Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 14, 11:37)
Kokie atsiliepimai apie kapsules? Galvoju užsisakyti, ir mąstau kiek pirkti: 10 ar 50, aišku perkant 50 labiau apsimoka, bet jei nelabai tiks  ax.gif ar taip nebūna?  4u.gif

Rudenį sunaudojau visą 50 ampolių kursą - labai patiko, oda paskaistėjo, sureguliavo viską. Iš pradžių gal truputėlį nuo ampolių lyg tempė, o ir kvapas toks rožiškas biggrin.gif, bet pačiu rezultatu patenkinta, reikės kada vėl įsigyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 14, 10:15)
Pagal Dr. Hauschkos "holistinę filosofiją", tai vakare po prausimosi ir toniko nieko nereik ax.gif Jokių kremų..

ir aš taip darau - jokių kremų, jokių aliejukų drinks_cheers.gif Tik hidrolatas arba ir be jo, jei pamirštu biggrin.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 14, 10:26)
Man Elytė vakare po prausimosi kapsules tas siūlė  ax.gif bet tik savaitei turėjau  doh.gif

tai turėjo būti tau pereinamasis laikotarpis į fazę, kada jau nieko nakčiai nebenaudosi bigsmile.gif

Kokie atsiliepimai apie kapsules? Galvoju užsisakyti, ir mąstau kiek pirkti: 10 ar 50,

puikūs - atgaivina, skaistina odą thumbup.gif Bet būdavo tokių, kurioms nuo kapsulių paakiai patindavo g.gif Gal pradžiai imk 10? Jei būsi nealergiška, tai liuks, bet jei užsipirksi ir netiks, tai ....
Atsakyti
o kuom jus nisiplaunat veiduka vakarais? ar jis tinka ir misriai odai?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 13, 23:05)
Nuotraukose tai tušo skirtumo (čia kaip supratau ir juodu, ir baklažaniniu dažytos g.gif ) nelabai matyt, bet akys labai gražios..ir tušu padažytos labai gražiai atrodo  bigsmile.gif

Reiks rimtai gi pėdinti į Stepono g. ir "išsimatuoti"..kaip aš pamiršau tokią galimybę doh.gif  thumbup.gif

Aš irgi pritariu, kad astute0210 parašytų tas visas sąlygas ir baigsis čia tos diskusijos, kivirčai. Tiks - užsisakysim, netiks - kitur ieškosim, prievolės gi nėra. Ir jei man kažkas netinka, aš ne princesė ant žirnio, kad pagal mane čia gadintis nervus ir sveikatą ar kažką keisti. O tuo labiau "bausti" kitas neužsakinėjant ir pan. Nugi ne mažos mergaitės esame, gal jau kaip nors išmokim normaliai priimti ir kritiką, ir visus pasvarstymus, kurie kyla rašant.

Man tai didžiulis noras kyla prašyti savo 'vokietkos' sesers, kad ji nueitų į kokią parduotuvę 'a lia bazę' ir pažiūrėtų kokios Dr. Hauschkos kainos pačioje Vokietijoje g.gif Gal ir traip žino..niekad neklausiau apie kainas per tiek metų g.gif Gi kai keliaujam kas, nors imk ir parvežk keliolika kilogramų smile.gif Tiesiog niekada neateina į galvą apsipirkti, siaubas... blink.gif 

Kazkada pries Naujus metus viena is Jusu prase pasiziureti dr.H kainu vokietijos parduotuvese. Ir ta karta parasiau - kainos lygiai tokios pat kaip natractive.be (vienoje biologineje pardeje). Belgijoje dr.H yra gal 2-3 eurais brangesne. Be to, pacioje vokietijoje kainos irgi svyruoja. Kiek bandziau aiskintis, pati gamykla neparduoda gaminiu - tik imonems, t.y. didmenine prekyba. Bet Jusu atveju, kai Jus tiek daug uzsisakot, gaunas irgi didmeninis uzsakymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 14, 12:39)

Vakare cleansing cream ir tonikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 14, 12:39)

Mano oda mišri 4u.gif . Aš veiduką vakarais prausiu su Hauschkos pieneliu, o rytais su CC. Ir ryte, ir vakare naudoju santalo hidrolatą. Ryte dar veiduką pamaitinu KN aliejuku sumaišytu su lašu Hauschkos bronzanto. Ai, dar paakių kremukas biggrin.gif . Vakare, kaip jau sakiau, tik nusiprausiu veiduką ir apsipurškiu hidrolatu.
Aš irgi šventai vykdau Hauschkos priesakus dėl veido priežiūros biggrin.gif . Todėl naktiniams kremams griežtas schmoll.gif .
Labai noriu ampulių, bet imsiu jų visą pakuotę. Noriu palepinti veiduką keičiantis sezonui, o tam jų reikia 50 rolleyes.gif .
Beje, jei kam netiks, aš mielai mielai priglausčiau ampules mirksiukas.gif

Astute, aš sutinku su visomis sąlygomis 4u.gif . Būsiu ta, kuri ims daug biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 14 kovo 2009 - 13:47
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 14, 14:45)
Mano oda mišri 4u.gif . Aš veiduką vakarais prausiu su Hauschkos pieneliu, o rytais su CC. Ir ryte, ir vakare naudoju santalo hidrolatą. Ryte dar veiduką pamaitinu KN aliejuku sumaišytu su lašu Hauschkos bronzanto. Ai, dar paakių kremukas biggrin.gif . Vakare, kaip jau sakiau, tik nusiprausiu veiduką ir apsipurškiu hidrolatu.

o koks esminis skirtumas tarp pienelio ir CC?
kaip suprantu su pieneliu galima ir makijaza nusivalyti, iskaitant ir tusa nuo akiu?

Aciu uz komentarus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 14, 13:59)
o koks esminis skirtumas tarp pienelio ir CC?
kaip suprantu su pieneliu galima ir makijaza nusivalyti, iskaitant ir tusa nuo akiu?

Aciu uz komentarus ir patarimus  4u.gif

Pienelis yra tirštas ir baltas, na kaip pienelis biggrin.gif . Jis skirtas nusiplauti makiažą (tame tarpe ir akių) arba sausai odai valyti vietoj CC. Man kaip tik reikia nuplauti makiažą, o švelnus vakarinis valymas irgi ne pro šalį. O CC toks grūdėtas spaudžiamas kremas, maišomas su vandeniu ir ypač švariai nuplaunantis veiduką.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie kapsules? Galvoju užsisakyti, ir mąstau kiek pirkti: 10 ar 50, aišku perkant 50 labiau apsimoka,

as sunaudojau 7 ax.gif patiko, kaip kažkas minėjo pradžioj tempė šiek tiek, bet tai netrukdė, kažkur gal 5-tą dieną jau nebetempė bigsmile.gif
imsiu visas 50, nes efektas po pirmųjų matosi, o mano veideliui reik daug gėrio, kad jis taptų ne toks sudirgęs kaip dabar sad.gif
nemačiau iš kur jūs biggrin.gif bet vėlgi galima pasibandymui nučiupti vilniuje, ampule berods 5lt ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 14, 12:31)
ir aš taip darau - jokių kremų, jokių aliejukų  :Tik hidrolatas arba ir be jo, jei pamirštu
tai turėjo būti tau pereinamasis laikotarpis į fazę, kada jau nieko nakčiai nebenaudosi 

O hidrolata iš kn ne hauschkos tonika? rolleyes.gif
vat man ir kirba mintis pakeist tonika hidrolatu, jau taip vidus to nori biggrin.gif tik nežinau kiek aš čia galiu bandytis, juk tik hauschka savaite naudoju biggrin.gif nu bet hidrolata tai negaliu kaip visa potencija nori biggrin.gif
galbūt mirksiukas.gif bet perėjimui reikia laiko manau, nes po n + 1 metų parabenų neina taip greit visko pakeist ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 14, 13:45)
Ryte dar veiduką pamaitinu KN aliejuku sumaišytu su lašu Hauschkos bronzanto.
Labai noriu ampulių, bet imsiu jų visą pakuotę. Noriu palepinti veiduką keičiantis ***
Astute, aš sutinku su visomis sąlygomis 4u.gif . Būsiu ta, kuri ims daug biggrin.gif .

kokiu aliejuku? rolleyes.gif misiniu misriai odai? rolleyes.gif tai jokio hauschkos kremo nenaudojat?
o lepinsite vakarais? rolleyes.gif galite parašyti kaip tai darote? rolleyes.gif
aš kuo daugiau pasiskaitau, apsidomiu tuo man sumišimas kyla, persiplaka info ir užeina paranoja, kad maišau ir nepamenu ką Elytė sakė doh.gif lotuliukas.gif stoviu prie veidrodžio su tom tiūbelėm ir kaip poterius skaitau užrašus bandydama susidėliot ar teisinga tvarka ir tuo paros metu susidedu ant veido lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif iemsiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 14, 14:09)
Papildyta:

kokiu aliejuku?  rolleyes.gif misiniu misriai odai?  rolleyes.gif tai jokio hauschkos kremo nenaudojat?
o lepinsite vakarais?  rolleyes.gif galite parašyti kaip tai darote?  rolleyes.gif
aš kuo daugiau pasiskaitau, apsidomiu tuo man sumišimas kyla, persiplaka info ir užeina paranoja, kad maišau ir nepamenu ką Elytė sakė  doh.gif  lotuliukas.gif stoviu prie veidrodžio su tom tiūbelėm ir kaip poterius skaitau užrašus bandydama susidėliot ar teisinga tvarka ir tuo paros metu susidedu ant veido  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif iemsiu ir aš biggrin.gif

Suprantu tavo sumišimą, man irgi taip buvo smile.gif . Nieko, su laiku viskas paaiškės, mes visos galėsime patarti 4u.gif .
Iš pradžių aš taip buvau ištikima Hauschkai, kad naudojau tik jos produktus, paniškai bijojau ką nors sumaišyti, padaryti ne taip, suklysti, nes man ta holistinė Hauschkos filosofija atrodė kažkokia mistika biggrin.gif . Daug skaičiau ir ilgainiu tapau "profe" lotuliukas.gif. Dabar ramu, todėl Hauschkos asortimentą praplėčiau su KN produkcija. Šiuo metu naudoju KN aliejų mišinį normaliai odai.
O ampules naudosiu vakarais 28 dienas. Toks kursas. Jas po 2 reikia tepti vakare ant nuvalytos odos 22 dienas iš eilės. Likusias 6 dienas po 1 ampulę.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 14, 14:37)
O ampules naudosiu vakarais 28 dienas. Toks kursas. Jas po 2 reikia tepti vakare ant nuvalytos odos 22 dienas iš eilės. Likusias 6 dienas po 1 ampulę.

4u.gif Ačiū 4u.gif
o kaip po dvi? unsure.gif skaičiau jų psl kad dvi, bet pagalvojau, aij lotuliukas.gif
tai ampolę reikia irgi taip spaudžiamuoju tarsi įstumiant į odą būdu įmasažuot? ir jai susigėrus kitą dėt? rolleyes.gif ar laukt kol natūraliai susigers?
aš po vienos išlindus iš vonios iš vyro sulaukiu komentaro, ateik ateik aš tau pavalysiu, nes šlapia lotuliukas.gif
o nuvalyta oda, tai po clenasing milk? ar ir toner reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 14 kovo 2009 - 15:01
QUOTE(Atėnė @ 2009 03 14, 13:45)
Aš irgi šventai vykdau Hauschkos priesakus dėl veido priežiūros biggrin.gif

gal galima tuos priesaikus parasyti cia ax.gif 4u.gif
Atsakyti