Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(violence @ 2009 03 15, 17:39)
mano sausa ir jautri tai CC naudoju rytais CM vakare smile.gif  mirksiukas.gif

o CC neissausina odos? viskas normaliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 14:57)
o ar daug pirkai tada pas ji? na man idomu kiek tada svere tavo siuntinukas mazdaug  g.gif

1.9 kg.

QUOTE(violence @ 2009 03 15, 18:39)
dar dėl kapsulių  rolleyes.gif užsidegiau dvejų pokelių, na 100, nes rekomenduoja jas naudot 1-3mėn po 2 vakarui  rolleyes.gif

Kad sakyčiau vienos dėžutės pradžiai į valias būtų g.gif Ir net po vieną ampulę 28 dienas būtų galima tepti. Blogiau tikrai nebus.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 15, 17:49)
o CC neissausina odos? viskas normaliai?  g.gif

šiaip aš jo velniškai bijojau ir iš pradžių kas dien nenaudojau ax.gif bet vis skaitant hauschkos psl kur ankščiau buvo įmestas apie jo filosofiją tuo labiau drąsos įgijau lotuliukas.gif blogo nieko nedaro schmoll.gif man normaliai 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 15, 17:53)
Kad sakyčiau vienos dėžutės pradžiai į valias būtų g.gif Ir net po vieną ampulę 28 dienas būtų galima tepti. Blogiau tikrai nebus.

ačiū 4u.gif vis labiau linkstu prie vienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 15, 15:00)
aciu labai  mirksiukas.gif

nera uz ka smile.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 03 15, 15:22)
Nelabai draugauju su anglu kalba  blush2.gif
gal kas galetu trumpai pakomentuoti Dr. H. filosofijos punktus? na pacius pagrindinius dalykus... Busiu labai dekinga  notworthy.gif

Hauschka liepia nenaudoti naktiniu kremu, odai reikia nakti ilsetis, o kremai ja tik apkrauna.
Nereikia odos sveisti, ji ne vonios grindys biggrin.gif
Ir ju produktai tarsi skatina oda pacia sau padeti. Na kad oda yra protinga, jei per daug lepini, ji visai aptingsta... nereikia krauti daug priemoniu, tik paprasta prieziura.. rolleyes.gif
Cia tokie pagrindiniai ir kurie man labiausiai istrigo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 20:01)
nera uz ka  smile.gif

Hauschka liepia nenaudoti naktiniu kremu, odai reikia nakti ilsetis, o kremai ja tik apkrauna.

tai ka daryti nakti? doh.gif nes man ja vakare nuprausus siek tiek sausina, bandziau roziu hidrolata purksti, tai visa oda paraudus nuo jo buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 15, 20:17)
tai ka daryti nakti? doh.gif  nes man ja vakare nuprausus siek tiek sausina, bandziau roziu hidrolata purksti, tai visa oda paraudus nuo jo buvo  g.gif

jei anksciau naudojot naktinius kremus, tai siulo tas kapsules nakciai pereinam laikotarpiui bandyti mirksiukas.gif (bet cia jau brandziai odai unsure.gif ). O siaip galima pakeisti Cleansing Milk'u tuomet g.gif Ir dar man tonikas netiko, zandai raudoni budavo, per stiprus man blush2.gif nenaudoju visai, nes manau kad tonikai tik pinigu melzimui skirti blush2.gif

Man netiko CC nes sausino ir kazkodel mano poros prasiplete, kai anksciau ju is viso matyti nebuvo blink.gif tai as nustojau naudoti ir ieskau kitu priemoniu unsure.gif

Gal zinot ar galejo taip atsitikti nuo kokiu nors priemoniu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 15 kovo 2009 - 19:23
QUOTE(violence @ 2009 03 15, 18:39)
mano sausa ir jautri tai CC naudoju rytais CM vakare smile.gif  mirksiukas.gif

Jau ne pirmą kartą skaitau, kad CC naudojate rytais, gal galite paaiškinti kam rytais taip valyti tą veidą, juk niekur labai jis neišsipurvino ? ir kiekvieną rytą CC? ax.gif Kol kas aš vandeniu nuplaunu, švarus jis pas mane g.gif
Aš dar nebandžiusi Hauschkos kosmetikos, tik ruošiuosi nuvažiuoti į Stepono g. nusipirkti pabandymui ax.gif žodžiu nepatyrusi, todėl ir klausimai tokie, gal kam pasirodys keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 19:01)
Naujo uzsakymo salygos paliekamos senos tik perkancioms viena prekyte siuntimo mokestis bus 5 lt

Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete. Aciu

as jungciausi ax.gif tik dar negaleciau pasakyti tikslaus prekiu kiekio, 2 tai tikrai.
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 03 15, 11:22)
Butu faina, jei atsilieptu tos, kurioms nuo roziu kremo pleiskanojo oda  blush2.gif

o kaip pasireiske pleiskanojimas? uztepus nupleiskanodavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 15 kovo 2009 - 20:03
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 19:01)
Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete. Aciu

as irgi turbut jungciausi, greiciausiai su viena prekyte, jei daugiau neprigalvosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 15, 21:00)
Jau ne pirmą kartą skaitau, kad CC naudojate rytais, gal galite paaiškinti kam rytais taip valyti tą veidą, juk niekur labai jis neišsipurvino ?

Mano oda riebi, tai niekaip negalėčiau veido tik su vandeniu nuprausti schmoll.gif
Atsakyti
jei balandzio pradzioj manau ir as jungsiuos 1-2 prekes jei niekas nesikeis
priminkite is kurio puslapio uzsakinesite?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 15, 20:50)
jei balandzio pradzioj manau ir as jungsiuos 1-2 prekes jei niekas nesikeis
priminkite is kurio puslapio uzsakinesite?

cia bus uzsakinejama is buvusios ebay parduotuveles, tik dabar jos nebelike, renkames is sarasiuko, kuri atsiunte pardavejas 4u.gif
Atsakyti