Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(vaidilute_ @ 2009 07 30, 19:25)
  ir ant kepurytes issiuvinejau (ne pati biggrin.gif ) varda.

oi kaip miela biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 07 30, 22:14)
oi kaip miela biggrin.gif

dekui ax.gif ideja isgirdau is draugu pazystamu istorijos, jiems tokia dovanele kazkas padovanojo, ant kepurytes, ir viso komplektuko issiuvinejo varda, na manau labai grazi suasmeninta dovanele wub.gif , tai nusprendziau pati save taip nudziugint biggrin.gif ir po kepuriuka dovanosiu savo dviem bendradarbem lenkaitem kuriuos irgi laukiasi nestuke.gif , beveik kartu visos ir gimdysim biggrin.gif tik as pirmoji iseinu i dekretines, irgi uzrasiau vardus, nors nesam labai geros drauges, bet labai smagu darbe buvo pilvukais pasidziaugt thumbup.gif
greiciau namo.... 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtumėt atsakyti kaip nestuke.gif su higiena ir žarnyno išplovimu prieš gimdymą?
Atsakyti
Man asmeniškai, didelei mano nuostabai, nedarė nieko. Tiesiai į gimdyklą ir tiek smile.gif Ir tikrai dėl to problemų nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2009 08 05, 11:38)
...žarnyno išplovimu prieš gimdymą?

jei klausi apie klizmą, tai nieks jos nebedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linceone @ 2009 08 05, 12:55)
jei klausi apie klizmą, tai nieks jos nebedaro mirksiukas.gif

jo nebedaro doh.gif , ale naturalu viskas, bet mano nuomone pries viska reikia susitvarkyt tada paciai, arba jei ka, nusipirkt ir paprasyt kad padarytu ligoninej atvykus g.gif . na as dar nepatyriau ax.gif , bet planuoju susitvarkyt ir but pasiruosus biggrin.gif

beje gal kas zinot kokie si menesi daktariukai neisvyke atostogu, man reiks prisiregistruot pas kazkuri, arba jei nezinot gero, sakykit pas kuri geriau neit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 08 05, 13:29)
jo nebedaro doh.gif  , ale naturalu viskas, bet mano nuomone pries viska reikia susitvarkyt tada paciai, arba jei ka, nusipirkt ir paprasyt kad padarytu ligoninej atvykus  g.gif . na as dar nepatyriau  ax.gif , bet planuoju susitvarkyt ir but pasiruosus biggrin.gif

ligoninėj manau nedarys tau, kad ir savo turėtum unsure.gif o man kažkaip matyt nuo nervų ir taip viskas išsivalė, tai aš kažkokio didelio diskomforto nejaučiau rolleyes.gif o be to galvoju jos ten tiek prisižiūri, kad niekuo jų nenustebinsi cool.gif
Atsakyti
Kadangi jau gandrai galvoje sukasi, uzsukau ir as "pletku" paskaityti, bet beveik per keturis metus niekas nepasikeite verysad.gif tik kainos gal....
Gimdziau susitarusi is anksto, gydytoja padejo, del to ne kiek nesigailiu, nes buvo pirmas kartas, o ir akusere auksiniu ranku pasikviete, va jai be galo esu dekinga po siai dienai... ir blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet skolinga, kadangi kai domejausi apie "apsimokejima" visos mokejusios sake, kad duodi gydytojai, o jos veliau pasidalina, o dabar jau ketvirtus metus vis jauciuosiu skolinga pries akusere doh.gif na ir vardo jos kaip ir daug is cia pasisakiusiu - nezinau blush2.gif
Kai reiks gimdyt antra karta (tikiuosi bus toks pat lengvas kaip ir pirmas) pinigus (kaip atsidekojima) duosiu tik akuserei, dar kad ta pati pasitaikytu (tokia apkuni moteriske smile.gif ) tai dvigubai biggrin.gif
Del prieziuros palatoje po gimdymo geru zodziu visiskai neturiu schmoll.gif tik vienai seselei, kuri pamacius mane verkiancia po nemigo ir mazosios rekimo nakties su nugrauztais speneliais pamoke kaip teisingai paduot kruti, o daugiau tai kaip kalejime: pagimdo ir nori, kad pienas upem begtu.... ko cia drybsot su tais vaikais, jiem lovytes ir stovi, kad ten guldytumet..... brrrrr, net siandien prisiminus baisu doh.gif geriau pagimdai ir jei viskas tvarkoj ne i palata, o namolio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2009 08 05, 16:45)
*Kai reiks gimdyt antra karta (tikiuosi bus toks pat lengvas kaip ir pirmas) pinigus (kaip atsidekojima) duosiu tik akuserei, dar kad ta pati pasitaikytu (tokia apkuni moteriske  smile.gif  ) tai dvigubai  biggrin.gif
*Del prieziuros palatoje po gimdymo geru zodziu visiskai neturiu  schmoll.gif  tik vienai seselei, kuri pamacius mane verkiancia po nemigo ir mazosios rekimo nakties su nugrauztais speneliais pamoke kaip teisingai paduot kruti, o daugiau tai kaip kalejime: pagimdo ir nori, kad pienas upem begtu.... ko cia drybsot su tais vaikais, jiem lovytes ir stovi, kad ten guldytumet..... brrrrr, net siandien prisiminus baisu  doh.gif geriau pagimdai ir jei viskas tvarkoj ne i palata, o namolio  tongue.gif

*dėį šito visu 100 proc sutinku drinks_cheers.gif mes irgi akušerei atsilyginom po visko, nes superinė papuolė thumbup.gif
*dėl antro pasisakymo, tai gal man taip papuolė, bet irgi negaliu pasiskųsti, nes nėra kuo biggrin.gif viską paaiškino, pamoko, jei reikia rolleyes.gif paklausdavo ar pienuko yra... nebent slaugutės ne visos supratingos papuolė, bet kažkaip net ir jos neerzino, nes turėjau kuo džiaugtis, o jos tegul pasiunta irnesakyk.gif ir tos lovytės kūdikiams man visai normalios, gu ne amžinai jose miegot reik biggrin.gif šiaip tai daug kas nuo mamos nusiteikimo priklauso, manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linceone @ 2009 08 05, 17:03)
* ir tos lovytės kūdikiams man visai normalios, gu ne amžinai jose miegot reik biggrin.gif šiaip tai daug kas nuo mamos nusiteikimo priklauso, manau ax.gif

Jei vaikui viskas gerai, aizku, kad ta lovyte paskui as ir namie visai norejau turet ax.gif bet kaip jos sako, kas penkiolika minuciu pirmom dienom kudiki prie papo reik det, o paskui apsaukia, kad vaikas ne lovytej.... tada nusiteik jau kaip nori blink.gif biggrin.gif na ir jau beveik keturi metai praejo, gal tobuleja ir personalo nuotaikos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2009 08 05, 17:53)
Jei vaikui viskas gerai, aizku, kad ta lovyte paskui as ir namie visai norejau turet  ax.gif bet kaip jos sako, kas penkiolika minuciu pirmom dienom kudiki prie papo reik det, o paskui apsaukia, kad vaikas ne lovytej.... tada nusiteik jau kaip nori  blink.gif  biggrin.gif na ir jau beveik keturi metai praejo, gal tobuleja ir personalo nuotaikos  cool.gif

nu keistai jums cia papuole, mane kai kai parveze i palata buvo apie 12 nakties, sakau guldykit mergyte i ta lovyte, tai akusere tik akis ispute - tipo tu ka, vaikas 9 men tavy buvo, tave uode, girdejo, o dabar imsi ir atskirsi - sako nemiegos ji taip, ir imontavo ja salia, tad ir likau iki ryto be miego, nes bijojau nuspausti, o pavargus nerealiai buvau blush2.gif Ir tikrai negirdejau ne vieno priekaisto kad vaikas lovoje su manimi, nors ir stengdavaus i lovyte det, kad pati prisnusciau be baimes nugult blush2.gif
Atsakyti
o man ne tik kad liepe salia guldytis,bet ir ta pacia anklode uzsikloti save ir mazyle,nes taip jai silciau. Nes as dukryte salia pasiguldziau ir kita anklode uzklojau,tai gydytoja liepe su ta pacia klotis. O kai ziema,salta,dauguma prie saves guldesi ir tikrai niekas nieko nesake
Atsakyti