Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 18:28)
O šiaip gal žinote, kuris labiau tinka pilkai-žalioms akims, kuris labiau paryškintų ax.gif Kiek randu, tai lyg ir violetiniai atspalviai..tai gal baklažaninį imti ir juodą ('klasikinį') g.gif

Aha, baklažano spalva tikrai labai gražiai tą akių žalumą išryškina drinks_cheers.gif

QUOTE(Atėnė @ 2009 03 13, 20:10)
iš TIESŲ teisingiausia būtų, kad apsiimančioji daryti bendrą užsakymą, nuspręstų pati ir pasakytų savo sąlygas smile.gif . Kam tiks, tam tiks.

Norėjau tą patį pasakyti, perskaičius n lapų diskusijų doh.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 13, 20:17)
pas Jens'a (pas vokieti) maciau parasyta 12.5 svaro uz siuntima  g.gif  bet nezinau uz koki cia kieki  g.gif

12,5 svaro negalioja siuntimui į Lietuvą schmoll.gif Aš asmeniškai dariausi sau užsakymą prieš kelias savaites, tai sumokėjau 24 GBP už siuntimą paprastu paštu.

QUOTE(egliuke @ 2009 03 13, 22:42)
Aš pirkau iš vienos ebay parduotuvės prieš porą dienų kelis Dr.Hauschka produktus

Niekur eBay nėra tokių kainų, kokias siūlo p. Jens.

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 14, 11:50)
vis niekaip nesuprasdavau, kodel DR.H. turi tik day cream....nu dabar aisku.
bet ar tikrai pilnai pakanka tik toniko? ir po prausimosi veido netraukia  g.gif

Man netraukia nei po CC, nei po Clarifying toniko.

QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 20:18)
O aš ampules naudoju 28 dienas, bet po vieną..skaičiau, kad reikia po 2 tas 22 dienas, ir 6 dienas po vieną, bet niekaip nesuprantu kodėl blush2.gif Gal kas žinote? g.gif Nes man pilnai tos vienos ampulės užtenka ir veidui, ir net kaklui ax.gif

Tai man ten dirbanti moteris paaiškino, kad labai prisitaiko prie veido spalvos ir labai didelio skirtumo nė viena perkanti nemato g.gif

Aš irgi tepdavau 22 x 2 ir 6 x 1, kai turėjau kažkada tas ampules, tai Elytė buvo nustebusi, kai jai pasakiau, jog tokią info radau Hauschkos internetiniam puslapyje. Sakė, jog ji siūlo klientėms po 1 ampulę 28 dienas tepti, o po dvi tai jau nebent vyresnio amžiaus, brandeseni odai g.gif Nežinau kaip geriau, bet blogiau nuo du dviejų ampuių tikrai nebuvo, nors retkarčiais ir sunkiai toks kiekis susigerdavo, reikėdavo laiko.

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 21:36)
Na, gal ziurint kur dar...viena forumiete buvo Vokietijoje, tai prisipirko visko su kaupu, nes daug pigiau sake ten... g.gif

Kiek teko matyti, tai kainos parduotuvėse yra didesnės nei pas p. Jens perkant internetu.

Apskritai niekur pasaulyje biggrin.gif neteko matyti mažesnių kainų nei pas Jens.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 15, 14:52)
12,5 svaro negalioja siuntimui į Lietuvą schmoll.gif Aš asmeniškai dariausi sau užsakymą prieš kelias savaites, tai sumokėjau 24 GBP už siuntimą paprastu paštu.

o ar daug pirkai tada pas ji? na man idomu kiek tada svere tavo siuntinukas mazdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 12:56)
Man pleiskanojo  ax.gif  Oda misri, ziema issausejusi buvo  ax.gif  Jis gal daugiau maitinamasis, man tokie turbut netinka, tik drekinantys  g.gif 

apie filosofija paskaityti galima cia: http://www.drhauschk.../about/7-facts/

aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nelabai draugauju su anglu kalba blush2.gif
gal kas galetu trumpai pakomentuoti Dr. H. filosofijos punktus? na pacius pagrindinius dalykus... Busiu labai dekinga notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Maumedis @ 2009 03 15, 14:47)
Sveikutės 4u.gif O iš kur užsakinėsite Hauschka? Kokios kainos? Aš irgi labai norėčiau vieną kitą daiktelį įsigyti ax.gif ...Galėčiau prisijungti? Esu iš Vilniaus smile.gif
Papildyta:
Beje, gal galėtumėt patarti, kas geriau tiktų sausai odai: Cleansing Cream ar Cleansing Milk?

Sveika, zinoma galetum prisijung kuo daugiau norinciu tuo siuntimas visoms pigiau mirksiukas.gif

Parasyk pasta, atsiusiu kainorasti ir parasysiu salygas

Jei oda nepazeista aknes tai as gal siulyciau Cleansing milk smile.gif
Atsakyti
Jei niekas nepasikeis, jungsiuos ir as su vienu daikteliu rolleyes.gif
Atsakyti
gal kuri galetu ir man Jens kainorasti i pasta atsiusti, buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif , indrree@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 03 15, 08:41)

galeciau paskui Vilniuje padalinti daikciukus.

Kokia tu maloni wub.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
O tai mergaites kada cia uzsakymas jau planuojamas daryti? As irgi noriu, isbandziau, kokybe patiko ir tuo labiau tiko, tai noriu dar prekiu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 03 15, 18:13)
O tai mergaites kada cia uzsakymas jau planuojamas daryti? As irgi noriu, isbandziau, kokybe patiko ir tuo labiau tiko, tai noriu dar prekiu... tongue.gif

Uzsakymu lauksiu iki balandzio 3 d.
Atsakyti
NORIU PRIMINTI UZSAKYMO TAISYKLES smile.gif

1. UZSAKYMAI SIUNCIAMI ADRESU dr.hauschka.uzsakymai@gmail.com

2. LAISKO TEMOJE TURI BUTI PARASYTA JUSU SM NIKAS, VARDAS IR MIESTAS

3. VISAS NORIMAS PREKYTES SURASYTI (ANGLU KALBA) LAISKO TEKSTE SU KAINOM SVARAIS IR VISU PREKIU SUMA (SVARAIS IR LITAIS)

4.UZSAKYMUS ATSIUSTI IKI BALADZIO 3 D. (UZSAKYMAS BUS SIUNCIAMAS BALANDZIO 6-7 D)

5. KAI GAUSIU IS JENS ATSAKYMA SU SIUNTIMO KAINA PRANESIU FORUME
PADALINUS ANT VISU PARASYSIU KIEK REIKS MOKET UZ SIUNTIMASI IR TADA GREITAI TURESITE MAN PERVEST PINIGELIUS smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Maumedis @ 2009 03 15, 13:47)
Beje, gal galėtumėt patarti, kas geriau tiktų sausai odai: Cleansing Cream ar Cleansing Milk?

mano sausa ir jautri tai CC naudoju rytais CM vakare smile.gif mirksiukas.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 15, 17:15)
Uzsakymu lauksiu iki balandzio 3 d.

gal galite plačiau man su tuo užsakymu blush2.gif
exel faile ties norima preke surašau kiekį kiek noriu vnt ir kažkur savo adresą parašau? rolleyes.gif tuomet jūs peržiūrit ir susikalbam dėl pinigėlių? gaunu jūsų sąskaitos duomenis ir pervedu lt? tada sėdžiu ir rūkau lotuliukas.gif ramiai laukiu ? rolleyes.gif
klausiu ne į až, nes manau ne man vienai tai aktualu rolleyes.gif ax.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif sąlygas matau 4u.gif

dar dėl kapsulių rolleyes.gif užsidegiau dvejų pokelių, na 100, nes rekomenduoja jas naudot 1-3mėn po 2 vakarui rolleyes.gif
visaip mastau ar žiūrėt po mėnesio gal jau nesinorės ar naudot visą užsibrėžtą laiką g.gif ar naudot tą 50 ne po 2, o po 1 g.gif gal turit savo patirties komentarų? rolleyes.gif
Atsakyti