Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 03, 22:02)
va, cia tai nebloga pliusa isryskinai biggrin.gif blyn, taip galima ir uzsimanyt cool.gif

biggrin.gif sunku čia viskam kartais atsispirti

QUOTE(Mytee @ 2009 04 04, 07:54)

Niekada man nieko neištepė, gal tepeisi dar, kai veidas drėgnas buvo? ax.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 04 03, 22:05)
nu blin, galvojau apie seselius, bet jei nesilaiko  g.gif  suprantu kad necheminiai, nors man ir cheminiai visa diena nelaikydavo  blush2.gif  O kiek pusdieni koki laikosi?

Na, tiksliai negaliu pasakyti, aš tik prieš kokį baliuką pasiteplioju, tai man atlaiko vakarėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 04, 10:32)
o gal yra koks naturalus seseliu pagrindas? sitas klausimas mane seniai kamuoja ax.gif

kol kas neuzmacius verysad.gif

QUOTE(rutuk @ 2009 04 04, 18:48)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet...jus uzsisakinejat per vokieti ir jis jums atsiuncia prekes?
Ar nebandet pacios uzsisakinet per interneta?
Beje as siandien laiminga  biggrin.gif  gavau dr.Hauschkos kataloga, bandysiu rinktis ko noriu ir ko reikia  doh.gif

tas vokietis parduotuve turi mirksiukas.gif
is kur katalogas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 04 04, 19:48)
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet...jus uzsisakinejat per vokieti ir jis jums atsiuncia prekes?
Ar nebandet pacios uzsisakinet per interneta?
Beje as siandien laiminga  biggrin.gif  gavau dr.Hauschkos kataloga, bandysiu rinktis ko noriu ir ko reikia  doh.gif

Taip as uzsakineju is vokiecio (ne per ji) ir jis atsiuncia prekes smile.gif
Pas ji yra pigiausia lyginant su bet kokiu internetiniu puslapiu, tai kam tada uzsakinet per interneta is kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 04, 21:52)
Taip as uzsakineju is vokiecio (ne per ji) ir jis atsiuncia prekes  smile.gif
Pas ji yra pigiausia lyginant su bet kokiu internetiniu puslapiu, tai kam tada uzsakinet per interneta is kitur  smile.gif

o is kur kazin tas vokietis ima produkcija, kodel pas ji tokios nedideles kainos lyginant su kitom parduotuvem g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gavau atsakyma is vokiecio, siuntinys sveria 25 kg, siuntinio kaina 52,20 svaro.
52,2*4=208,8 lt 208,8 lt / 21 (klienciu) = 9,94 lt suapvalinus 10 lt siuntimas kiekvienai

Kas zinote mano saskaitele galite pervesti pinigus, kas ne vakare visoms parasysiu savo saskaitos nr. SEB'o ir Snoro banku, kas sius is kitu banku prie sumos reiks prideti 1,2 lt (nes man bankas nuskaiciuoja uz pervedima).

Savo suma svarais padauginkite is 4lt + 10 lt (siuntimas) + 5 Lt (man uz uzsakyma) + 1,2 Lt (jei pinigelius pervesite ne is SEB ir Snoro)

Treciadieni vokietis planuoja issiusti siuntini.
Atsakyti
ok! lauksim saskaiteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 05, 12:11)
Sveikutes,

Gavau atsakyma is vokiecio, siuntinys sveria 25 kg, siuntinio kaina 52,20 svaro.
52,2*4=208,8 lt  208,8 lt / 21 (klienciu) = 9,94 lt suapvalinus 10 lt siuntimas kiekvienai

Kas zinote mano saskaitele galite pervesti pinigus, kas ne vakare visoms parasysiu savo saskaitos nr. SEB'o ir Snoro banku, kas sius is kitu banku prie sumos reiks prideti 1,2 lt (nes man bankas nuskaiciuoja uz pervedima).

Savo suma svarais padauginkite is 4lt + 10 lt (siuntimas) + 5 Lt (man uz uzsakyma) + 1,2 Lt (jei pinigelius pervesite ne is SEB ir Snoro)

smagu, kad taip greitai.
turiu klausima: aisku ne piniguose esme, bet nebus skaicuojama atsiuntimo suma vienetais? g.gif gal kazka praleidau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 04, 16:37)
aha, spalva keistoka ax.gif jei parduotuvej uzmatyciau, tai turbut nedrisciau pirkt biggrin.gif

o siaip, mano nuostabai, dienos eigoje veidukas beveik nesusiriebalavo, kadangi mano oda riebi, tai paprastai diena, o ypac silumoj, jau blizga. nu negi nuo bronzanto  ax.gif g.gif

ir mano tokia pati reakcija buvo drinks_cheers.gif

gali, žinok, nes jis tokį beveik nepastebimą traukimą dar duoda, gydo 4u.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 04, 16:43)
Rase kad kol atostogavo gavo 70 laisku  blink.gif  nezinau kada prieis musu uzsakymo eile ...  g.gif

na bet tu ir apdairi rolleyes.gif

QUOTE(astute0210 @ 2009 04 05, 11:11)
kas ne vakare visoms parasysiu savo saskaitos nr.

aš irgi palauksiu vakaro, nes nesu tikra, kad turiu tavo SEB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 05, 12:11)
Sveikutes,

52,2*4=208,8 lt  208,8 lt / 21 (klienciu) = 9,94 lt suapvalinus 10 lt siuntimas kiekvienai

Laukiu sąskaitėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 04 04, 12:15)
beje paziurejus tuos hauschkos video radau labai puiku buda kremam ir aliejukam tepti, kremo isispaudi i delna truputuka ir uzpurski ant jo hidrolato arba toniko,

O kam ant kremo dar purkšti, jei ant veiduko būna jau užpurkšta ir jis dar drėgnas? smile.gif Aš taip darau visada: tonikas, lengvai patapšnoju, kad geriau įsigertų, tada lašelis kremo tarp delnų ir iškart tepu veidą. Susigeria ir pasiskisrto tikrai tobulai. Atradusi Hauschkos kosmetikos naudojimo manieras pradėjau stebėtis, kad kremo užtenka lašo smile.gif Anksčiau dviem pirštai bandydavau tolygiai paskirstyti, toniko nenaudojau iš viso, tai nelabai kas gaudavosi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 13:20)
O kam ant kremo dar purkšti, jei ant veiduko būna jau užpurkšta ir jis dar drėgnas? smile.gif Aš taip darau visada: tonikas, lengvai patapšnoju, kad geriau įsigertų, tada lašelis kremo tarp delnų ir iškart tepu veidą. Susigeria ir pasiskisrto tikrai tobulai. Atradusi Hauschkos kosmetikos naudojimo manieras pradėjau stebėtis, kad kremo užtenka lašo smile.gif Anksčiau dviem pirštai bandydavau tolygiai paskirstyti, toniko nenaudojau iš viso, tai nelabai kas gaudavosi doh.gif  blush2.gif

as irgi taip pat darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 05, 11:11)
Sveikutes,

Lauksiu ir as tavo saskaitos nr. ax.gif
Atsakyti