Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

Sveikutes smile.gif

Naujo uzsakymo salygos paliekamos senos tik perkancioms viena prekyte siuntimo mokestis bus 5 lt

Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete. Aciu
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 19:01)
Sveikutes  smile.gif

Naujo uzsakymo salygos paliekamos senos tik perkancioms viena prekyte siuntimo mokestis bus 5 lt

Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete. Aciu

gerai smile.gif
as imsiu Cleansing Cream 1 vnt.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 14:09)
O hidrolata iš kn ne hauschkos tonika?  rolleyes.gif

violence, man labai gėda, bet du turėtus Hauschkos tonikus sudaužiau blush2.gif Ypač keista dėl vieno, kuris dužo išslydes gal tik iš dviejų delnų aukščio verysad.gif
Atsakyti
greiciausiai noresiu 3 daikteliu.
Atsakyti
Sveikutes  smile.gif

Žinoma sutinku, prisidedu su kokiom 4-5 prekėm smile.gif
Atsakyti
Sveikutes  smile.gif

Sutinku su salygom smile.gif Imciau 2 prekytes
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 00:07)
Sugalvojau tokias salygas pagal vienetus:
1 grupes 9 * 1.5 lt = 13 lt
2 grupes 34 * 2.5 lt = 85 lt
3 grupes 21 * 3.2 lt = 67 lt

QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 18:01)

Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete.

Tiktų ir tom 'naujom' (kur pacituotos) ir tom 'senom' sąlygom. Na aš smulkiai nežaidžiu, turbūt vėl gautųsi daug doh.gif blink.gif Sunku pasakyti iš anksto, bet gal kokios 6 prekės g.gif
QUOTE(gizma @ 2009 03 14, 13:10)
kainos lygiai tokios pat kaip natractive.be (vienoje biologineje pardeje). Belgijoje dr.H yra gal 2-3 eurais brangesne. Be to, pacioje vokietijoje kainos irgi svyruoja. Kiek bandziau aiskintis, pati gamykla neparduoda gaminiu - tik imonems, t.y. didmenine prekyba.

Matot kaip įdomiai g.gif Matyt palaiko 'vienodas' kainas per įmones, t.y. solidarus susitarimas, kaip pas mūsų 'pienininkus' biggrin.gif
O didmeninei prekybai kažin ar užtektų tokio užsakymo g.gif

O aš ampules naudoju 28 dienas, bet po vieną..skaičiau, kad reikia po 2 tas 22 dienas, ir 6 dienas po vieną, bet niekaip nesuprantu kodėl blush2.gif Gal kas žinote? g.gif Nes man pilnai tos vienos ampulės užtenka ir veidui, ir net kaklui ax.gif

Ir koks kipšas nešė mane į Stepono g. doh.gif Palikau krūvelę pinigų ir visko norėjau smile.gif doh.gif

Bet išbandžiau ir tušus, ir krem-pudras, ir dar mėginukų porą nusipirkau (tos "karštos vonelės" veidui, dieninio toninio (atspalvį suteikiančio) kremo, kempinėlės, ir krempudros (00 spalvytė).

Kas keisčiausia, kai bandžiau ant riešo vidinės pusės, tai 01 man pasirodė gerokai per tamsi, o 00 - daug geriau, bet po to patepiau veidą..vienoje pusėje - vienu nr, kitoje pusėje - kt..ir jokio skirtumo blink.gif g.gif
Tai man ten dirbanti moteris paaiškino, kad labai prisitaiko prie veido spalvos ir labai didelio skirtumo nė viena perkanti nemato g.gif
Atsakyti
Man sąlygos tinka, jungčiaus su 6-7 daikčiukais 4u.gif
Sąraše nemačiau Rejuvenating Mask, ar aš tiesiog nemačiau ar jos tikrai nėra? rolleyes.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 19:18)
Ir koks kipšas nešė mane į Stepono g. :

Bet išbandžiau ir tušus, ir krem-pudras, ir dar mėginukų porą nusipirkau (tos "karštos vonelės" veidui, dieninio toninio (atspalvį suteikiančio) kremo, kempinėlės, ir krempudros (00 spalvytė).

hihihi.gif
Jei krem pudra tinka 02 unsure.gif tai ir sausa reiktu rinktis 02? unsure.gif Ir gal galite placiau kas nors apie bronzing powder? rolleyes.gif
ir dar nelabai suprantu cover stick reikalinguma rolleyes.gif kas naudojat gal; galit supazindinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 18:06)
pafotkinau savo. nelabai kuom skirsis nuo kitų, vis gi tą pačią temą skaitom ir iš esmės ten pat apsiperkam smile.gif pafotkinau ir apsiraminau. įsivaizdavau, kad tiek daug visko turiu smile.gif o pasirodo visai nedaug biggrin.gif dar turint omeny, kad be poros priemonių čia mano visas krepšelis apskritai, tai išvis ramu pasidarė.

liux krepsiukas thumbup.gif

Norejau paklausti koks skirtumas tarp tu concelear'iu blush2.gif ar tas, kad vienas skystas, kitas- kietas? g.gif Ar paakiam tinka naudoti? 4u.gif
Grazios seseliu spalvytes, tik ziuriu Hauschkos psl. nera 4 spalvu, tik 1 arba 2 unsure.gif Kaip jus gaunat 4? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
ir dar merginos, jus naudojat ir skysta ir kompaktine/biria pudras? Ar galima pvz. tik kompaktine? g.gif 4u.gif
Papildyta:
Atsiprasau, ne i sia tema pacitavau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 18:21)
violence, man labai gėda, bet du turėtus Hauschkos tonikus sudaužiau  blush2.gif Ypač keista dėl vieno, kuris dužo išslydes gal tik iš dviejų delnų aukščio  verysad.gif

jūs taip viską pateikiat, kad tik juoktis belieka hihihi.gif ir muilo gamybos istroja thumbup.gif likimas ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes  smile.gif

Aš taip pat prisidėčiau, dėl kiekio dar neapsisprendžiau.
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 14, 13:10)
Kazkada pries Naujus metus viena is Jusu prase pasiziureti dr.H kainu vokietijos parduotuvese. Ir ta karta parasiau - kainos lygiai tokios pat kaip natractive.be (vienoje biologineje pardeje). Belgijoje dr.H yra gal 2-3 eurais brangesne. Be to, pacioje vokietijoje kainos irgi svyruoja. Kiek bandziau aiskintis, pati gamykla neparduoda gaminiu - tik imonems, t.y. didmenine prekyba. Bet Jusu atveju, kai Jus tiek daug uzsisakot, gaunas irgi didmeninis uzsakymas g.gif

Na, gal ziurint kur dar...viena forumiete buvo Vokietijoje, tai prisipirko visko su kaupu, nes daug pigiau sake ten... g.gif
----------------------------------
Beje, Astute, jei prireiktu kokios pagalbos del siuntinio Kaune, gali kreiptis 4u.gif
Atsakyti