Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

Tai tik pagimdau ir iš karto savus rūbus duot?

Man tai negaila, gal tik lengviau, kai nereikia tuo metu rūpintis smile.gif

QUOTE(Kriiste @ 2009 07 16, 15:15)
reikia turet mirksiukas.gif , nors jei ekstra koks atvejas - nemanau kad vaikiuka nuoga paliks  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(DaMy @ 2009 07 16, 15:02)

Gali neturėt. Aprengs valdiškais unsure.gif bet negi to nori?
Atsakyti
O man jie visai nieko smile.gif

QUOTE(dark @ 2009 07 16, 16:37)
Gali neturėt. Aprengs valdiškais  unsure.gif  bet negi to nori?

Atsakyti
man tai savi vaikucio rubeliai daug mielesni nei ligonines,o ir sau bent jau chalatas tai mielesnis buvo. Na aisku jei savo neturi,tai tada nieko ir nelieka,tik valdiski
Atsakyti
QUOTE(DaMy @ 2009 07 16, 16:02)

man pries gimdyma prase paduot berods, o gal kai pagimdziau, vaikas gleby, o vyras rubelius padave, prase dar dregnu serveteliu vaikui nuvalyt - bet neturejau (net nepagalvojau kad reiks) - tada savo paeme blush2.gif
Atsakyti
Na del rubeliu tai suprantu aisku reikia savo turet biggrin.gif , juk ir mieliau savi wub.gif , bet kad net serveteliu iskart po gimdymo paprase, tai jau idomiai skamba g.gif ..
Na uz triju savaiteliu gryztu atgalios i tevyne, eisim i poliklinika registruotis pas koki daktariuka, ir lauksim didziosios dienos biggrin.gif mergaites o nemuno gatves poliklinika vaisktot, ar kokia?? gal rekomenduotu kuri pas koki daktariuka registruotis man?? ax.gif
Ir gal kuri panasiai jau laukias, vaiksto i kokius kursus, ar vyksta jie kur?? labai daug visko susizinot ir issiaiskint reikes gryzus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 07 17, 12:50)
Na del rubeliu tai suprantu aisku reikia savo turet biggrin.gif , juk ir mieliau savi wub.gif , bet kad net serveteliu iskart po gimdymo paprase, tai jau idomiai skamba g.gif ..

nieko čia keista, juk tom servetėlėmis vaikiuką nuvalo, nes nebemaudo jų niekas. Turėt reikia, GN visai nuskurdę, akušerės net muilo nevisada turi rankoms nusiplaut doh.gif
Atsakyti
ir rubeliu,ir serveteliu,ir sauskelniu,ir zinduko ir tepaliuko,na viska dabar reikia savo tureti. O sau taip pat reikia visko ir paketu,ir tepaliuku,ir pientraukes. Na tik lova ir patalyne duoda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na dar valgyti biski,kad ir nelabai koks maista,bet duoda,bet savo vistiek reikia dasidurt,o beto ir skaniau savo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aiskumelis tada...susivesiu viska tada,zinojau apie visu pampersus ir savo higienos reikmenis, cia normalu, smile.gif bet kazkaip maniau kad maudo maziukus blush2.gif manau greit jau reikes ir patalyne savo veztis biggrin.gif
Atsakyti
Vienos akuseres gali ka tik gimusi vaikuti nuvalyti valdisku vistyklu kitos nuvalo servetelem maudyti tikrai nemaudo, rubelius reikia tureti savo is kart gali paduoti akuserei juos kai ateini i gimdykla, nes akusere juos pasideda prie sildymo lempos po kuria deda vaikuti kol ji aprengia na jei savo rubeliu neturesit tai sauskelnes uzdes ir pradziai suvystis i vystykla valdiska. TIkrai rubeliai neisitepa, nes vaikutis gimsta ganetinai svarus ir tikrai pakanka ji tik su vystiklu nuvalyti. Sekmes mamytes.
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 07 17, 14:47)
ir rubeliu,ir serveteliu,ir sauskelniu,ir zinduko ir tepaliuko,na viska dabar reikia savo tureti. O sau taip pat reikia visko ir paketu,ir tepaliuku,ir pientraukes. Na tik lova ir patalyne duoda biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif na dar valgyti biski,kad ir nelabai koks maista,bet duoda,bet savo vistiek reikia dasidurt,o beto ir skaniau savo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , tik kas del maisto tai keista buvo, kai man atnese prie mesos patiekalo misraine burokeliu su zirneliais g.gif ir nespejus man nei prasiziot is karto sesute patare zirnelius isrinkti ir nevalgyti ax.gif , kad pilvo nepustu.
Atsakyti
na pientraukiu nepirkau tikiuosi apsieiti ir be jo g.gif , jei jau prireiks tada ir isigysiu, daugiau jau viska turiu, as net nenoreciau kad aprengtu valdiskais, isrinkau graziausius ir mieliausius, kad aprengtu mano naujagimiuke wub.gif ir ant kepurytes issiuvinejau (ne pati biggrin.gif ) varda.
Atsakyti