Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka

QUOTE(Palomina @ 2009 03 31, 20:41)
ne pas JUS  ax.gif  mirksiukas.gif  o pas TAVE  mirksiukas.gif
taigi.. pas mane buvo normaliems plaukams (atrodo su abrokosais  g.gif .. zodziu orandzines spalvos)

man su abrikosais irgi davė neplautų, sulipintų plaukų "efektą". o su nasturtom kaži tokio neduoda biggrin.gif ?
beje aš kažkaip nemoku "susidraugauti" su bronzantu g.gif tepu vos lašelį tai tada atrodo jokio efekto nebūna, o daugiauišspaudus man kažkaip spalva tokia šiek tiek oranžinė būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 02, 09:39)
man su abrikosais irgi davė neplautų, sulipintų plaukų "efektą". o su nasturtom kaži tokio neduoda  biggrin.gif ?
beje aš kažkaip nemoku "susidraugauti" su bronzantu  g.gif  tepu vos lašelį tai tada atrodo jokio efekto nebūna, o daugiauišspaudus man kažkaip spalva tokia šiek tiek oranžinė būna  g.gif

su citrinom ir nasturtom tokio efekto neduoda. bent jau man tai po jo plaukai puresni, nesukrite buna lyginant su kitais bandytais sampunais ax.gif

o bronzata maisai su kremu ar tepi nemaisius? man vienas paspaudimas pats tas, nes jei daugiau naudociau labai jaustusi skirtumas tarp kuno ir veido spalvos smile.gif
Atsakyti
Beje, kokia Neem&Mint dantu pastos kaina stepone, kazkaip pirmame puslapy neradau g.gif
Atsakyti

QUOTE(agnuta @ 2009 04 02, 12:38)
su citrinom ir nasturtom tokio efekto neduoda. bent jau man tai po jo plaukai puresni, nesukrite buna lyginant su kitais bandytais sampunais ax.gif

o bronzata maisai su kremu ar tepi nemaisius? man vienas paspaudimas pats tas, nes jei daugiau naudociau labai jaustusi skirtumas tarp kuno ir veido spalvos smile.gif

mmm, mąstau apie tą šampūną, bet ryšiuos tik kai baigsiu savus. rolleyes.gif
o dėl bronzanto, tai maišau su hauschkos aliejuku, bet man vieno paspaudimo per daug, reikia kažkur pusės, tačiau kaip jau rašiau anksčiau gaunasi įdomus efektas- pusė per mažai, vieno paspaudimo per daug... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 03 31, 16:58)
atsakysiu  smile.gif  neturi blizgučių, matinė. Dengiasi gerai, reikia aišku kažkiek įgudimo kad gražiai vienodai pasipudruotum  rolleyes.gif

Jei cia kalbat apie kompaktine bronzine pudra tai galiu paskyti kad tikrai ne visiskai matine pries sviesa ar saule matosi labai smulkus auksiniai blizguciai bet ju nedaug
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 02, 12:51)
Beje, kokia Neem&Mint dantu pastos kaina stepone, kazkaip pirmame puslapy neradau g.gif

Lyg ir 14 Lt.
Atsakyti
as turejau svarainiu krema tai galiu pasakyt, kad man isvis nepatiko schmoll.gif , labai jau riebino oda, seip mano oda misri.
Atsakyti
Labai noreciau skysta bronzanta pabandyt, bet bijau pirkti visa, o jei netiks ar nepatiks unsure.gif
jei kuri turi koki likuti pabandymui- nupirkciau blush2.gif
Atsakyti
Aciu Rasmai uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 02, 16:49)
Labai noreciau skysta bronzanta pabandyt, bet bijau pirkti visa, o jei netiks ar nepatiks unsure.gif

aš turiu nebenaudojamą likutį, galėčiau perleisti už dykai biggrin.gif Galioja iki rugsėjo galėsi tepliotis wink.gif Jei nori, rašyk až - aš per meilą greičiau pamatau, kas manęs ieško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 02, 17:49)

aš irgi galiu nupilti, tik reiktu savos taros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 02, 22:12)
aš turiu nebenaudojamą likutį, galėčiau perleisti už dykai  biggrin.gif Galioja iki rugsėjo galėsi tepliotis wink.gif Jei nori, rašyk až - aš per meilą greičiau pamatau, kas manęs ieško smile.gif

o kodėl nebenaudoji? unsure.gif
Atsakyti