tikrai grynai dėl asmeninių priežasčių Arba buvo sutapimas, arba ne, kad mane pabėrė po to, kai paskutinį kartą jį panaudojau. Nors ten, aišku, dar ir labai ekstremalios šaltos sąlygos buvo Ir kažkaip padėjau ir padėjau Tegu Pandora naudoja į sveikatą, nes daiktas tai geras
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 02, 18:49)
Labai noreciau skysta bronzanta pabandyt, bet bijau pirkti visa, o jei netiks ar nepatiks
jei kuri turi koki likuti pabandymui- nupirkciau
jei kuri turi koki likuti pabandymui- nupirkciau
Turejau as toki daikta, bet labai ilgai pas mane užsibuvo jis nenaudojamas, kol, nepatikėsi, pamačiau, kad jis nenaudojamas "garuoja", žodžiu, ar džiūsta, bet jo mažėja natūraliai, po truputį.
Ką galiu pasakyti? Pirmiausia, kvapas gali ir nepatikti. Antra, maišyti jo su kremu (kaip patarė) man nepavyko, nes kažkokia terlionė, neįsigeria, netolygiai pasiskirsto. Todėl naudojau jį vieną. Žinoma, labai netaupiai išeina. Bet užtai lygiai pasiskirsto.
O jei trumpai - tai nestebuklas, ir tikrai manau, kad prekė neverta tokios kainos.
QUOTE(kliūdžiau @ 2009 04 03, 13:02)
Turejau as toki daikta, bet labai ilgai pas mane užsibuvo jis nenaudojamas, kol, nepatikėsi, pamačiau, kad jis nenaudojamas "garuoja", žodžiu, ar džiūsta, bet jo mažėja natūraliai, po truputį.
Ką galiu pasakyti? Pirmiausia, kvapas gali ir nepatikti. Antra, maišyti jo su kremu (kaip patarė) man nepavyko, nes kažkokia terlionė, neįsigeria, netolygiai pasiskirsto. Todėl naudojau jį vieną. Žinoma, labai netaupiai išeina. Bet užtai lygiai pasiskirsto.
O jei trumpai - tai nestebuklas, ir tikrai manau, kad prekė neverta tokios kainos.
hmm, na, kol kas sis bronzantas dar nebuvo sudomines, man tas maisymas, terliojimasis... kazkaip puikiai apseinu su kompaktiniu
kad kaip tik man skystas variantas paprastesnis atrodo
QUOTE(kliūdžiau @ 2009 04 03, 13:02)
O man bronzantas, tiesiog nepakeičiamas . Aš anksčiau, kai dar naudojau ne natūralią kosmetiką, tai visada dieninį kremą pirkdavau su spalva. Gal nuo tada turiu atmušusi ranką, todėl man Hauschkos bronzantas užsitepa idealiai. Nesvarbu su kuo jį maišau - su rožių kremu, KN aliejuku veidui, Hauschkos aliejuku, Monoi ir pan. Tiesa, dabar įsigudrinau bronzantą tepti vieną ant jau paruošto veiduko. Tikrai užtenka vieno paspaudimo (kaip ir maišant su kremu), tik tepti jį reikia iškart, kol dar kremas ar aliejus nėra susigėręs. Tada viskas puikiai, lygiai pasidengia.
Matyt, tiesiog reikia atsirinkti kieno kokie poreikiai . Kiek žmonių, tiek nuomonių. Aš laaaaabai dievinu įdegio efektą, todėl noriu nenoriu turėjau išmokti susidraugauti su Hauschkos bronzantu .
QUOTE(Atėnė @ 2009 04 03, 14:51)
O man bronzantas, tiesiog nepakeičiamas Aš laaaaabai dievinu įdegio efektą, todėl noriu nenoriu turėjau išmokti susidraugauti su Hauschkos bronzantu .
As vakar ziurejau ziurejau, bet taip ir nesupratau apie kuri bronzanta jus snekat ? Nes as esu sviesi, labai baltos odos, tai truputis bronzanto man butu kaip tik
Klausykit, kas zino, ar Cover stick'as Hauschkos Nr. 01 ar 02 geriau imti, jeigu mano oda sviesi labai yra ?
QUOTE(rutuk @ 2009 04 03, 18:08)
As vakar ziurejau ziurejau, bet taip ir nesupratau apie kuri bronzanta jus snekat ? Nes as esu sviesi, labai baltos odos, tai truputis bronzanto man butu kaip tik
apie šitą
jei kas dar turit ir nenaudojat bronzatą skystą, tai ir aš mažu priglausčiau
o austute0210 jums patvirtina, kad gavo užsakymą? nusiunčiau, bet jokio ats nebuvo tai ir mąstau gavo ar ne
QUOTE(violence @ 2009 04 03, 19:19)
apie šitą
o austute0210 jums patvirtina, kad gavo užsakymą? nusiunčiau, bet jokio ats nebuvo tai ir mąstau gavo ar ne
GAVAU TIK JUSU LABAI DAUG TAI VISOM ATRASYT MAN ...
QUOTE(violence @ 2009 04 03, 18:19)
Apie bronzanta klausiau, nes nesupratau kuri merginos naudoja
aistute0201, as tau jau kurpiu uzsakyma, priimsi dar? nes kazkaip pamitsau, kad siandien paskutine diena
Papildyta:
na neberandu to cover sticko spalvu, kur internete kazkada buvau radus
Papildyta:
na neberandu to cover sticko spalvu, kur internete kazkada buvau radus
QUOTE(astute0210 @ 2009 04 03, 18:29)
GAVAU TIK JUSU LABAI DAUG TAI VISOM ATRASYT MAN ...
ačiū suprantu, kad daug jei tik galėčiau kuo prisidėt ir palengvint, tai šūktelk per kokį skyoe susirašytume...
QUOTE(rutuk @ 2009 04 03, 18:31)
Apie bronzanta klausiau, nes nesupratau kuri merginos naudoja
o toj nuorodoj ir yra skystas bronzatas, kurį ir naudoja merginos