Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys III dalis (tęsinys),

QUOTE(DaMy @ 2009 06 16, 15:20)
Sveikos,

dairausi ligoninės gimdymui. Vat pasiskaičiau Pasvalio skyriaus vertinimų, dabar čia užėjau.

Pasakykit, kas ypatingo tose mokomose palatose, kurios 100 lt kainuoja? Yra atskiras dušas? Telikas? Lova vyrui?

Iš anksto labai dėkui už informaciją.

Sveikute,

as gimdziau 2007 m. gale, pirkome ta palata, tik ji tada kainavo parai - 50 lt. Pati palata buvo gana nemaza, o joje: pusantrine lova mamytei, isskleidziamas odinis fotelis su pataline teciui, spintele, staliukas su ratukais, telikas, saldytuvas, vystymo stalas, kede ir kriaukle. Vonios kambaryje: tualetas, bide, duso kabina ir kriaukle. Na mums labai patiko, jokiu svetimu - privatu, higieniska.
Dabar ta palata kainuoja jau 100 lt. as pati tureciau gimdyti sia savaite ir tikrai ta palata pirksim, kad tik butu laisva (nes jos tokios berods tik 2, ir dar 2 siek tiek paprastesnes be teliku ir dusas dviems palatoms). Tai tiek, sekmes gimdant biggrin.gif
Atsakyti
Vai dėkui dėkui už informaciją. Oi tai čia tau sėkmės linkėt reikia, gal pagimdžius užeik pasipasakot, kokia dabar situacija smile.gif Man tai dar tik už daugiau nei mėnesio.

O su daktare/daktaru kokia nors esi susitarus?

QUOTE(Jurguga @ 2009 06 16, 16:10)
Sveikute,

as gimdziau 2007 m. gale, pirkome ta palata, tik ji tada kainavo parai - 50 lt. Pati palata buvo gana nemaza, o joje: pusantrine lova mamytei, isskleidziamas odinis fotelis su pataline teciui, spintele, staliukas su ratukais, telikas, saldytuvas, vystymo stalas, kede ir kriaukle. Vonios kambaryje: tualetas, bide, duso kabina ir kriaukle. Na mums labai patiko, jokiu svetimu - privatu, higieniska.
Dabar ta palata kainuoja  jau 100 lt. as pati tureciau gimdyti sia savaite ir tikrai ta palata pirksim, kad tik butu laisva (nes jos tokios berods tik 2, ir dar 2 siek tiek paprastesnes be teliku ir dusas dviems palatoms). Tai tiek, sekmes gimdant biggrin.gif

Atsakyti
O as po gimdymo turejau kaip ir sauskelnes bet panasiau i kelnaites.:)Uzsitrauki ir laisvai gali vaikscioti ir jaustis.smile.gif Nes is po nakties atsikeldavau visa "paplaukus" naudodama iklotus po gimgymo. Man iklotai sukele tik nepatoguma...
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 06 15, 20:13)
Nereiks tau nieko moket i ligoniu kasa. Tuo labiau, kad jau kaip matau tau yra 28 nestumo sav. Svarbiausia grizus, prisiregistruoti i poliklinika. Ten susitvarkyti popierius.

Sveikute, Saulyte, tu visiskai teisi, mano mama nuvyko tiesiai i ligoniu kasa kaip viena panele ir pasiule cia ir viska issiaiskino, nuo 28 nestuke.gif sav, ir iki 56d viskas priklauso nemokamai, vistik lietuvos piliete esu biggrin.gif labai geros naujienos!
Beje gal kuri zino is tiesu apie privacias palatas nes as irgi planuoju pasiimt, juk jaukiau vienai palatoj, ypac jei dar yra vyrui kusete isitaisyt, tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien apsilankiau pas skyriaus vedėją Petrauska. Labai bijojau susitikimo, nes pirmą kart pas jį ėjau (kartą kai gulėjau pataloginiame, tai toks piktas diedukas buvo atėjes, galvoju,kad tik nebūtų tas pats doh.gif ).
Bet likau laaaaabai patekinta, tiek priėmimu, tiek informacijos pateikimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 06 17, 19:22)
Šiandien apsilankiau pas skyriaus vedėją Petrauska. Labai bijojau susitikimo, nes pirmą kart pas jį ėjau (kartą kai gulėjau pataloginiame, tai toks piktas diedukas buvo atėjes, galvoju,kad tik nebūtų tas pats doh.gif ).
Bet likau laaaaabai patekinta, tiek priėmimu, tiek informacijos pateikimu thumbup.gif

oi, Petrauskas tikras saunuolis ir fainuolis wub.gif wub.gif wub.gif , niekad nebuciau apie ji kaip apie pikta dieduka pagalvojus lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 17, 20:15)
oi, Petrauskas tikras saunuolis ir fainuolis wub.gif  wub.gif  wub.gif , niekad nebuciau apie ji kaip apie pikta dieduka pagalvojus lotuliukas.gif )

na aš kai gulėdama pataloginiame vieną temačiau, tai ir bijojau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
O tu su juo tariesi gimdymo priežiūrai? Ar tik šiaip lankaisi kaip pas eilinį gydytoją?

QUOTE(jurguliux @ 2009 06 17, 20:19)
na aš kai gulėdama pataloginiame vieną temačiau, tai ir bijojau blush2.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(DaMy @ 2009 06 17, 20:39)
O tu su juo tariesi gimdymo priežiūrai? Ar tik šiaip lankaisi kaip pas eilinį gydytoją?

esu iš kito rajono, lankausi privačiai, ir gavau siuntima pas ji, kad idėmiau viską apžiūrėtu su "geresniu" echoskopu...nesitariau gimdymui ir jei viskas bus gerai nesitarsiu... buvo placentos pirmeiga, bet patvirtino,kad viskas gerai, tai bent dėl to nereiks cezario
tik lelka sedi, todel vyksiu dar veliau pas ji, tada bus matyt kokiu veiksmu imsimes g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 06 17, 16:04)

Beje gal kuri zino is tiesu apie privacias palatas nes as irgi planuoju pasiimt, juk jaukiau vienai palatoj, ypac jei dar yra vyrui kusete isitaisyt, tai isvis thumbup.gif

gimdziau 2008 08 07, palata uzsisakiua, kai tik nuveze i gimdykla. Prasyti akuseres reikia. Gulejau nuo ketvirtadienio iki sestadienio ryto, uz 2 paras sumokejom 100 lt.

kas del vyro, jis nebuvo ne viena nakti po gimdymo. ir dizaugiuosi. Kadangi K musu pirmas vaikelis, tai nei as, nei jis nemokejom elgtis... Pirmaja nakti MB paprase savo pusesere (del ko labai dizaugiuosi wub.gif nes jos antrai mergaitei jau beveik 1 m buvo, tai dar nieko nepamirsus, kaip su naujagymiais elgtis ax.gif ) antra nakti - mama pasiliko...

Atsakyti
Na as dar tik ruosiuosi gimdyti, bet zinau, kad jau nuo s.m. balandzio 1d. tos geros palatos parai 100lt.
Atsakyti
Girdėjau ir aš tokias naujienas. Bile tik laisvos būtų, susimokėsiu, kad tik nereiktų į tualetą per visą koridorių lakstyt.

QUOTE(ssimmsi @ 2009 06 18, 16:14)
Na as dar tik ruosiuosi gimdyti, bet zinau, kad jau nuo s.m. balandzio 1d. tos geros palatos parai 100lt.

Atsakyti