QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 18:28)
O šiaip gal žinote, kuris labiau tinka pilkai-žalioms akims, kuris labiau paryškintų Kiek randu, tai lyg ir violetiniai atspalviai..tai gal baklažaninį imti ir juodą ('klasikinį')
Aha, baklažano spalva tikrai labai gražiai tą akių žalumą išryškina
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 13, 20:10)
iš TIESŲ teisingiausia būtų, kad apsiimančioji daryti bendrą užsakymą, nuspręstų pati ir pasakytų savo sąlygas . Kam tiks, tam tiks.
Norėjau tą patį pasakyti, perskaičius n lapų diskusijų
QUOTE(Palomina @ 2009 03 13, 20:17)
pas Jens'a (pas vokieti) maciau parasyta 12.5 svaro uz siuntima bet nezinau uz koki cia kieki
12,5 svaro negalioja siuntimui į Lietuvą Aš asmeniškai dariausi sau užsakymą prieš kelias savaites, tai sumokėjau 24 GBP už siuntimą paprastu paštu.
QUOTE(egliuke @ 2009 03 13, 22:42)
Aš pirkau iš vienos ebay parduotuvės prieš porą dienų kelis Dr.Hauschka produktus
Niekur eBay nėra tokių kainų, kokias siūlo p. Jens.
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 14, 11:50)
vis niekaip nesuprasdavau, kodel DR.H. turi tik day cream....nu dabar aisku.
bet ar tikrai pilnai pakanka tik toniko? ir po prausimosi veido netraukia
bet ar tikrai pilnai pakanka tik toniko? ir po prausimosi veido netraukia
Man netraukia nei po CC, nei po Clarifying toniko.
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 20:18)
O aš ampules naudoju 28 dienas, bet po vieną..skaičiau, kad reikia po 2 tas 22 dienas, ir 6 dienas po vieną, bet niekaip nesuprantu kodėl Gal kas žinote? Nes man pilnai tos vienos ampulės užtenka ir veidui, ir net kaklui
Tai man ten dirbanti moteris paaiškino, kad labai prisitaiko prie veido spalvos ir labai didelio skirtumo nė viena perkanti nemato
Tai man ten dirbanti moteris paaiškino, kad labai prisitaiko prie veido spalvos ir labai didelio skirtumo nė viena perkanti nemato
Aš irgi tepdavau 22 x 2 ir 6 x 1, kai turėjau kažkada tas ampules, tai Elytė buvo nustebusi, kai jai pasakiau, jog tokią info radau Hauschkos internetiniam puslapyje. Sakė, jog ji siūlo klientėms po 1 ampulę 28 dienas tepti, o po dvi tai jau nebent vyresnio amžiaus, brandeseni odai Nežinau kaip geriau, bet blogiau nuo du dviejų ampuių tikrai nebuvo, nors retkarčiais ir sunkiai toks kiekis susigerdavo, reikėdavo laiko.
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 21:36)
Na, gal ziurint kur dar...viena forumiete buvo Vokietijoje, tai prisipirko visko su kaupu, nes daug pigiau sake ten...
Kiek teko matyti, tai kainos parduotuvėse yra didesnės nei pas p. Jens perkant internetu.
Apskritai niekur pasaulyje neteko matyti mažesnių kainų nei pas Jens.