Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(vakare.lt @ 2009 08 05, 17:53)
Jei vaikui viskas gerai, aizku, kad ta lovyte paskui as ir namie visai norejau turet  ax.gif bet kaip jos sako, kas penkiolika minuciu pirmom dienom kudiki prie papo reik det, o paskui apsaukia, kad vaikas ne lovytej.... tada nusiteik jau kaip nori  blink.gif  biggrin.gif na ir jau beveik keturi metai praejo, gal tobuleja ir personalo nuotaikos  cool.gif

dabar atvirkščiai - liepia šalia guldytis smile.gif tik va pogimdyviniam sakyčiau esi pamirštas -pirmą parą po rytinės vizitacijos NIEKAS nebuvo užėjęs iki 22 val. vakaro.Dzin vadinasi. Personalo mažai, darbo daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 08 05, 23:59)
dabar atvirkščiai - liepia šalia guldytis smile.gif tik va pogimdyviniam sakyčiau esi pamirštas -pirmą parą po rytinės vizitacijos NIEKAS nebuvo užėjęs iki 22 val. vakaro.Dzin vadinasi. Personalo mažai, darbo daug unsure.gif

tikrai taip verysad.gif mano kolegė prieš mėnesiuką gimdė, tai sakė, kad niekam tu pogimdyvinėj esi neįdomus schmoll.gif ypač nekaip jaučiasi pirmagimius turinčios mamytės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laume* @ 2009 08 06, 12:45)
tikrai taip  verysad.gif  mano kolegė prieš mėnesiuką gimdė, tai sakė, kad niekam tu pogimdyvinėj esi neįdomus schmoll.gif ypač nekaip jaučiasi pirmagimius turinčios mamytės unsure.gif

nu gal cia nuo zmogaus priklauso, nuo nusiteikimo, kai tik pagulde i pogimdyvine - iskart pasake - kai ko reiks, truks ar pan - spaust ta mygtuka - ateis - kiek kartu pagalbos reikejo man ar kaimynei - tiek pasinaudojom - tad netruko demesio schmoll.gif , priekaistas tik tas - kad galejo lankytojus ribot, pas mane buvo tik vyras ir tai neilgai, tevai atvaziavo ir sunu mano atveze supazindint su sesute - pabuvo 10 min, o va pas ja nuolat ciugliais ejo, drauges, uosviai, girtas vyras doh.gif , da viena padruzke su vaiku 9 men tiesiai is infekcines ligonines - tipo leliaus pazet jos, nes kai grys namo - nebegales lankyt blink.gif , o prie tos pacios keliones is ligonines ir uzsuko doh.gif .
Aisku, gal kas ir pries - bet manau kad anksciau geriau budavo (kai sunu gimdziau - i palata pas gimdyve leisdavo tik vyra, o jei jo ner - mama, zodziu viena asmeni) blush2.gif
Atsakyti
o Panevėžyje pogimdyvinėse palatose po dvi gulima g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 08 06, 13:16)
o Panevėžyje pogimdyvinėse palatose po dvi gulima g.gif

gali issipirkt kad guletum viena, bet kai as gimdziau - kazkaip labai daug gimdymu buvo, privacios buvo pilnos, o po viena netilpo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš gimdžiau Panevėžyje 07.25. Pirmą gimdžiau Kaune. Tai man prisiminimai iš antro gimdymo kaip iš filmo. Daktarė, akušerė ir seselės nuolat padeda, pataria, informuoja, jokių nusiskundimų, ilgiausiai viena gimdykloje buvau gal 5 minutes, tikrai neilgiau. O pogimdyvinė priežiūra visiškai normali: moterų daktarė, kūdikių daktarė, retkarčiais vyriausioji seselė. Tiesa, gulėjau viena dvigulėje - susimokėjau už papildomą lovą. Vyras beveik visą laiką buvo kartu, tik vakarais važiuodavo pas mažylį miegoti. Išvažiuodama norėjau atsidėkoti vyr. seselei, tai vos neįsižeidė, kad pinigų siūlau, neėmė. Taigi TIK geri atsiliepimai man iš Panevėžio ligoninės. Po pirmo gimdymo visais Dievais prisiekinėjau, kad daugiau negimdysiu, o dabar tai ir trečią iškentėčiau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 06, 12:56)
nu gal cia nuo zmogaus priklauso, nuo nusiteikimo, kai tik pagulde i pogimdyvine - iskart pasake - kai ko reiks, truks ar pan - spaust ta mygtuka - ateis - kiek kartu pagalbos reikejo man ar kaimynei - tiek pasinaudojom - tad netruko demesio schmoll.gif

esmė tame, kad man gali pasirodyt , kad aš viską darau gerai ir nereikia jų kviest rolleyes.gif
o dėl lankytojų-tai reikėjo paprašyt akušerių, kad perspėtų tą moteriškę mirksiukas.gif

QUOTE(DaMy @ 2009 08 06, 13:38)
Po pirmo gimdymo visais Dievais prisiekinėjau, kad daugiau negimdysiu, o dabar tai ir trečią iškentėčiau smile.gif)

drinks_cheers.gif mano mintis parašei smile.gif aš jau dabar antrą gimdymą pamiršau, o va pirmo turbūt niekada nepamiršiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 08 06, 15:59)
esmė tame, kad man gali pasirodyt , kad aš viską darau gerai ir nereikia jų kviest rolleyes.gif
o dėl lankytojų-tai reikėjo paprašyt akušerių, kad perspėtų tą moteriškę mirksiukas.gif

tai gal ir taip, bet zinai - niekam nerupi zinai tu ar ne, vaikas nerekia - reiskias viskas gerai thumbup.gif , o kai maniske buvo pradejus rekt labai - tai tuoj prisitate komanda zet ar nekankinu vaiko, kas jam nutiko blush2.gif , ir pirma kart keisdama pampi kazkaip man nedrasu buvo - kvieciausi kad padetu - vistik mergaite, nzn kaip priziuret - su bernu viskas paprasciau buvo - viskas pavirsiuje - nuplovei ir baigta unsure.gif - tai be kazkokiu ten nepasitenkinimu paaiskino, parode thumbup.gif

Aisku galejau, bet kazkaip nzn gal nedrasu buvo - va to reikejo kad pacios susiprastu ir nepriimtu, nesinorejo man kazkokia skundike but ir pasirodyt kad nesugebu apsigint, nors matomai nesugebu unsure.gif
Atsakyti
man jau baisu darosi nezinosiu kaip maziuku pasirupint..tikiuosi kad paaiskins kasnors..baisu nuskriausti ar iki galo nepadaryt kazko..as jau dabar galvoju..ir literaturos daug skaitau ir info renku bet jos juk negana kai ateina praktika tos zinios lyg isgaruoja.o be to pagal jusu pasakojimus ir pagal literatura visiskai kitaip viskas..na kaip cia pasakius tikrove yra tikrove o knygos yra knygos g.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 06, 20:11)
man jau baisu darosi nezinosiu kaip maziuku pasirupint..tikiuosi kad paaiskins kasnors..baisu nuskriausti ar iki galo nepadaryt kazko..as jau dabar galvoju..ir literaturos daug skaitau ir info renku bet jos juk negana kai ateina praktika tos zinios lyg isgaruoja.o be to pagal jusu pasakojimus ir pagal literatura visiskai kitaip viskas..na kaip cia pasakius tikrove yra tikrove o knygos yra knygos g.gif

tai GN nelauk kol paaiskins viska - drasiai klausk mirksiukas.gif - tikrai pades, geriau jau pasirodyk kvailai kokiu klausimu - nei kad pergyvenk nezinodama mirksiukas.gif
Kai paprasiau kad parodytu kaip mergaitei sikniuka nuplaut - tai iskart klause - tipo pirmas vaikas - nu paaiskinau kad ne pirmas, bet su berniuku buvo kitaip, be to tai buvo seniai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 08 06, 20:16)
Kai paprasiau kad parodytu kaip mergaitei sikniuka nuplaut - tai iskart klause - tipo pirmas vaikas - nu paaiskinau kad ne pirmas, bet su berniuku buvo kitaip, be to tai buvo seniai cool.gif

aš irgi prašiau, kad parodytų kaip berniuką nuplaut mirksiukas.gif tikrai mielai parodo ir atsako į visus klausimus smile.gif
Atsakyti
tai tada gerai nes bijau susidurti su abejingumu blush2.gif
o dar labiau bijau buti bloga mama nestuke.gif
Atsakyti