzilgo manes laukia CP, gal kas zinot kiek reiktu duoti uz CP? gal kas susiduret
buciau dekinga uz atsakymus
QUOTE(erika9 @ 2009 09 01, 16:43)
Ir aš neturiu nusiskundimų GN Nors lyginant su tuo, kas ten buvo prieš 4 metus, tai krizė jaučiasi ir ten
Tikrai įdomu kuriuo metu taviškis gimė, manasis tai 4.15 ryte
QUOTE(Vuti @ 2009 09 01, 18:13)
Sveikutes
Man,labai pikta pasirodė moteriškė, kuri maistą nešioja Viena tokia jau nemaloni buvo kad Kas liečia medikus, tai viskas ok
QUOTE(Vaigita @ 2009 09 02, 15:18)
Man,labai pikta pasirodė moteriškė, kuri maistą nešioja Viena tokia jau nemaloni buvo kad Kas liečia medikus, tai viskas ok
aš irgi apturėjau malonumą su ta, kuri maistą nešioja, susidurt suprantu, kad jos ten gauna mažai, o darbo daug, gal ir pikta... bet tai kuo čia gimdyvės kaltos gerai, kad ten nieks nemaitina kas val, tai baika
QUOTE(Vaigita @ 2009 09 02, 14:18)
Tikrai įdomu kuriuo metu taviškis gimė, manasis tai 4.15 ryte
Manoji gimė 14.21. Priėmė gyd. Žana Antanavičienė (labai liuks Daktarytė)
o gal kuri lankotės/lankėtės pas gyd. Babarskienę Smėlynės klinikoje? Laukiu atsiliepimų