Sveikutes
Naujo uzsakymo salygos paliekamos senos tik perkancioms viena prekyte siuntimo mokestis bus 5 lt
Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete. Aciu
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 19:01)
Sveikutes
Naujo uzsakymo salygos paliekamos senos tik perkancioms viena prekyte siuntimo mokestis bus 5 lt
Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete. Aciu
gerai
as imsiu Cleansing Cream 1 vnt.
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 14:09)
O hidrolata iš kn ne hauschkos tonika?
violence, man labai gėda, bet du turėtus Hauschkos tonikus sudaužiau Ypač keista dėl vieno, kuris dužo išslydes gal tik iš dviejų delnų aukščio
greiciausiai noresiu 3 daikteliu.
Sveikutes
Žinoma sutinku, prisidedu su kokiom 4-5 prekėm
Sveikutes
Sutinku su salygom Imciau 2 prekytes
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 00:07)
Sugalvojau tokias salygas pagal vienetus:
1 grupes 9 * 1.5 lt = 13 lt
2 grupes 34 * 2.5 lt = 85 lt
3 grupes 21 * 3.2 lt = 67 lt
1 grupes 9 * 1.5 lt = 13 lt
2 grupes 34 * 2.5 lt = 85 lt
3 grupes 21 * 3.2 lt = 67 lt
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 14, 18:01)
Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete.
Pasisakykite cia forume, kurios sutiktu ir mazdaug po kiek prekycu pirktumete.
Tiktų ir tom 'naujom' (kur pacituotos) ir tom 'senom' sąlygom. Na aš smulkiai nežaidžiu, turbūt vėl gautųsi daug Sunku pasakyti iš anksto, bet gal kokios 6 prekės
QUOTE(gizma @ 2009 03 14, 13:10)
kainos lygiai tokios pat kaip natractive.be (vienoje biologineje pardeje). Belgijoje dr.H yra gal 2-3 eurais brangesne. Be to, pacioje vokietijoje kainos irgi svyruoja. Kiek bandziau aiskintis, pati gamykla neparduoda gaminiu - tik imonems, t.y. didmenine prekyba.
Matot kaip įdomiai Matyt palaiko 'vienodas' kainas per įmones, t.y. solidarus susitarimas, kaip pas mūsų 'pienininkus'
O didmeninei prekybai kažin ar užtektų tokio užsakymo
O aš ampules naudoju 28 dienas, bet po vieną..skaičiau, kad reikia po 2 tas 22 dienas, ir 6 dienas po vieną, bet niekaip nesuprantu kodėl Gal kas žinote? Nes man pilnai tos vienos ampulės užtenka ir veidui, ir net kaklui
Ir koks kipšas nešė mane į Stepono g. Palikau krūvelę pinigų ir visko norėjau
Bet išbandžiau ir tušus, ir krem-pudras, ir dar mėginukų porą nusipirkau (tos "karštos vonelės" veidui, dieninio toninio (atspalvį suteikiančio) kremo, kempinėlės, ir krempudros (00 spalvytė).
Kas keisčiausia, kai bandžiau ant riešo vidinės pusės, tai 01 man pasirodė gerokai per tamsi, o 00 - daug geriau, bet po to patepiau veidą..vienoje pusėje - vienu nr, kitoje pusėje - kt..ir jokio skirtumo
Tai man ten dirbanti moteris paaiškino, kad labai prisitaiko prie veido spalvos ir labai didelio skirtumo nė viena perkanti nemato
Man sąlygos tinka, jungčiaus su 6-7 daikčiukais
Sąraše nemačiau Rejuvenating Mask, ar aš tiesiog nemačiau ar jos tikrai nėra?
Jei krem pudra tinka 02 tai ir sausa reiktu rinktis 02? Ir gal galite placiau kas nors apie bronzing powder?
ir dar nelabai suprantu cover stick reikalinguma kas naudojat gal; galit supazindinti
Sąraše nemačiau Rejuvenating Mask, ar aš tiesiog nemačiau ar jos tikrai nėra?
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 19:18)
Ir koks kipšas nešė mane į Stepono g. :
Bet išbandžiau ir tušus, ir krem-pudras, ir dar mėginukų porą nusipirkau (tos "karštos vonelės" veidui, dieninio toninio (atspalvį suteikiančio) kremo, kempinėlės, ir krempudros (00 spalvytė).
Jei krem pudra tinka 02 tai ir sausa reiktu rinktis 02? Ir gal galite placiau kas nors apie bronzing powder?
ir dar nelabai suprantu cover stick reikalinguma kas naudojat gal; galit supazindinti
QUOTE(Irėja @ 2009 03 14, 18:06)
pafotkinau savo. nelabai kuom skirsis nuo kitų, vis gi tą pačią temą skaitom ir iš esmės ten pat apsiperkam pafotkinau ir apsiraminau. įsivaizdavau, kad tiek daug visko turiu o pasirodo visai nedaug dar turint omeny, kad be poros priemonių čia mano visas krepšelis apskritai, tai išvis ramu pasidarė.
liux krepsiukas
Norejau paklausti koks skirtumas tarp tu concelear'iu ar tas, kad vienas skystas, kitas- kietas? Ar paakiam tinka naudoti?
Grazios seseliu spalvytes, tik ziuriu Hauschkos psl. nera 4 spalvu, tik 1 arba 2 Kaip jus gaunat 4?
Papildyta:
ir dar merginos, jus naudojat ir skysta ir kompaktine/biria pudras? Ar galima pvz. tik kompaktine?
Papildyta:
Atsiprasau, ne i sia tema pacitavau
QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 18:21)
violence, man labai gėda, bet du turėtus Hauschkos tonikus sudaužiau Ypač keista dėl vieno, kuris dužo išslydes gal tik iš dviejų delnų aukščio
jūs taip viską pateikiat, kad tik juoktis belieka ir muilo gamybos istroja likimas ne kitaip
Sveikutes
Aš taip pat prisidėčiau, dėl kiekio dar neapsisprendžiau.
QUOTE(gizma @ 2009 03 14, 13:10)
Kazkada pries Naujus metus viena is Jusu prase pasiziureti dr.H kainu vokietijos parduotuvese. Ir ta karta parasiau - kainos lygiai tokios pat kaip natractive.be (vienoje biologineje pardeje). Belgijoje dr.H yra gal 2-3 eurais brangesne. Be to, pacioje vokietijoje kainos irgi svyruoja. Kiek bandziau aiskintis, pati gamykla neparduoda gaminiu - tik imonems, t.y. didmenine prekyba. Bet Jusu atveju, kai Jus tiek daug uzsisakot, gaunas irgi didmeninis uzsakymas
Na, gal ziurint kur dar...viena forumiete buvo Vokietijoje, tai prisipirko visko su kaupu, nes daug pigiau sake ten...
----------------------------------
Beje, Astute, jei prireiktu kokios pagalbos del siuntinio Kaune, gali kreiptis