Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 21:36)
Na, gal ziurint kur dar...viena forumiete buvo Vokietijoje, tai prisipirko visko su kaupu, nes daug pigiau sake ten... g.gif
----------------------------------
Beje, Astute, jei prireiktu kokios pagalbos del siuntinio Kaune, gali kreiptis 4u.gif

na jei as gerai atsimenu, tai lyg ir ji minejo kad tada nuolaidos buvo tikriausiai kaledines smile.gif nu bet aisku ziurint kur, idomu kokios kainos pas ta Jens parduotuvej tikriausiai tokios kokiom mes perkam rolleyes.gif
----------------
Aciu malonu smile.gif tikriausiai reiks pagalbos isdalinant kosmetioka kaune bigsmile.gif
(nes tetos jau nebeprasysiu...)
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 20:47)
na jei as gerai atsimenu, tai lyg ir ji minejo kad tada nuolaidos buvo tikriausiai kaledines  smile.gif  nu bet aisku ziurint kur, idomu kokios kainos pas ta Jens parduotuvej tikriausiai tokios kokiom mes perkam  rolleyes.gif
----------------
Aciu malonu  smile.gif tikriausiai reiks pagalbos isdalinant kosmetioka kaune  bigsmile.gif 

po visus puslapius daviausi, bet kainorascio neradau unsure.gif gal dar nepadarete uzsakymo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 20:47)
na jei as gerai atsimenu, tai lyg ir ji minejo kad tada nuolaidos buvo tikriausiai kaledines  smile.gif  nu bet aisku ziurint kur, idomu kokios kainos pas ta Jens parduotuvej tikriausiai tokios kokiom mes perkam  rolleyes.gif
----------------
Aciu malonu  smile.gif tikriausiai reiks pagalbos isdalinant kosmetioka kaune  bigsmile.gif 

o gal tik nuolaidos buvo... g.gif nebeatgaminu dabar...man irgi labai idomu, galeciau gaut Jens kontaktus? 4u.gif
del tetos tikrai suprantama, butent del to ir pagalvojau, kad gali prireikti pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 14, 21:56)
po visus puslapius daviausi, bet kainorascio neradau  unsure.gif gal dar nepadarete uzsakymo?  bigsmile.gif

jei kalbi apie ta kainorasti is kurio mes perkames tai internete jo nera, jis exel variantu. parasyk pasta atsiusiu smile.gif uzsakyma darysiu balandzio pradzioje
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 14, 22:04)
o gal tik nuolaidos buvo... g.gif nebeatgaminu dabar...man irgi labai idomu, galeciau gaut Jens kontaktus? 4u.gif
del tetos tikrai suprantama, butent del to ir pagalvojau, kad gali prireikti pagalbos 4u.gif

cia jo pastas el_jenzo@t-online.de, turiu ir adresa kur gyvena, bet gal nereiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 21:08)
cia jo pastas el_jenzo@t-online.de, turiu ir adresa kur gyvena, bet gal nereiks  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 19:01)
Sveikutes  smile.gif

Naujo uzsakymo salygos paliekamos senos tik perkancioms viena prekyte siuntimo mokestis bus 5 lt

Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete. Aciu

Aš pirksiu 3-5 prekes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 15:09)
as sunaudojau 7  ax.gif patiko, kaip kažkas minėjo pradžioj tempė šiek tiek, bet tai netrukdė, kažkur  gal 5-tą dieną jau nebetempė  bigsmile.gif
imsiu visas 50, nes efektas po pirmųjų matosi, o mano veideliui reik daug gėrio, kad jis taptų ne toks sudirgęs kaip dabar sad.gif
nemačiau iš kur jūs biggrin.gif bet vėlgi galima pasibandymui nučiupti vilniuje, ampule berods 5lt  ax.gif

Dėkui už patarimą 4u.gif tikrai reikės nusipirkti kelias ir pabandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos
prisijugciau ir as su kokiais 3 daikteliais ax.gif
galeciau paskui Vilniuje padalinti daikciukus.
Atsakyti
Butu faina, jei atsilieptu tos, kurioms nuo roziu kremo pleiskanojo oda blush2.gif
Lb idomu, kokio tipo jusu odeles? g.gif
Papildyta:
Kur galima rasti ta jusu besilaikoma Dr. H. filosofija paskaitynejimui? biggrin.gif book.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 15 kovo 2009 - 10:12
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 18:01)
Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete.

imsiu 2 vnt. CC, kad paskui ilgam nereiktų, dar svarstau dėl ampulių 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 19:18)
O didmeninei prekybai kažin ar užtektų tokio užsakymo g.gif

gal ir tie patys Stepono 6 per mažas prekybos apimtis turi, jei per estus siunčiasi g.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 14, 20:05)
jūs taip viską pateikiat, kad tik juoktis belieka  hihihi.gif ir muilo gamybos istroja  thumbup.gif likimas ne kitaip  lotuliukas.gif

aš mieliau pasijuokiu, nei apsiverkiu biggrin.gif Nervai tai neatauga, suėdi ir nebėr lotuliukas.gif

su tais tonikais tai irgi istorija. Mano draugei sudužo išslydęs iš rankų vonioje - nuo kriauklės ir krito gana minkštai. Aišku, tuo man sunkiai sekėsi patikėti tongue.gif Man taip slystelėjo sportinė tašė nuo suoliuko rūbinėje sporto klube - susirinkau stiklus, o kitas - nuo lentynėlės. Tiek gerai, kad ten ne po daug jau buvo belikę smile.gif

gal buteliukai tiesiog trapesnio stiklo pasitaikė g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 15, 11:22)
Butu faina, jei atsilieptu tos, kurioms nuo roziu kremo pleiskanojo oda  blush2.gif
Lb idomu, kokio tipo jusu odeles?  g.gif

Man pleiskanojo ax.gif Oda misri, ziema issausejusi buvo ax.gif Jis gal daugiau maitinamasis, man tokie turbut netinka, tik drekinantys g.gif

apie filosofija paskaityti galima cia: http://www.drhauschk.../about/7-facts/
Atsakyti
Merginos ar odai yra kuo nors naudingas nerafinuotas saulėgražų aliejus? nusipirkom jį maistui. . . bet koks kvapas nerealus, toks tikrų saulėgražų wub.gif , o gal galima po šaukštuką kasdien išgerti? nes, prisipažinsiu, šiandien pabandžiau- labai skanus wub.gif . . .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif O iš kur užsakinėsite Hauschka? Kokios kainos? Aš irgi labai norėčiau vieną kitą daiktelį įsigyti ax.gif ...Galėčiau prisijungti? Esu iš Vilniaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maumedis @ 2009 03 15, 14:35)
Sveikutės 4u.gif O iš kur užsakinėsite Hauschka? Kokios kainos? Aš irgi labai norėčiau vieną kitą daiktelį įsigyti ax.gif ...Galėčiau prisijungti? Esu iš Vilniaus smile.gif

Beje, gal galėtumėt patarti, kas geriau tiktų sausai odai: Cleansing Cream ar Cleansing Milk?
Atsakyti