Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Wiwa @ 2009 04 03, 19:34)
aistute0201, as tau jau kurpiu uzsakyma, priimsi dar? nes kazkaip pamitsau, kad siandien paskutine diena  smile.gif

Priimsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2009 04 03, 19:50)
ačiū  4u.gif suprantu, kad daug  rolleyes.gif  blush2.gif  jei tik galėčiau kuo prisidėt ir palengvint, tai šūktelk  mirksiukas.gif per kokį skyoe susirašytume... smile.gif

Labai aciu, kolkas manau, kad reiks pagalbos padalinti kosmetika kaune 4u.gif bet cia jau kai ateis siuntinukas...
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 03, 08:42)
aš irgi galiu nupilti, tik reiktu savos taros  biggrin.gif

dekui uz gerus norus 4u.gif bet jau katutis padovanojo savojo likuti, kurio man, manau, turetu gan ilgai uztekti, nes noriu tik vos vos parusvinto veiduko, taigi labai taupiai man naudosis ax.gif
aciu, katuti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ryt ismeginsiu ir pasidalinsiu ispudziais ax.gif
Atsakyti
Ar geri hauschkos seseliai 4 spalvu? galvoju imt ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 03, 19:04)
Labai aciu, kolkas manau, kad reiks pagalbos padalinti kosmetika kaune  4u.gif  bet cia jau kai ateis siuntinukas...

nors si karta nieko neimsiu, bet pagelbeti, jei tik reiks, tikrai galesiu, kaip ir minejau anksciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 04 03, 13:53)
kad kaip tik man skystas variantas paprastesnis atrodo biggrin.gif

kodel? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 03, 19:25)
aciu, katuti 4u.gif  4u.gif  4u.gif
ryt ismeginsiu ir pasidalinsiu ispudziais ax.gif

į sveikatytę 4u.gif drinks_cheers.gif Manau, kad pamėgsi, nes matai, kiek aš jo labai sėkmingai nunaudojau mirksiukas.gif Ir lauksiu atsiliepimų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 03, 19:47)

todėl kad paskirstai ant rankų (2-3 sekundės), perbrauki per veidą ir faktiškai gali eiti pro duris wink.gif O sausą - dažai kempinėlę, tapšnoji ja veidą, žiūri, kad visur būtų lygiai laugh.gif
Atsakyti
Taip, mes šnekam apie šitą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 03, 19:51)
todėl kad paskirstai ant rankų (2-3 sekundės), perbrauki per veidą ir faktiškai gali eiti pro duris wink.gif O sausą - dažai kempinėlę, tapšnoji ja veidą, žiūri, kad visur būtų lygiai  laugh.gif

oi nea, as nenaudoju jokiu kempineliu smile.gif turiu toki nebloga septeleli, brukst kelis kart tik ir viskas smile.gif su kempinele as pamenu tik skysta tepdavau kazkada (dar nenaturalia) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 03 balandžio 2009 - 20:06
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 03, 20:00)
oi nea, as nenaudoju jokiu kempineliu smile.gif  turiu toki nebloga septeleli, brukst kelis kart tik ir viskas  smile.gif su kempinele as pamenu tik skysta tepdavau rolleyes.gif

bet esu girdėjus, kad skysto ir presuoto bronzatų spalvos skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 03 balandžio 2009 - 20:06
QUOTE(violence @ 2009 04 03, 20:06)
bet esu girdėjus, kad skysto ir presuoto bronzatų spalvos skiriasi  rolleyes.gif

gali buti, zinok nesu skysto nei bandzius, nei macius, bet irgi pasirenki kokio jau ten atspalvio nori, karteli perbraukus, tai labai jau vos vos gaunasi, drasiai net sviesiaodems tiktu, nes maciau realiai, kaip vienai panelei atrodo, tikrai liuks, norint galima ir tamsiau.
na, aisku, gal kada butu idomu ir skysta pasibandyt ir palyginti rolleyes.gif
Atsakyti
Pandora šiandien nustebo, kad skystas bronzantas toks truputį morkinis biggrin.gif Nežinau, kaip Hauschka sugeba tokią gąsdinančią spalvą buteliuke išgauti, nes ant veido tai labai natūraliai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 04 03, 18:17)
Klausykit, kas zino, ar Cover stick'as Hauschkos Nr. 01 ar 02 geriau imti, jeigu mano oda sviesi labai yra ?  g.gif

Jeigu oda tikrai šviesi, tai siūlyčiau imti Nr. 1, aš esu vidutinio tamsumo, tai Nr. 2 man pats tas ir įdegus ir jau "nusiplovusiai" biggrin.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 04 03, 19:27)
Ar geri hauschkos seseliai 4 spalvu? galvoju imt ar ne  biggrin.gif

Turiu, matinės, natūralios ir dailios spalvos. Tikrai nerėžia akies, na tik neišsilaiko visą dieną 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 03, 19:51)
todėl kad paskirstai ant rankų (2-3 sekundės), perbrauki per veidą ir faktiškai gali eiti pro duris wink.gif O sausą - dažai kempinėlę, tapšnoji ja veidą, žiūri, kad visur būtų lygiai  laugh.gif

Ir dar - skystas bronzatas netepa rūbų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 04 03, 21:54)
Ir dar - skystas bronzatas netepa rūbų tongue.gif

va, cia tai nebloga pliusa isryskinai biggrin.gif blyn, taip galima ir uzsimanyt cool.gif
Atsakyti