kokios geros naujienos!! palatos kaina tikrai prieinama, 100lt parai. kad tik butu laisvu tada tikiuosi deje mano gydytojas pas kuri lankiausi privaciai iseina atostogu ir grys likus gerai savaitei iki gimdymo, kazin kur lankytis reikes gal kas kanors rekomenduotu, kaip jau issiaiskinau man nuo 28sav priklauso nemokamas gydymas ir prieziura, tai paskutinem savaitem nestumo gal jau ligoninen ir reikia vaiksciot, ar kaip viskas vyksta nelabai zinau nes visa nestuma praleidau Airijoj, cia kitokia sistema
Papildyta:
Na, šiaip gali eiti į eilinę polikliniką ir ten registruotis pas bet kurį gydytoją nuo 28 savaitės. Į ligoninę važiuoji tik gimdyti, o šiaip lankaisi pas prižiūrintį gydytoją, nebent kokį kitą privatų susirastum, kuris jau tave ir ligoninėje vėliau priimtų, bet šiaip visi jie turi savo klinikas, poliklinikas, kur dirba eilines darbo valandas.
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 06 18, 19:10)
kokios geros naujienos!! palatos kaina tikrai prieinama, 100lt parai. kad tik butu laisvu tada tikiuosi deje mano gydytojas pas kuri lankiausi privaciai iseina atostogu ir grys likus gerai savaitei iki gimdymo, kazin kur lankytis reikes gal kas kanors rekomenduotu, kaip jau issiaiskinau man nuo 28sav priklauso nemokamas gydymas ir prieziura, tai paskutinem savaitem nestumo gal jau ligoninen ir reikia vaiksciot, ar kaip viskas vyksta nelabai zinau nes visa nestuma praleidau Airijoj, cia kitokia sistema
Tikrai tikiu, kad tokia tema jau kalbėta, bet gal galite pasakyti naujausias žinias. Su kokiais gydytojais geriausia tartis, kokie įkainiai? Ar su akušere atskirai kalbama, ar gydytoja(s) pats turi kokią savo globotinę? Iš anksto dėkui už atsakymus.
Aš su tuo pačiu klausimuku užsukau, nors manau, kad jau daug apie tai šnekėta buvo. Bet gal nesunku būtų pasikartoti, kokie gydytojų įkainiai, o ypač, kas liečia CP?
Manau, kad teks tau išsiaiškinti pačiai ir man papasakot )) O į mokamą palatą taikysi?
QUOTE(Inga666 @ 2009 06 24, 13:29)
Aš su tuo pačiu klausimuku užsukau, nors manau, kad jau daug apie tai šnekėta buvo. Bet gal nesunku būtų pasikartoti, kokie gydytojų įkainiai, o ypač, kas liečia CP?
nors gimdžiau prieš du metus, bet noriu pasidalinti savo patirtimi. Bandžiau tartis su savo gydytoja, kad ji dalvautų, tačiau nustatytą datą mano gydytoja planavo išvykti į užsienį. Galiu drąsiai pasakyti - dėl to nei kiek nesigailiu. Nors gimdžiau dviem savaitėmis anksčiau ir tikrai sunkiai, bet ir antrą kartą neieškočiau ir iš karto nesitarčiau. Žinoma, man labai nepasisekė su tuo metu budinčia gydytoja (nepamenu jos pavardės, lyg iš A raidės, bet tikrai ne Antanavičienė). Žiauri boba, jai tik dirbti kalėjime, bet akušerė buvo super, o pačios gydytojos ten nelabai ir reikėjo. Tiesa, mano mama tai gydytojai įdėjo į kišenę 100 litų, tai ji man liepė suleisti nuskausminamų, nuo kurių man dar blogiau buvo. Žodžiu, gailiuosi, kad jai padavėm, geriau būtumėm atsilyginę akušerei, kurios, labai gaila, bet nei vardo, nei pavardės nepamenu. Ir kuri jokiais būdais nieko neėmė. Bet, aišku, galėjome ją nudžiuginti ir vėliau, na dabar, deja, jau vėlu...
Manau, kad geram žmogui galima atsilyginti ir po to.